Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

αν είναι να τρολάρεις όταν απαντάμε για να βοηθήσουμε να το ξέρουμε μελλοντικά να μη ξανασχοληθούμε.

Το τρολλάρισμα το έχω φάει εγώ. Ήδη έχω κάνει αναφορά και σβήστικε σχόλιο με αισχρή φώτο 🙄.

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Sad 1
Δημοσ.

Από εμένα (που δεν κάνω troll) είτε Corsair CX είτε BeQuiet System Power 9. Το CX-M είναι διαφορετική κατασκευή από το CX και συχνά εμφανίζει θέματα με τον ανεμιστήρα. 

Πόσα χρήματα διαθέτε max;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

TNY288PG

Δεν διαβασα ολες τις 3 σελιδες. Το συγκεκριμενο τσιπακι ειναι αυτο που δινει το 5VSB, οποτε θεωρητικα ολα τα major components ειναι a-ok!

Μικρη πιθανοτητα να την εχουν ακουσει μερικα κομματια της μητρικης που λειτουργουσαν οσο ηταν στο standby.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Από εμένα (που δεν κάνω troll) είτε Corsair CX είτε BeQuiet System Power 9. Το CX-M είναι διαφορετική κατασκευή από το CX και συχνά εμφανίζει θέματα με τον ανεμιστήρα. 

Ευχαριστώ! Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, αλλά μιλάμε για ένα σύστημα που καταναλώνει κάτω από 120W. Οπότε πιστέυω με ένα 50ρικο θα είμαστε οκ!

1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε

Δεν διαβασα ολες τις 3 σελιδες. Το συγκεκριμενο τσιπακι ειναι αυτο που δινει το 5VSB, οποτε θεωρητικα ολα τα major components ειναι a-ok!

Μικρη πιθανοτητα να την εχουν ακουσει μερικα κομματια της μητρικης που λειτουργουσαν οσο ηταν στο standby.

Καλώς τον! Νομίζω είχες τεστάρει πέρσυ το CoolerMaster MWE 600 Bronze V2, οπότε και το 500ρι μια χαρά δεν είναι;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, triplex1 είπε

Ναι ειναι , γι αυτο στο εγραψα και γω πριν , επρεπε να προτιμησεις στην χειροτερη  ενα TX

PSU Supremacist και ετσι; :P 

Το εχω κανει review το CV, τιμιο ειναι για τα λεφτα του. Οχι τιποτα τρελο αλλα κακο δεν το λες με την καμια.

Μόλις τώρα, NiKoSmile είπε

Καλώς τον! Νομίζω είχες τεστάρει πέρσυ το CoolerMaster MWE 600 Bronze V2, οπότε και το 500ρι μια χαρά δεν είναι;

Υπαρχει λογος που προτεινω το 600αρι και οχι το 500αρι ομως. Αν δεις/διαβασεις τα review, θα δεις πως αναφερω οτι το 500αρι εχει τρομερα υψηλο ripple σε 10-20% load (70-90mVpp), που ειναι αυτα που παιζει το PC σε Idle ή τα κανονικα φορτια αν μιλαμε για iGPU. 

Το 600αρι δεν φαινεται να εχει αυτο το θεμα. Υποθετω οτι εχουν κανει μαλακια στον υπολογισμο του LLC resonant converter και λειτουργει εξω απο την συχνοτητα συντονισμου σε low loads και εισαγει θορυβο στο συστημα. Γενικα οι τροφοδοτικες διαταξεις με LLC, ειναι αρκετα περιπλοκες και θελουν τρομερη ακριβεια στο να υπολογισεις το ευρος συχνοτητας λειτουργειας, για να εισαι παντα εντος του φασματος συντονισμου. 

1 ώρα πριν, greekfragma είπε

αν είναι να τρολάρεις όταν απαντάμε για να βοηθήσουμε να το ξέρουμε μελλοντικά να μη ξανασχοληθούμε.

Να επισημάνω ότι το CV, CX και το MWE που έχουν αναφερθεί στο θέμα, είναι όλα ανώτερα από το SP9... 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αναμένω το τροφοδοτικό, ψήνομε να πάρω και ένα δεύτερο από αυτά που προτείνατε για backup. Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ποιο αναμένεις?

17 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Το παλιό CX-M?

Το καινούργιο έκδοση 2021?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Και τα δύο.

Αν είναι μόνο ο ανεμιστήρας, πρέπει να είναι το μοναδικό πράγμα σε ένα PSU που η αλλαγή του είναι πανεύκολη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά...το συζητάτε;

Παίρνει το Corsair TX550M του 2021, που είναι gold, tier 1 και έχει 7 χρόνια εγγύηση

Μιλάμε γιά 54e. H απόλυτη vfm αγορά psu αυτή τη στιγμή

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα, μπαίνω σφήνα για μια ερώτηση απο τους ειδικούς. Σε ένα pc (με amd fx 4100 - gpu 7770 - δύο ssd και ένα hdd) του έχω απο το 2016 περίπου ένα xfx 550 ts series psu. Η δουλειά του ήταν μονο για internet browsing-youtube, facebook, word και καμμια ταινια.

Το αλλάζω προληπτικά το psu με το Be Quiet System Power 500w με 40€ (που είδα οτι προτείνετε) ή κρατάω το xfx και όσο αντέξει ? μήπως είναι downgrade ? γιατί ξέρω οτι αυτα τα xfx είναι seasonic με καλη ποιότητα υλικών..

ευχαριστώ.

4 λεπτά πριν, Coscas είπε

Ρε παιδιά...το συζητάτε;

Παίρνει το Corsair TX550M του 2021, που είναι gold, tier 1 και έχει 7 χρόνια εγγύηση

Μιλάμε γιά 54e. H απόλυτη vfm αγορά psu αυτή τη στιγμή

πες μου που το βρήκες 54€ να το πάρω..

75 € το βλέπω..

Επεξ/σία από Silenzio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...