SabotazNic Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Ελπιζω να μην κανουν 30 εργασιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Κάτι κινείται από διάφορους παρόχους ο ΗΡΩΝ όμως κάνει ακόμα την πάπια… πάω φουλ για myrae αν και την απάντηση την ξέρω ήδη! βάσει του περυσινου 1ου ΦΕΚ δεν ήταν υποχρέωση των παροχών να αποδώσουν τα αναδρομικά στα επαγγελματικά έως 31/12/23; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, geodimis είπε Κάτι κινείται από διάφορους παρόχους ο ΗΡΩΝ όμως κάνει ακόμα την πάπια… πάω φουλ για myrae αν και την απάντηση την ξέρω ήδη! βάσει του περυσινου 1ου ΦΕΚ δεν ήταν υποχρέωση των παροχών να αποδώσουν τα αναδρομικά στα επαγγελματικά έως 31/12/23; Το απο πανω που ανεβασα αφορα επαγγελματικο της nrg και το εστειλαν σημερα σε απαντηση σε προχθεσινο mail που εστειλα το iban. Ειχα στειλει την αιτηση καπου στις 22 Δεκ, και πριν καμια εβδομαδα λαβαμε τον ανακεφαλαιωτικο λογαριασμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IBAGASA Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Στις 23/1/2024 στις 10:17 ΜΜ, SabotazNic είπε Βλεπω nrg. Ποσες μερες μετα που εστειλες το iban στο email? 14 Ιανουαρίου έστειλα το iban σε mail και τα πιστώσανε 23 Ιανουαρίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, IBAGASA είπε 14 Ιανουαρίου έστειλα το iban σε mail και τα πιστώσανε 23 Ιανουαρίου. Φανταζομαι ειχες παρει και εσυ την επιβεβαιωση παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Για το θέμα της Ελίν πήρα τηλέφωνο τη ΡΑΕ... έπεσα σε γυναίκα εκπρόσωπο doppelganger γνωστού συμφορουμήτη και μου συνέστησε να "κάνω υπομονή". 😄 Η προθεσμία λέει του Δεκεμβρίου ήταν για την υπολοποίηση των αιτήσεων... από κει και πέρα δεν υπάρχει προθεσμία για έκδοση / πίστωση των ποσών. Ειδικά για τερματισμένες παροχέςς, μπορούν να πιστώσουν τα ποσά μέσα σε 2 χρόνια. 😵💫 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IBAGASA Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Στις 28/1/2024 στις 11:27 ΜΜ, SabotazNic είπε Φανταζομαι ειχες παρει και εσυ την επιβεβαιωση παραπανω? Όχι. Το μήνυμα με την εικόνα που επισύναψες στις 25/1, ποτέ δεν μου στάλθηκε εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Στις 25/1/2024 στις 11:15 ΜΜ, SabotazNic είπε Ελπιζω να μην κανουν 30 εργασιμες Στις 4/2/2024 στις 10:39 ΜΜ, IBAGASA είπε Όχι. Το μήνυμα με την εικόνα που επισύναψες στις 25/1, ποτέ δεν μου στάλθηκε εμένα. Σημερα τα εβαλαν. Οποτε οσοι ειστε στην nrg, να περιμενετε 10-15 ημερολογιακες μερες απο την στιγμη που θα στειλετε iban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Μετά από myrae ο ΗΡΩΝ μου έστειλε δυο καρτέλες από δυο διαστήματα μέσα στο 2022 και 2023 (02 και 04 τελευταία ψηφία της ίδιας παροχής) και μου ζητήθηκε IBAN για την πίστωση των 2 ποσών. Ανάλυση καμμία φυσικά για το πόσες kWh αφορούν και δεν έχω και τη διάθεση να τις ζητήσω γιατί η διασταύρωση τους θα είναι αρκετά δύσκολη δεδομένου ότι αφορά διαφορετικά διαστήματα εκπροσώπησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 36 minutes ago, geodimis said: Μετά από myrae ο ΗΡΩΝ μου έστειλε δυο καρτέλες από δυο διαστήματα μέσα στο 2022 και 2023 (02 και 04 τελευταία ψηφία της ίδιας παροχής) και μου ζητήθηκε IBAN για την πίστωση των 2 ποσών. Ανάλυση καμμία φυσικά για το πόσες kWh αφορούν και δεν έχω και τη διάθεση να τις ζητήσω γιατί η διασταύρωση τους θα είναι αρκετά δύσκολη δεδομένου ότι αφορά διαφορετικά διαστήματα εκπροσώπησης. Για ποια περίοδο κατανάλωσης ήταν αυτά; Εγώ για περίοδο 21/9/22 - 29/11/22 (μετά έφυγα) πληρώθηκα τα ποσά στις 31/3/23 και τα είχα τσεκάρει πως ήταν σωστά, περίπου 200ευρώ. Εσύ δεν είχες λάβει τότε έκτακτο λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 16 hours ago, ekrepali said: Για ποια περίοδο κατανάλωσης ήταν αυτά; Εγώ για περίοδο 21/9/22 - 29/11/22 (μετά έφυγα) πληρώθηκα τα ποσά στις 31/3/23 και τα είχα τσεκάρει πως ήταν σωστά, περίπου 200ευρώ. Εσύ δεν είχες λάβει τότε έκτακτο λογαριασμό; Καμμία αναφορά δε γίνεται σε περιόδους κατανάλωσης, παρά μόνο μου επισυνάψανε τις καρτέλες εκπροσώπησης που στην τελευταία τους γραμμή πιστώνουν 144,71 και 704,69 αντίστοιχα, ξερά σαν ποσά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dis83 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Κι εγώ έχω ένσταση στις πιστώσεις του Ήρωνα και σε αντίστοιχο αίτημα μου παρέθεσαν απλώς 2 αρκετά παλιούς λογαριασμούς που είχε πιστωθεί ποσό ΤΕΜ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου @Mariannatzouma @elen46 Tσεκάρετε τα mail σας μήπως πήρατε λογαριασμό από Ελίν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Con_stant1ne Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 3 ώρες πριν, ekrepali είπε @Mariannatzouma @elen46 Tσεκάρετε τα mail σας μήπως πήρατε λογαριασμό από Ελίν... Έχεις πάρει εσύ; Εμένα ούτε iban δεν μου ζήτησαν ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpanos1 Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 3 ώρες πριν, ekrepali είπε @Mariannatzouma @elen46 Tσεκάρετε τα mail σας μήπως πήρατε λογαριασμό από Ελίν... σε εμένα τίποτα ούτε σε email απαντάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα