Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, Silenzio said:

καλησπέρα, μπαίνω σφήνα για μια ερώτηση απο τους ειδικούς. Σε ένα pc (με amd fx 4100 - gpu 7770 - δύο ssd και ένα hdd) του έχω απο το 2016 περίπου ένα xfx 550 ts series psu. Η δουλειά του ήταν μονο για internet browsing-youtube, facebook, word και καμμια ταινια.

Το αλλάζω προληπτικά το psu με το Be Quiet System Power 500w με 40€ (που είδα οτι προτείνετε) ή κρατάω το xfx και όσο αντέξει ? μήπως είναι downgrade ? γιατί ξέρω οτι αυτα τα xfx είναι seasonic με καλη ποιότητα υλικών..

ευχαριστώ.

πες μου που το βρήκες 54€ να το πάρω..

75 € το βλέπω..

Εγώ το αγόρασα πριν κανα δυό μήνες στα 54e, από MSystems

Αυτή τη στιγμή, το έχει η Cosmodata  ετοιμοπαράδοτο στα 54.9

https://www.skroutz.gr/s/30389522/Corsair-TX-M-Series-TX550M-2021-550W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html?from=catspan

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Coscas είπε

Εγώ το αγόρασα πριν κανα δυό μήνες στα 54e, από MSystems

Αυτή τη στιγμή, το έχει η Cosmodata  ετοιμοπαράδοτο στα 54.9

https://www.skroutz.gr/s/30389522/Corsair-TX-M-Series-TX550M-2021-550W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html?from=catspan

σε ευχαριστώ πολύ !! ίσως έβλεπα άλλο μοντέλο εγω στο skroutz..

https://www.skroutz.gr/s/11394987/Corsair-TX-M-Series-TX550M-550W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Silenzio said:

σε ευχαριστώ πολύ !! ίσως έβλεπα άλλο μοντέλο εγω στο skroutz..

https://www.skroutz.gr/s/11394987/Corsair-TX-M-Series-TX550M-550W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html

Εβλεπες, την παλιά έκδοση

Μεταξύ Μάρτη- Απρίλη, είχε 52e...

Το πήραν πολλοί φαίνεται. Τρέξε να προλάβεις την έκδοση του 2021, όσο ακόμα υπάρχει σ' αυτήν την τιμή

Μιλάμε, ούτε που καταλαβαίνω ότι έχω psu. Αθόρυβο. Το μόνο πρβλμ, είναι που τώρα ακούω τον ανεμιστήρα της gpu...χα χα! 

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κάνει εντύπωση πως πριν κανα μήνα τα ΤΧ 550/650 είχαν γύρω στα 55-65 ευρώ και μεμιας πήγαν στα 80.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Coscas είπε

Εβλεπες, την παλιά έκδοση

Μεταξύ Μάρτη- Απρίλη, είχε 52e...

Το πήραν πολλοί φαίνεται. Τρέξε να προλάβεις την έκδοση του 2021, όσο ακόμα υπάρχει σ' αυτήν την τιμή

Μιλάμε, ούτε που καταλαβαίνω ότι έχω psu. Αθόρυβο. Το μόνο πρβλμ, είναι που τώρα ακούω τον ανεμιστήρα της gpu...χα χα! 

να σαι καλά και πάλι για τη βοήθεια! το παρήγγειλα ήδη. Στο βασικό pc αυτό έχω απο το 2021, αλλά το παλιο..75€ το είχα πάρει, δεν έκανα καλη έρευνα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Πρόλαβε και το 2021 να βγάλει πρόβλημα με τον ανεμιστήρα?

Δεν ξέρω τι έκανε, το σίγουρο είναι ότι τα CX-M δεν έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής με τα CX.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Μόλις σύνδεσα το CV550, όλα φαίνονται μια χαρά. Φτηνά την γλύτωσα. Σας ευχαριστώ όλους! Θα προχωρήσω σε περαιτέρω ελέγχους.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Μόλις σύνδεσα το CV550, όλα φαίνονται μια χαρά. Φτηνά την γλύτωσα. Σας ευχαριστώ όλους! Θα προχωρήσω σε περαιτέρω ελέγχους.

παρε και ενα TX καποια στιγμη για ρεζερβα

Δημοσ.
2 minutes ago, triplex1 said:

παρε και ενα TX καποια στιγμη για ρεζερβα

Καλύτερα αν και όταν πάρει το tx να βάλει αυτό και να κρατήσει το cx για ρεζέρβα, αν και είναι λίγο μανουρα να αλλάζεις συνέχεια τροφοδοτικό.

• Like 3
Δημοσ.
20 minutes ago, NiKoSmile said:

Αδιάκριτη ερώτηση και να με συγχωρείς (ο καθένας, κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του και δεν μας πέφτει λόγος), αλλά...γιατί πήρες ένα psu tier 3, bronze με 3 χρόνια εγγύηση, όταν έπαιρνες με...4e παραπάνω, ετοιμοπαράδοτο, το ΤXM550 που είναι gold, tier 1 και με 7 χρόνια εγγύηση;

Πού θα ξαναβρεθεί τέτοια ευκαιρία;

Το βλέπω σε κανά μήνα , να πηγαίνει στα 80

Και πάλι sorry ε;

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα και τώρα 75-80 ευρώ έχει το TX-M550 από ότι είδα στο skroutz 27 Απριλίου ανέβηκε η τιμή του από 60 ευρώ περίπου σε 75-80. Και τον Μάρτιο είχε 50 περίπου, ανέβηκε πολύ η τιμή του.

Επεξ/σία από bep1995
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Coscas είπε

Αδιάκριτη ερώτηση και να με συγχωρείς (ο καθένας, κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του και δεν μας πέφτει λόγος), αλλά...γιατί πήρες ένα psu tier 3, bronze με 3 χρόνια εγγύηση, όταν έπαιρνες με...4e παραπάνω, ετοιμοπαράδοτο, το ΤXM550 που είναι gold, tier 1 και με 7 χρόνια εγγύηση;

Πού θα ξαναβρεθεί τέτοια ευκαιρία;

Το βλέπω σε κανά μήνα , να πηγαίνει στα 80

Και πάλι sorry ε;

Φίλε μου το είδα από την πρώτη στιγμή. Απλά δεν το είχε σε προσφορά το Skroutz Plus που θα γλίτωνα και τα μεταφορικά.  Βέβαια έχει μπει στα αγαπημένα, και αν πέσει η τιμή εκεί θα το τιμήσω.

Επίσης καιγόμουν να βρω κάτι από την περιοχή μου ώστε να μπορέσω να το επιστρέψω άμεσα αν κάτι πήγαινε στραβά! Το μόνο που βρήκα στα γρήγορα ήταν το CV550.

Δημοσ.
14 minutes ago, bep1995 said:

Μα και τώρα 75-80 ευρώ έχει το TX-M550 από ότι είδα στο skroutz 27 Απριλίου ανέβηκε η τιμή του από 60 ευρώ περίπου σε 75-80. Και τον Μάρτιο είχε 50 περίπου, ανέβηκε πολύ η τιμή του.

https://www.skroutz.gr/s/30389522/Corsair-TX-M-Series-TX550M-2021-550W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html

54,90€ στο Cosmodata όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/5/2022 στις 5:19 ΜΜ, NiKoSmile είπε

Για το τροφοδοτικό αν και σκέφτηκα την επισκευή γιατί φαίνεται ποιοτικό, μάλλον θα το εξαφανίσω για να μη το βλέπω μπροστά μου. Η προστασία που υπόσχονται τα bronze δεν είναι και τόσο προστασία ε; Έριξα μια γρήγορη ματιά με φακό στη μητρική δε φαίνεται κάτι. Είναι και μαύρη βέβαια...

το χειροτερο της corsair αγορασες,σιγουρα θα πεθανει και αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...