Natha Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Βρίσκομαι σε αναζήτηση κόμπακτ κινητού με τα εξής χαρακτηριστικά: 5g, NFC, dual SIM, SD slot, oled screen, δυνατή μπαταρία, αδιάβροχο και 3.5 jack (όχι απαραίτητα τα δύο τελευταία). Το 5 iii τα παρέχει αυτά, αξίζει όμως τα χρήματα του; Από αξιοπιστία φαντάζομαι ως Σόνυ είναι μια χαρά. Κύρια χρήση web browsing, ταινίες, yt, ίσως gaming. Το έπιασα το κινητό στα χέρια μου και μου φάνηκε συμπαθητικό, δεν ξέρω όμως αν σε αρκετή χρήση είναι κουραστική, ή το αντίθετο, άνετη η οθόνη. Το κινητό επίσης θα αγοραστεί με προσφορά και συμβόλαιο γύρω στα 650-700€ σύνολο, ποτέ μιλάμε για αυτά τα χρήματα, όχι χιλιάρικο πχ. Καλοδεχούμενες και εναλλακτικές εννοείται. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από Natha
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δεν υπάρχει άλλη συσκευή με αυτά που ζητάς, μονόδρομος τα Sony κινητά και συγκεκριμένα τα Xperia 5 III ή το προηγούμενο 5 II. 1
GATE123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Παίζει το Asus Zenfone 8 στα 650€ αλλά δεν παίρνει κάρτα μνήμης και είναι κατά παραγγελία μέσω τις ίδιας τις Asus(για να έχεις δύο χρόνια εγγύηση). https://www.asusplus.gr/gr/zenfone-8 1
Natha Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 58 λεπτά πριν, GATE123 είπε Παίζει το Asus Zenfone 8 στα 650€ αλλά δεν παίρνει κάρτα μνήμης και είναι κατά παραγγελία μέσω τις ίδιας τις Asus(για να έχεις δύο χρόνια εγγύηση). https://www.asusplus.gr/gr/zenfone-8 Ευχαριστώ. Για το Σόνυ τλκ υπάρχει αποψη; Αξίζει τα λεφτά του τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια; Ή σε ότι αφορά την οθόνη το 21:9 βολεύει για browsing?
Pseudonumo Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Natha είπε Ευχαριστώ. Για το Σόνυ τλκ υπάρχει αποψη; Αξίζει τα λεφτά του τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια; Ή σε ότι αφορά την οθόνη το 21:9 βολεύει για browsing? Το 21:9 μια χαρά είναι και οι συσκευές της Sony είναι ποιοτικές, το καταλαβαίνεις αμέσως στο κράτημα. Το θέμα είναι εσύ πόσα εισαι διατεθειμένος να δώσεις για να έχεις τα χαρακτηριστικά που γράφεις ότι θες. Εγώ ας πούμε θεωρώ την ασύρματη φόρτιση σημαντικό χαρακτηριστικό το 2022, οπότε δεν θα έδινα 750 ευρώ για κινητό που δεν την έχει. Για σένα όμως αν είναι η μόνη συσκευή που καλύπτει τις ανάγκες σου, ε τα αξίζει. 5g, πολύ καλές κάμερες με πολύ καλό βίντεο σε σχέση με τα περισσότερα android τηλέφωνα , κορυφαίος επεξεργαστής κτλ κτλ Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από Pseudonumo 1
GATE123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Natha είπε Ευχαριστώ. Για το Σόνυ τλκ υπάρχει αποψη; Αξίζει τα λεφτά του τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια; Ή σε ότι αφορά την οθόνη το 21:9 βολεύει για browsing? Το θέμα είναι τι αναβαθμίσεις δίνει η Sony!!! Γιατί αν είναι να πάρεις κινητό 700€ και να μην έχει υποστηρίξει τότε άστο καλύτερα. Επίσης έχω την εντύπωση ότι το Asus είναι καλύτερο από το Xperia. Είναι και πιο μικρό(Asus). https://www.phonearena.com/phones/size/Asus-ZenFone-8,Sony-Xperia-5-III/phones/11727,11705 Εκεί που "χολαίνει" είναι στην μπαταρία. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από GATE123 1
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Το asus αποφυγε το γιατί έχει ένα θεματακι που αν σου τύχει θέλει αναγκαστικά αλλαγή μητρικης. Ψάξε στο γουγλη ramdump issue. Είναι σα να έχεις κινητή βόμβα μαζί σου,αναπασα στιγμή μπορεί να το πάθει. Και εγώ ψάχνω για compact κινητό και θα έπαιρνα αυτό αλλά όχι μετά από αυτά που διάβασα. Τα Σόνυ δεν έχουν καλά ηχεία και ειδικά τα νέα κινητά με αυτό το περίεργο φορμάτ δε ξέρω αν θα σου κάνει για ταινίες. Αν δε σου κάνει να ξέρεις ότι αυτά δεν φεύγουν και εύκολα οπότε η το σκοτώνεις μετά η το παντρεύεσαι. Ήρθα να σου ακυρώσω τις επιλογές σου χωρίς αντιπρόταση. Είμαι ακριβώς στο ίδιο αδιεξοδο με σένα 😁 Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από Aristidis_Halkidis 1
κουξκουκ Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Aristidis_Halkidis είπε Το asus αποφυγε το γιατί έχει ένα θεματακι που αν σου τύχει θέλει αναγκαστικά αλλαγή μητρικης. Ψάξε στο γουγλη ramdump issue. Είναι σα να έχεις κινητή βόμβα μαζί σου,αναπασα στιγμή μπορεί να το πάθει. Και εγώ ψάχνω για compact κινητό και θα έπαιρνα αυτό αλλά όχι μετά από αυτά που διάβασα. Τα Σόνυ δεν έχουν καλά ηχεία και ειδικά τα νέα κινητά με αυτό το περίεργο φορμάτ δε ξέρω αν θα σου κάνει για ταινίες. Αν δε σου κάνει να ξέρεις ότι αυτά δεν φεύγουν και εύκολα οπότε η το σκοτώνεις μετά η το παντρεύεσαι. Ήρθα να σου ακυρώσω τις επιλογές σου χωρίς αντιπρόταση. Είμαι ακριβώς στο ίδιο αδιεξοδο με σένα 😁 Εγώ το είχα διαβάσει το έπαθαν όντως πολλές asus συσκευές όχι το συγκεκριμένο μοντέλο το ρίξανε σε αναβάθμιση που το brickare,εγώ επέλεξα να το αγοράσω το έχω από την Δευτέρα αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι με χαρά να απαντήσω,δεν παίρνω κανέναν στο λαιμό μου αυτό που λέω είναι ότι μπορώ να βοηθήσω ( τελικά δεν είμαστε λίγοι που δεν θέλουμε παντόφλες ) 1
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Εγώ το είχα διαβάσει το έπαθαν όντως πολλές asus συσκευές όχι το συγκεκριμένο μοντέλο το ρίξανε σε αναβάθμιση που το brickare,εγώ επέλεξα να το αγοράσω το έχω από την Δευτέρα αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι με χαρά να απαντήσω,δεν παίρνω κανέναν στο λαιμό μου αυτό που λέω είναι ότι μπορώ να βοηθήσω ( τελικά δεν είμαστε λίγοι που δεν θέλουμε παντόφλες ) Για μένα ήταν η ιδανική συσκευή,ειδικά το μέγεθος σε συνδυασμό με το σχεδόν στοκ android αλλά μετά από αυτό που διάβασα ξενέρωσα αλλιώς θα το ειχ πάρει. Θα ψάξω μήπως και οι νέες παρτίδες δεν βγάζουν αυτό το θέμα. Το έχεις αναβαθμίσει σε android 12? Μόνο αυτό αν θες πες πως ρολαρει η συσκευή για να μην βγαίνουμε και εντελώς οφφ τοπικ. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από Aristidis_Halkidis
κουξκουκ Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Aristidis_Halkidis είπε Για μένα ήταν η ιδανική συσκευή,ειδικά το μέγεθος σε συνδυασμό με το σχεδόν στοκ android αλλά μετά από αυτό που διάβασα ξενέρωσα αλλιώς θα το ειχ πάρει. Θα ψάξω μήπως και οι νέες παρτίδες δεν βγάζουν αυτό το θέμα. Το έχεις αναβαθμίσει σε android 12? Μόνο αυτό αν θες πες πως ρολαρει η συσκευή για να μην βγαίνουμε και εντελώς οφφ τοπικ. Ναι εγώ το πήρα με το 12 πάνω,φίλε νερό σε όλα δεν έχω κανένα παράπονο μπαταρία και αυτά έχω ανεβάσει στο θέμα που είχα ανοίξει για να πάρω προτάσεις για την συσκευή 1
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, κουξκουκ είπε Ναι εγώ το πήρα με το 12 πάνω,φίλε νερό σε όλα δεν έχω κανένα παράπονο μπαταρία και αυτά έχω ανεβάσει στο θέμα που είχα ανοίξει για να πάρω προτάσεις για την συσκευή Να σαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα