Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Suzuki Swift IV 2012 η ζώνη του οδηγού δεν μαζεύει. Άνοιξα το πλαϊνό καπάκι στο αυτοκίνητο και μαζεύει πολύ λίγο στην αρχή, σαν να έχει λασκάρει η σούστα που έχει, τη καθάρισα, έβαλα σπρέι σιλικόνης, γενικώς δοκίμασα τα πάντα που διάβασα στο Internet. Αυτή τη στιγμή κατάφερα να τη μαζέψω ώστε να μη κρέμεται. Γνωρίζει κάποιος, κάποιον απο Αθήνα που αναλαμβάνει να την επισκευάσει; Σε όσους έχω ρωτήσει δεν ασχολούνται. Άλλη δεν μπορώ να βρω δυστυχώς, μόνο σετ μαζί με αερόσακους, και η αντιπροσωπεία δεν γνωρίζει πότε θα έρθει αν παραγγείλω.

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτο το διαβασες ??

https://www.megalidis.gr/product/human-technology-904-frontida-esoterikou-chorou/  

Χθες εριξα παλι λιγο σπρευ και ολα μαι χαρα 

Η αλήθεια ειναι οτι δεν εφτασα μεχρι το τέλος, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω! Γιατί είμαστε κοντά στο πρόβλημα!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nicolas Di είπε

Η αλήθεια ειναι οτι δεν εφτασα μεχρι το τέλος, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω! Γιατί είμαστε κοντά στο πρόβλημα!

Σε  Peugeot 407  φιλου τις εκανε καινουργιες

• Like 1
Δημοσ.

στην Αθήνα υπάρχει πουθενά διαθέσιμο το συγκεκριμένο, σε μια 1η και πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

στην Αθήνα υπάρχει πουθενά διαθέσιμο το συγκεκριμένο, σε μια 1η και πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι 

Ειχα μιλησει μεσω facebook με την εταιρεια και αντιγραφω το μου απαντησαν :

Καλησπέρα σας, το προϊόν αυτό θα το βρείτε στους συνεργάτες μας, Κατώπης Αντώνιος, Λαγουμιτζή 16 Καλλιθέα 210-9580084 & Αρβανιτάκη Βασιλική, Αφαίας 13 Ν.Φιλοθέη 2155504931.

Το παρηγγειλα με courier 

Παρε τηλ την εταιρεια για επιβεβαιωση 

https://www.megalidis.gr/product/human-technology-904-frontida-esoterikou-chorou/ 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ειχα μιλησει μεσω facebook με την εταιρεια και αντιγραφω το μου απαντησαν :

Καλησπέρα σας, το προϊόν αυτό θα το βρείτε στους συνεργάτες μας, Κατώπης Αντώνιος, Λαγουμιτζή 16 Καλλιθέα 210-9580084 & Αρβανιτάκη Βασιλική, Αφαίας 13 Ν.Φιλοθέη 2155504931.

Το παρηγγειλα με courier 

Kόστος ??? Κάνα 20αρικο ? Μιας και η Κα Βάσω δεν σηκώνει το τηλ να μάθω :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Kόστος ??? Κάνα 20αρικο ? Μιας και η Κα Βάσω δεν σηκώνει το τηλ να μάθω :) 

Ναι καπου εκει ...Παρε την ετιαρεια γιατι ειναι  παλια η ενημερωση που μου ειχαν κανει 

Υπαρχουν  και πιο φτηνα σε skroutz κλπ αλλα δεν το ρισκαρα 

Φανοποιος μου ειχε παρει 50 ερυω και δεν ειχε κανει τιποτα 

Αν το βρεις πες μου κι εμενα αν ξαναχρειστω και δεν εχουν οι παραπανω 

Υπαρχουν 4 αμαξια στην οικογενεια 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/5/2022 στις 2:25 ΜΜ, Nicolas Di είπε

Καλησπέρα! 

Suzuki Swift IV 2012 η ζώνη του οδηγού δεν μαζεύει. Άνοιξα το πλαϊνό καπάκι στο αυτοκίνητο και μαζεύει πολύ λίγο στην αρχή, σαν να έχει λασκάρει η σούστα που έχει, τη καθάρισα, έβαλα σπρέι σιλικόνης, γενικώς δοκίμασα τα πάντα που διάβασα στο Internet. Αυτή τη στιγμή κατάφερα να τη μαζέψω ώστε να μη κρέμεται. Γνωρίζει κάποιος, κάποιον απο Αθήνα που αναλαμβάνει να την επισκευάσει; Σε όσους έχω ρωτήσει δεν ασχολούνται. Άλλη δεν μπορώ να βρω δυστυχώς, μόνο σετ μαζί με αερόσακους, και η αντιπροσωπεία δεν γνωρίζει πότε θα έρθει αν παραγγείλω.

Σας ευχαριστώ!

Δεν γνωρίζω να σου πω για το προϊον που βοηθάει/λύνει το πρόβλημα με τη ζώνη.
Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως έχω παραγγείλει πολλά πράγματα από αντιπροσωπεία Suzuki στην Αθήνα:

1. Αν το ανταλλακτικό υπάρχει στην αντιπροσωπεία, στο τοποθετούν και είσαι έτοιμος.

2. Αν δεν υπάρχει αλλά το έχουν στην κεντρική αποθήκη, το φέρνουν γύρω στις 14:00 - 14:30 εφόσον η παραγγελία γίνει πριν τις 11-12.

3. Αν δεν υπάρχει καθόλου Ελλάδα, σου λένε 10-15 εργάσιμες.

Τουλάχιστον, αυτή την συμπεριφορά έχω συναντήσει σε συγκεκριμένη αντιπροσωπεία που επισκέπτομαι εδώ και 2 χρόνια περίπου. Και έχει τύχει πολλά πράγματα να μην υπάρχουν Ελλάδα οπότε τα φέρνουν από εξωτερικό. Μία μόνο φορά ξεπεράσαμε τις 15 εργάσιμες και αυτό αφορούσε accessory (πατάκια αυτοκινήτου) και όχι ανταλλακτικό.

Εν κατακλείδι, απάντηση "δεν γνωρίζω το πότε θα έρθει" θα με έκανε να απευθυνθώ σε άλλη αντιπροσωπεία.
Αξίζει πάντως να δοκιμάσεις με το προιόν καθαρρισμό καθώς υποπτεύομαι ότι τα ανταλλακτικά αυτά ίσως να μην είναι πολύ φθηνά. Μπορώ να σε βοηθήσω να εντοπίσεις κωδικό ανταλλακτικού πάντως αν θέλεις ώστε μία μελλοντική έρευνα αγοράς να είναι πολύ πιο σύντομη και σωστή. Γενικά, τηλεφωνόντας σε αντιπροσωπεία Suzuki (όπως και σε οποιαδήποτε άλλη μάρκα) και δίνοντας τους κωδικό ανταλλακτικού θα σε σώσει από πολύ χρόνο (όχι τόσο χρήμα μιας και από ότι έχω δει προσωπικά, οι τιμές για τα Suzuki ανταλλακτικά είναι fixed ανεξαρτήτου αντιπροσωπείας).

Επεξ/σία από icsd08063

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...