Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομα και αν κανεις ενα διδακτορικο, ακομα και αν το διδακτορικο σου "δωσει" καμποσες δημοσιευσεις υψηλης απηχησης, ακομη και εαν στη συνεχεια κανεις ενα καλο μεταδιδακτορικο με πολλες δημοσιευσεις υψηλης απηχησης, οι πιθανοτητες που εχεις να γινεις καθηγητης πανεπιστημιου στην Ελλαδα ειναι ελαχιστες. Για να ανοιγεις τετοιο θεμα εδω, φανταζομαι δεν εχεις το τριφασικο βυσμα που απαιτει μια τετοια θεση οποτε καλυτερα για εσενα να το ξεχασεις.

Επεξ/σία από OxiGiannisGiannakis
  • Like 2
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και στην τελικη αφου εχεις χρηματα οπως μας εχεις πει αρκετες φορες ασε να γινει καθηγητης καποιος και που του αρεσει το αντικειμενο και που θα ειναι καλος σε αυτο. Επισης αφου εχεις χρηματα οπως λες πως εχεις καταφερει απαλλαγη διδακτρων;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μας το έχεις πει κάμποσες φορές,και με άλλον λογαριασμό.

αφού έτσι είναι.

τι να κάνω;

έχω κληρονομήσει ακίνητα.

24 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Και στην τελικη αφου εχεις χρηματα οπως μας εχεις πει αρκετες φορες ασε να γινει καθηγητης καποιος και που του αρεσει το αντικειμενο και που θα ειναι καλος σε αυτο. Επισης αφου εχεις χρηματα οπως λες πως εχεις καταφερει απαλλαγη διδακτρων;

Δεν έχω πάρει  απαλλαγή από δίδακτρα αλλά, θα πάρω απαλλαγή από δίδακτρα όταν θα κάνω τα 3 μεταπτυχιακα. Αυτό θα το πετύχω γιατί το εισοδηματικό όριο είναι 8000 ευρώ το χρόνο. Βγάζω περισσότερα χρήματα από όσα δήλωνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, διότι γελάει ο κόσμος με αυτά που διαβάζει 😂...

Είναι άξιον απορίας τέτοιοι άνθρωποι, μορφωμένοι, εύποροι, συνειδητοποιημένοι, με δύναμη χαρακτήρα και υψηλές φιλοδοξίες πώς είναι μπακούρια.
Πώς δεν εκτιμούν οι γκόμενες τέτοια προσόντα. Για τέτοιο κελεπούρι έπρεπε να κάνουν ουρά...

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, scd345 είπε

Για το επαγγελματικό μου μέλλον  έχω άγχος, θέλω να γίνω ακαδημαϊκός καθηγητής. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που οδηγούν ένα άνθρωπο στην επιτυχία αλλά,  και το επάγγελμα.

Να γίνω ακαδημαϊκός καθηγητής.

Ακαδημαϊκός καθηγητής θέλω να γίνω αλλά αν είναι δυνατόν πριν τα 30 και ταυτόχρονα να κάνω οικογένεια . Θέλω να εξασφαλίσω το μέλλον μου δεν θέλω να γίνω καθηγητής πανεπιστημίου 50 χρονών ούτε να κάνω παιδιά στα 50 μου.

Δεν έχω αλλά προσπαθώ να βρω.

Για πρώτη φορά πήγα στα μπουζούκια και κατάφερα να κεράσω ποτό σε κοπέλα ξεπερνώντας την φοβία μου. Αυτό δεν είναι σημαντικό βήμα για να κάνω σχέση.

Λυπάμαι τους φοιτητές σου!!! Δεν πρόκειται να τους προσφέρεις τίποτα !!!! 

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους πολλούς (σχεδόν όλους βασικά..) στο ότι φαίνεται ξεκάθαρα να είσαι πολύ μπερδεμένος και να κυνηγάς λάθος πράγματα. 

Διαβάζοντας το αρχικό σου post μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι ανέφερες ξανά και ξανά την λέξη "μεταπτυχιακό", χωρίς όμως να αναφέρεις πουθενά τον τομέα πάνω στον οποίο σπουδάζεις , γιατί τον επέλεξες και γιατί σου αρέσει, ή δεν σου αρέσει αντίστοιχα. Το μόνο που μου έμεινε είναι μια προσήλωση σε στόχους λ και μια κουραστική 

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους (σχεδόν όλους βασικά..) στο ότι φαίνεται ξεκάθαρα να είσαι πολύ μπερδεμένος και να κυνηγάς λάθος πράγματα. 

Ξεκίνησες ένα μεταπτυχιακό που δεν σου αρέσει.. Λες ότι εν τέλει βρήκες τον τομέα σου μέσα από 1-2 μαθήματα της σχολής (!) και αντί να προσπαθήσεις να αποφύγεις και πάλι τις βιαστικές κινήσεις σκέφτεσαι νέα μεταπτυχιακά και προετοιμαζεσαι ήδη για το διδακτορικό..

Γιατί σε τρία μεταπτυχιακά και όχι σε αυτό που σου αρέσει περισσότερο; Γιατί δεν επικεντρωνεσαι στο να απολαύσεις την πορεία και να δεις εάν πραγματικά σου αρέσει αυτό που κάνεις αλλά ήδη σκέφτεσαι το διδακτορικό; 

Διαβάζοντας το αρχικό σου post μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι ανέφερες ξανά και ξανά την λέξη "μεταπτυχιακό", χωρίς όμως να αναφέρεις πουθενά τον τομέα πάνω στον οποίο σπουδάζεις ή τον τομέα που πραγματικά αγαπάς. Δεν είδα να αναφέρεται κάπου η έρευνα, οι δημοσιεύσεις και γενικά το πάθος για μάθηση.. Εφόσον οι μέχρι τώρα σπουδές δεν σου αρέσουν και φαντάζομαι δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με την έρευνα (αλήθεια, έχεις κάποια δημοσίευση μέχρι στιγμής;) πως είσαι τόσο κατασταλαγμενος ότι μπορείς και θέλεις να γίνεις ακαδημαϊκός; Μήπως και αυτή είναι μια απόφαση πανικού όπως το μεταπτυχιακό που κάνεις τώρα; 

Απ ότι φαίνεται έχεις οικονομική άνεση, ποιος ο λόγος για τέτοια βιασύνη και άγχος; Πάρε τον χρόνο σου, ασχολήσου με αυτό που σου αρέσει και πήγαινε βήμα βήμα.. Πιστεύω θα σου έκανε πολύ καλό και μια πραγματική δουλειά, έστω και part time (κάτι μου λέει ότι τους όλο αυτό μπορεί να οφείλεται και σε φόβο να εργαστείς..). 

Θα πρότεινα επίσης  και κάποιον ειδικό για να σε βοηθήσει να επικεντρωνεσαι στα ουσιώδη. 

Φιλικά πάντα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Νομίζω ότι ίσως θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο εγκρατείς και φειδωλοί στις διατυπώσεις και τους χαρακτηρισμούς μας, μιας και πολλά πράγματα δύναται να μας επιστραφούν με χειρότερο τρόπο. 

Sorry αλλά έχει δίκιο σε αυτό. Για ποιον λόγο να πάει μαζί του, μαζί σου, μαζί μου, με τον Μήτσο, τον Κίτσο, τον Σάκη, τον Λάκη, τον Τάκη. Τι έχουν να της προσφέρουν; Πρέπει να τα βρεί ο TS με τον εαυτό του και να δειξει τα δόντια του λέγοντας η γκόμενα θα πάει μαζί μου γιατι θα την κάνω να γελάει και να μην βαριέται πχ. Δεν θα πάει μαζί του γιατι την κέρασε ένα ποτο στο μπαρ, οπως δεν θα πήγαινα εγώ με μια γκομενα που θα με κεράσει το ποτό μου.
Ίσως να μην το εξέφρασε με τον σωστό τρόπο, αλλά πρέπει ο TS να καταλάβει (που απο τα γραφόμενα του δεν μου δείχνει οτι το έχει καταλάβει) οτι η ζωή είναι σκληρή, κανένας δεν θα σου χαριστεί, κανείς αν σε δει αδύναμο δε θα σε πιάσει απο το χεράκι και θα σου πει "Σε συμπονώ, πες μου τι σε προβληματίζει και μαζί θα το λύσουμε."

Επεξ/σία από wesker
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, scd345 είπε

αφού έτσι είναι.

τι να κάνω;

έχω κληρονομήσει ακίνητα.

Δεν έχω πάρει  απαλλαγή από δίδακτρα αλλά, θα πάρω απαλλαγή από δίδακτρα όταν θα κάνω τα 3 μεταπτυχιακα. Αυτό θα το πετύχω γιατί το εισοδηματικό όριο είναι 8000 ευρώ το χρόνο. Βγάζω περισσότερα χρήματα από όσα δήλωνω.

Θα προσπαθήσω να απαντήσω σοβαρά γιατί ή μας δουλεύεις ή παίζει άλλο θέμα.

Θέλεις να  γίνεις καθηγητής. Θέλεις να μας πεις  γιατί; Τι είναι αυτό που σε τράβηξε;

Θέλεις να μας πεις το βασικό σου πτυχίο; Τι σου άρεσε και τι όχι; Δηλαδή από τη μια μας λες ότι δεν σου άρεσε το βασικό πτυχίο αλλά από την άλλη θέλεις να ειδικευτείς σε κάτι.

Κάτι ακόμα, μένεις με γονείς; Σχέση έχεις κάνει ποτέ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, wesker είπε

Sorry αλλά έχει δίκιο σε αυτό.

Συγγνώμη αλλά μάλλον δεν κατάλαβες το πνεύμα του σχόλιού μου (αν θες, ξαναδιάβασε το) : σχολιάζει τη μη ύπαρξη παραγράφων σε ένα κείμενο, τη στιγμή που ο ίδιος κάνει τρανταχτά ορθογραφικά λάθη ("πιο" με γιώτα; Είμαστε με τα καλά μας; ). 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...