zchrisz Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, Πως μπορώ να δω τα στοιχεία της Fuel Pass κάρτας στο Google Pay; (Δεν μπορώ να τα δω ούτε στο app της Alpha Bank). Ευχαριστώ!
M A T R I X Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, zchrisz είπε Καλησπέρα, Πως μπορώ να δω τα στοιχεία της Fuel Pass κάρτας στο Google Pay; (Δεν μπορώ να τα δω ούτε στο app της Alpha Bank). Ευχαριστώ! Φαντάζομαι αυτά τα έχεις κάνει όλα ;;
zchrisz Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δεν το διατύπωσα σωστά, Εννοώ αριθμό , ημερομηνία , CVV κτλ.
georgiouu Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 kai εγω οταν τα χρειαστηκα τα εψαχνα.τα βρηκα δεν θυμαμαι που.μαλλον στην myalphamobile πατωντας πανω στην καρτα;βγαζει επιλογη στοιχεια καρτας;κατι τετοιο
M A T R I X Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, zchrisz είπε Δεν το διατύπωσα σωστά, Εννοώ αριθμό , ημερομηνία , CVV κτλ. Ναι το κατάλαβα. Δες ξανά την alpha. Κάπου θα πρέπει να δεις τον αριθμό της κάρτας. Αν δεν μπορείς να την βάλεις στο wallet δίνεις τον αριθμό στο πρατήριο Διαφορετικά επικοινώνησε με την alpha Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από M A T R I X
Greengreen Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Aν την βαλω στο my alpha wallet χρειαζομαι και gpay? Της μανας μου μπορω να βαλω που δεν εχει smartphone?
georgiouu Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Greengreen είπε Aν την βαλω στο my alpha wallet χρειαζομαι και gpay? Της μανας μου μπορω να βαλω που δεν εχει smartphone? ναι χρειαζεσαι μπορεις αλλα θα πρεπει να δηλωσεις αριθμο κινητου και μειλ που δεν εχουν ξαναδηλωθει
zchrisz Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Τον αριθμό τον βλέπω , δεν μπορώ να βρω με τίποτα την ημερομηνία και το CVV . Δεν έχω NFC και θέλω να περάσω την κάρτα στο πρατήριο με τα στοιχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις