NiKoSmile Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ακριβα το πληρωσες!!! Δε λες που δεν έσκασα κανένα 80ρι και να έσκαγε και εκείνο! Ήξερα τι έκανα 😊 Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από NiKoSmile 1
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler 18 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Το είχα αγοράσει σε προσφορά <40€ το 2019 / Το είπα; Για να δούμε τους επόμενους μήνες τι θα γίνει: https://www.insomnia.gr/forums/topic/791839-τροφοδοτικά-thermaltake-κωτσόβολος/#comment-59209557 14 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε το VS δεν το λες και στολίδι... Δεν πήρε το VS, το CV πήρε το οποίο είναι αρκετά ποιοτικό. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από Τέρης Α. 2
AmixReckless Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Περα απο την πλακα ΠΟΤΕ δεν τσιγκουνευομαστε οταν προκειται για αγορα τροφοδοτικου. Ας εχουμε και συστημα μη απαιτητικο. 1
triplex1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Δε λες που δεν έσκασα κανένα 80ρι και να έσκαγε και εκείνο! Ήξερα τι έκανα 😊 Το εχω πει και παλαιοτερα εχω noname βαλει σ'ενα pc 450w , το δουλεψα περιπου 10χρονια και συνεχιζει και δουλευει ακομη και σημερα για αλλα 3 , βεβαια υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη σ'αυτον που εδωσα τον υπολογιστη να μη χρειαστει λαμπακια Χριστουγεννιατικα ν'αγορασει. Ενω τον ειπα πρσεχε , η απαντηση που πηρα ηταν.....αφου δουλευει γιατι να τ'αλλαξω , μιλαμε για αποσβεση , αν θυμαμαι καλα 25 ευρω το ειχα παρει 1
NiKoSmile Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν πληροφορίες για το TNY288PG που έσκασε. Δεν είναι καμιά μαϊμού AC/DC Converter! Energy-Efficient, Off-Line Switcher with Line-Compensated Overload Power Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από NiKoSmile
Apaleytos80 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 17 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου / Το είπα; Για να δούμε τους επόμενους μήνες τι θα γίνει: https://www.insomnia.gr/forums/topic/791839-τροφοδοτικά-thermaltake-κωτσόβολος/#comment-59209557 Δεν πήρε το VS, το CV πήρε το οποίο είναι αρκετά ποιοτικό. Όντως μια χαρά είναι για το σύστημα του. Επόμενο review για τον αρη απο Ηardware busters, Βρέθηκε ο αντίπαλος του gigabyte750GM αχαχαχ 1
triplex1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, NiKoSmile είπε Υπάρχουν πληροφορίες για το TNY288PG που έσκασε. Δεν είναι καμιά μαϊμού AC/DC Converter! Energy-Efficient, Off-Line Switcher with Line-Compensated Overload Power φτιαξτο αν μπορεις και καντο τροφοδοτικο παγκου , τουλαχιστον οτι σωθηκε απ'αυτο και οτι ρευματα μπορει να δωσει
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 33 λεπτά πριν, greekfragma είπε μάλλον έπρεπε να το γράψω λίγο διαφορετικά....το οτι δεν ειναι κάποια άγνωστη μάρκα δε σημαίνει οτι ένα Tier D είναι ποιοτικό. Για μένα τουλάχιστον δεν συμβαδίζει ποιοτικά με τα υπόλοιπα specs που βλέπω στο pc υπογραφής του TS. Και κάνει 2ο λάθος παίρνοντας την τελευταία τρύπα της φλογιέρας της corsair που τουλάχιστον στο skroutz που με τα ίδια χρήματα παίρνει το ανώτερο CX450.
NiKoSmile Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Το εχω πει και παλαιοτερα εχω noname βαλει σ'ενα pc 450w , το δουλεψα περιπου 10χρονια και συνεχιζει και δουλευει ακομη και σημερα για αλλα 3 , βεβαια υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη σ'αυτον που εδωσα τον υπολογιστη να μη χρειαστει λαμπακια Χριστουγεννιατικα ν'αγορασει. Ενω τον ειπα πρσεχε , η απαντηση που πηρα ηταν.....αφου δουλευει γιατι να τ'αλλαξω , μιλαμε για αποσβεση , αν θυμαμαι καλα 25 ευρω το ειχα παρει Έχω δύο 600ρια deer, απλά δεν έχουν 8πινο... για την CPU, αλλιώς σιγά μην παρέγγελνα από σήμερα το corsair 😅
triplex1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, NiKoSmile είπε Έχω δύο 600ρια deer, απλά δεν έχουν 8πινο... για την CPU, αλλιώς σιγά μην παρέγγελνα από σήμερα το corsair 😅 Νομιζω deer ηταν το 450αρι που δουλευει ακομη , αγορα απο eshop το 2009
NiKoSmile Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, triplex1 είπε φτιαξτο αν μπορεις και καντο τροφοδοτικο παγκου , τουλαχιστον οτι σωθηκε απ'αυτο και οτι ρευματα μπορει να δωσει Το διέλυσα από το άχτι μου, πραγματικά όμως! Ούτε να το βλέπω 🤣 7 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Και κάνει 2ο λάθος παίρνοντας την τελευταία τρύπα της φλογιέρας της corsair που τουλάχιστον στο skroutz που με τα ίδια χρήματα παίρνει το ανώτερο CX450. Τόσο τραγικό βρε συ το CV550; Ευχαρίστως να πάρω το CX αλλά δε θέλω μόνο δύο χρόνια εγγύηση που δίνει το skroutz.
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Το διέλυσα από το άχτι μου, πραγματικά όμως! Ούτε να το βλέπω 🤣 Τόσο τραγικό βρε συ το CV550; Ευχαρίστως να πάρω το CX αλλά δε θέλω μόνο δύο χρόνια εγγύηση που δίνει το skroutz. Γιατί πόσο δίνει το skroutz στο cv? Από την corsair έχεις 5 χρόνια. 1
triplex1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 22 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Τόσο τραγικό βρε συ το CV550; Ευχαρίστως να πάρω το CX αλλά δε θέλω μόνο δύο χρόνια εγγύηση που δίνει το skroutz. Ναι ειναι , γι αυτο στο εγραψα και γω πριν , επρεπε να προτιμησεις στην χειροτερη ενα TX https://www.skroutz.gr/s/30389522/Corsair-TX-M-Series-TX550M-2021-550W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html 1
catmaster Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, AmixReckless είπε Περα απο την πλακα ΠΟΤΕ δεν τσιγκουνευομαστε οταν προκειται για αγορα τροφοδοτικου. Ας εχουμε και συστημα μη απαιτητικο. Αυτό το "legendary" psu είναι το καινούργιο skin στο GTA ... που αντί να πετάς χειροβομβίδα -samsung/apple smartphone με τις "καλές" μπαταρίες , πετάς ενα τέτοιο για μεγαλύτερο blast radius ... 😛
NiKoSmile Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Προλαβαίνω να αλλάξω γνώμη. Αντί του corsair cv550, να πάρω το παρακάτω που είναι και semi & φθηνό 🙄; Για ανεξάρτητη GPU θα αργήσω. Πιο πολύ σκέφτομαι τον 5700G. Corsair CX450M 450W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Semi Modular 80 Plus Bronze Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από NiKoSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα