Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dsi44 είπε

το χειροτερο της corsair αγορασες,σιγουρα θα πεθανει και αυτο

Και το VS τι είναι;

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

5 χρονια εγγυηση στα 49 ευρω και 650watt αμα θες να παρεις εχει απ'ολα

https://www.skroutz.gr/s/24771640/Thermaltake-Smart-BM2-650W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Bronze.html

μεσ'το καλοκαιρι τζαμπα θα ειναι τα περισσοτερα ή θα υπαρξουν μεγαλες προσφορες , τουλαχιστον στα μεγαλα

Δημοσ.

Κοιτάξτε φυσικά και δεν εκανε την καλύτερή αγορα. Καλύτερά να έδινε 10 ευρω πανω για το ΤΧ. Αλλα οχι και οτι θα πεθάνει αμεσος. Καταρχας το θελει για σύστημά igpu.

Εμενα πεθανε πριν κατι μηνες και αναγκάστηκα να παρω οτι καλύτερο μπορουσα ετοιμοπαράδοτο. Για αυτο πηρα ενα system power 9 600watt. Ναι ηθελα το ΤΧ αλλα δεν μπορούσα να περιμένω 2 Εβδομάδες συν οτι εκανε τοτε 30 ευρώ πανω.

Ο απλα να ξερει οταν θελει να βαλει μια καρτα γραφικων στο σύστημά καλο θα ειναι να του βαλει και ενα καλυτερο τροφοδοτικό. Το να εχεις ενα τροφοδοτικο εξτρα δεν ειναι κακο πολλες φορες μπορει να σου χρειαστει εσενα η σε φιλο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dsi44 είπε

το χειροτερο της corsair αγορασες,σιγουρα θα πεθανει και αυτο

Ναι, αλλά μου βγήκε 40,24€ και το είχα σε μια μέρα στα χέρια μου χωρίς να μπλέκω με μεταφορικές :P. Μετά δεν ήξερα αν τελικά το σύστημα θα ήταν "ζωντανό" ή όχι. Οπότε ήθελα και κάτι στα γρήγορα να δω αν θα αναστηθεί.

Να πω και τα αρνητικά του: Ακόμα και από τη συσκευασία φαίνεται πως είναι low end. Εσωτερικά είναι μια κινεζιά και μισή. Επίσης βρωμάει... Το cougar ήταν πολύ κυριλέ σε όλα 😅, ακόμα και εσωτερικά ήταν κουκλί!

Στα θετικά τώρα, έχει λίγο μακρύτερα καλώδια και δουλεύει :ph34r:.

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ.
39 minutes ago, NiKoSmile said:

Ναι, αλλά μου βγήκε 40,24€ και το είχα σε μια μέρα στα χέρια μου χωρίς να μπλέκω με μεταφορικές :P. Μετά δεν ήξερα αν τελικά το σύστημα θα ήταν "ζωντανό" ή όχι. Οπότε ήθελα και κάτι στα γρήγορα να δω αν θα αναστηθεί.

Να πω και τα αρνητικά του: Ακόμα και από τη συσκευασία φαίνεται πως είναι low end. Επίσης βρωμάει... Το cougar ήταν πολύ κυριλέ σε όλα 😅! Ακόμα και εσωτερικά ήταν κουκλί!

Στα θετικά τώρα, έχει λίγο μακρύτερα καλώδια και δουλεύει :ph34r:

Πώς βγήκε 40,24 όταν το πιό φτηνό ετοιμοπαράδοτο, κάνει 49,89; 

Το  Skroutz Plus, κάνει καλύτερες τιμές;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Να πω και τα αρνητικά του: Ακόμα και από τη συσκευασία φαίνεται πως είναι low end. Εσωτερικά είναι μια κινεζιά και μισή. Επίσης βρωμάει... Το cougar ήταν πολύ κυριλέ σε όλα 😅, ακόμα και εσωτερικά ήταν κουκλί!

Στα θετικά τώρα, έχει λίγο μακρύτερα καλώδια και δουλεύει :ph34r:.

Φαντάσου να μη δουλευε , με τα καλωδια θα εμενες στο χερι

Δημοσ.
49 minutes ago, NiKoSmile said:

Εσωτερικά είναι μια κινεζιά και μισή. Επίσης βρωμάει... Το cougar ήταν πολύ κυριλέ σε όλα 😅, ακόμα και εσωτερικά ήταν κουκλί!

Δλδ...το άνοιξες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Φαντάσου να μη δουλευε , με τα καλωδια θα εμενες στο χερι

Υπολόγισα και αυτό το χειρότερο σενάριο, γιαυτό δεν ήθελα να μπλέξω με μεταφορικές.

7 λεπτά πριν, Coscas είπε

Δλδ...το άνοιξες;

Όχι γιατί έχει ταινία ασφαλείας, αλλά το είχα δει πιο μπροστά από τον @kostas_anes που είχε κάνει review στο 450ρι.

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

το είχα δει πιο μπροστά από τον @kostas_anes που είχε κάνει review στο 450ρι.

Ο Κώστας μόνο και κανένας άλλος, λέει ότι είναι ποιοτικότερο από το BeQuiet SP9.

1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Επίσης βρωμάει...

Εμένα το δικό μου SP9 μύριζε ωραία όλο το δωμάτιο (ήταν και καλοκαίρι με 30 βαθμούς στο δωμάτιο) για περίπου 2 βδομάδες!

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, NiKoSmile said:

Υπολόγισα και αυτό το χειρότερο σενάριο, γιαυτό δεν ήθελα να μπλέξω με μεταφορικές.

Όχι γιατί έχει ταινία ασφαλείας, αλλά το είχα δει πιο μπροστά από τον @kostas_anes που είχε κάνει review στο 450ρι.

Δεν μου απάντησες όμως γιά την τιμή. Θα ήθελα να ξέρω, γιατί διαβάζω συχνά γιά χαμηλότερες τιμές απ' αυτές που βλέπω στο σκρούτζ

Δημοσ.
3 hours ago, infin1tyGR said:

Οκ λάθος μου !! Δεν το πρόσεξα και έψαξα τη παλιά έκδοση και όχι του 2021.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ο Κώστας μόνο και κανένας άλλος, λέει ότι είναι ποιοτικότερο από το BeQuiet SP9.

Εμένα το δικό μου SP9 μύριζε ωραία όλο το δωμάτιο (ήταν και καλοκαίρι με 30 βαθμούς στο δωμάτιο) για περίπου 2 βδομάδες!

Μπορεί να μπερδεύτηκε, εκτός και αν το έψαξε πιο βαθειά. Το SP9 νομίζω είναι Tier C, Το CV550 είναι Tier D. Άρα θεωρητικά είσαι σε καλύτερη μοίρα. Τώρα μένει να δούμε πιο θα σκάσει πρώτο :lol:.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Τώρα μένει να δούμε πιο θα σκάσει πρώτο :lol:.

Σε περνάω για 50W :P και ενάμιση χρόνο.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Έχει και ιονιστή δλδ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...