makisman1973 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μου έστειλαν ενημερωση στο taxis ενημερωση οτι τα στοιχεια της επιχείρισης μου αναζητήθηκαν απο τη ΔΕΗ Υπάρχει περίπτωση αυτή η αναζήτηση να έγινε για τις επιδοτήσεις ΤΕΜ ? ΥΓ. η επιχειριση είναι κλειστή απο το 2021.Αλλα ο λογαριασμος δεη ηταν στο ονομα μου ως τον μαρτιο του 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Con_stant1ne Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Έστειλα χθες τα δικαιολογητικά στη volton και σήμερα με πήραν και μου λενε ότι η ηχογράφηση πως αποδέχομαι είναι αντί υπογραφής χωρίς να μου χουν στείλει πρώτα τα έγγραφα. Τους λέω πρώτα υπογράφω και μετά διαβάζω τι υπέγραψα; Έτσι κάνουν; Θα μου τα στείλουν είπαν το απόγευμα και θα ξαναμιλήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IBAGASA Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, ANTONIOS67 είπε Σε 15 εργάσιμες είναι η δέσμευση τους να γίνει η πίστωση . Χα χα, εδώ γελάμε! Ρε συ αυτοί είναι οι Top απατεώνες όλων των εταιρειών! Η Elpedison είναι η επικεφαλής της συμμορίας! Μετά έπονται οι υπόλοιπες εταιρείες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Απάντηση καρμπόν με τις προηγούμενες του ΗΡΩΝΑ μέσα στο έτος, «είμαστε στην τελική φάση υπολογισμού και θα σας πιστώσουμε το συντομότερο δυνατόν» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Στις 4/1/2024 στις 1:31 ΜΜ, ANTONIOS67 είπε Λόγω του ότι η πίστωση έγινε σε παροχή που πλέον δεν είναι ενεργή σε αυτούς εστάλη φόρμα επικοινωνίας για πίστωση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό Εμένα μου ήρθε ένας πιστωτικός λογαριασμός με το ποσό. Η παροχή μου είναι ακόμα σε αυτούς αλλά με άλλο νούμερο πλέον (έκανα μείωση ισχύος από 35 σε 15kva). Τί κάνω σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει περίπτωση να μου τα συμψηφίσουν με την τωρινή παροχή ή να κυνηγήσω με iban κλπ; Γνωρίζει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cmg__ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά μου ήρθε αυτό απο το τμήμα Μάρκετινγκ της ΔΕΗ.. τι σημαίνει;; Δεν καταλαβαίνω... Doc1.pdf Λογικά θα πάρω εξι ευρω επιστροφή κάπου; Που; Πρέπει να κάνω κάποια υπ.δήλωση;;;; Είχα απλά ατομική επιχείρηση που άλλαξε εδρα πο τότε. Νμζω όχι.. Μου ήρθε μία πίστωση σε έναν έναντι της ελπέντισον μετά απο το γράμμα: Αλλα δεν είναι 6,32.. και είναι σε άλλη οικιακή παροχή.. λέτε να είναι αυτό ή ασχετο; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από Cmg__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, Cmg__ είπε Αλλα δεν είναι 6,32.. και είναι σε άλλη οικιακή παροχή.. λέτε να είναι αυτό ή ασχετο; άσχετο 13 λεπτά πριν, Cmg__ είπε Λογικά θα πάρω εξι ευρω επιστροφή κάπου; Που; Πρέπει να κάνω κάποια υπ.δήλωση;;;; Είχα απλά ατομική επιχείρηση που άλλαξε εδρα πο τότε. θα σου στείλει η ΔΕΗ έκτακτο , σε καλή μεριά , μην τα φας όλα μαζί 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cmg__ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, korakios είπε άσχετο θα σου στείλει η ΔΕΗ έκτακτο , σε καλή μεριά , μην τα φας όλα μαζί 😁 ευχαριστώ. πρέπει να κάνω υπ δήλωση για να παραλάβω την περιουσία μου;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Cmg__ είπε ευχαριστώ. πρέπει να κάνω υπ δήλωση για να παραλάβω την περιουσία μου;;; σύμφωνα με την ΚΥΑ όχι μιας και είναι σιωπηρή αποδοχή , δλδ αν δεν τα δικαιούσαι ,τότε μόνο πρέπει να κάνεις ενέργειες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cmg__ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, korakios είπε σύμφωνα με την ΚΥΑ όχι μιας και είναι σιωπηρή αποδοχή , δλδ αν δεν τα δικαιούσαι ,τότε μόνο πρέπει να κάνεις ενέργειες και εγώ αυτό υποψιάζομαι (διαβάζοντάς το 5 φορές)... αφού δεν είμαι εννιαία ή αγροτική δν νμζω να κάνεις. Ε αμα είναι να μην κάνω τίποτα τι μου στέλνουν γραμμα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cmg__ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από Cmg__ γραψε λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Cmg__ είπε Οι σε λάθος νήμα πόσταρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANTONIOS67 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Τελικα σημερα εγινε η πιστωση στη τραπεζα απο ελπε ..σχετικα γρηγορα δλδ 4/5 μερες αφοτου εγινε το αιτημα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dis83 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Είχα λάβει mail από τον Ήρωνα ότι η επιδότηση για την παροχή μου εκτιμάται στα 1.000€. Είχα στείλει και την υδ. Βγήκε έκτακτος με επιδότηση 25€ ! Σε επικοινωνία μέσω chat είπαν πως μάλλον τόσο το επανεκτιμήσουν και ότι αφού το αμφισβητώ θα γίνει επανέλεγχος. Έχει συμβεί σε άλλον ; Πόσο είναι χοντρικά η επιδότηση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IBAGASA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλά εμένα λίγα μου φαίνονται.... Δεν θα φάνε κι ένα 10% αυτοί? Σε καλή μου μέρια, τα οικονόμησα! Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από IBAGASA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα