dkstopo Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, pi314 είπε Έστω ο "Α" υποψήφιος έχει 1 πτυχίο, 1 μεταπτυχιακό και 1 διδακτορικό και 10 journal papers. Έστω και ο "Β" υποψήφιος έχει ακριβώς ότι και ο Α και 2 μεταπτυχιακά ακόμη. Ποιον θα προτιμήσουν για να καλύψουν μία θέση Επίκουρου καθηγητή? (Δεν μου αρέσει να μιλάω υποθετικά συνήθως, αλλά θέλω να σας προβληματίσω...) Ανάλογα ποιον θέλουν. Αν θέλουν αυτόν με τα λιγότερα μεταπτυχιακά θα υπερισχύσει η «ποιότητα» ένα θέλουν τον άλλο η ποσότητα. Και ο καθηγητής γιαυτο δεν σου διδακτορικό.
velociraptoras Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, scd345 είπε Το ξέρω αυτό και το καταλαβαίνω αλλά, σημαντική προϋπόθεση για να γίνεις καθηγητής είναι να κάνεις διδακτορικό. Δεν μπορεί κάποιος να γίνει καθηγητής χωρίς διδακτορικό. Ναι αλλά, με τα τρία επιπλέον μεταπτυχιακά δημιουργώ ένα πολύ καλό βιογραφικό και άρα, τις πιθανότητες να γίνω καθηγητής. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. κανένας καθηγητης πανεπιστημίου δε χρειάζεται 3 μεταπτυχιακά. Κανεις ηδη μεταπτυχιακό σε ενα χ αντικείμενο. τι θες να διδάσκεις? βρες θεμα διδακτορικού κατι που να συνδυαζει αυτα που έχεις ήδη κάνει με το αντικείμενο στόχο, ναι γινεται ακόμα σε πολύ διαφορετικά αντικείμενα. Σου παραθέτω συνοπτικά το βιογραφικό καθηγητή μου: 1ο πτυχίο μηχανικός η/υ, μπσ υπολογιστική χημεία, διδακτορικό κάτι με προσομείωση κάποιων οργανικών ενώσεων δε θυμαμαι ακριβως. μεταδιδακτορική ερευνα στο ιδιο. ωρομισθιος διδασκε πληροφορική σε τμημα χημειας. μετα εδωσε κατατακτηριες για το προπτυχιακό χημείας, τώρα διδάσκει οργανική χημεία. Δρόμοι υπάρχουν πολλοί να φτάσεις στο στόχο, το θέμα είναι να προσδιορίσεις το στόχο σου. Και στη συνέχεια μέσα από το διδακτορικό και μεταδιδακτορική έρευνα να εχεις αρκετες καλές δημοσιευσεις πανω στο αντικείμενο. Οσο για το να είσαι καθηγητής πανεπιστημίου στα 30 σου, ειναι πραγματικά ανέκδοτο. ακόμα και γιος του πρύτανη να ησουν δε θα τα καταφερνες. στην καλύτερη στα 30 σου να είσαι εκτακτος συνεργατης ή ωρομίσθιος.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, pi314 είπε 1) Πάνω από μία ξένη γλώσσα? 2) Οι δημοσιεύσεις τόσο δύσκολα βγαίνουν? Τι θέλω να πω: Δεν είναι κάνεις πειράματα, γράφεις ένα κείμενο που περιγράφεις τι έκανες και το στέλνεις για δημοσίευση? Εννοείται.
velociraptoras Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, scd345 είπε Έχεις δίκαιο χρειάζεται επιστημονικές δημοσιεύσεις, διδακτική εμπειρία αλλά, και μεταπτυχιακά μέσα από τα οποία κάνεις επιστημονικές δημοσιεύσεις. Δεν γίνεται να μην έχει δημοσιευση με 10 μεταπτυχιακά. Όταν κάνει την μεταπτυχιακή διατριβή σίγουρα κάνει επιστημονική δημοσίευση. όχι πάντα. δεν ασχολουνται ολοι οι καθηγητές στα μεταπτυχιακά να βγει δημοσιευση από τη διπλωματική. δημοσίευση θα βγάλεις αν το θέμα σου ειναι σχετικά πρωτότυπο, εχεις κάνει σωστή ερευνα κλπ 1 ώρα πριν, scd345 είπε Στην τομέα περιβαλλοντική μικροβιολογία θέλω να γίνω καθηγητής. Σε αυτόν τον τομέα έκανα την διπλωματική μου εργασία στο προπτυχιακό και μου άρεσε μαζί μετά 2 αντίστοιχα μαθήματα όλα τα άλλα μαθήματα δεν μου άρεσαν. Στο μεταπτυχιακό που κάνω. στην μεταπτυχιακή διατριβή θα βρω καθηγητή βιολόγο που το αντικείμενο του να είναι η περιβαλλοντική μικροβιολογία ώστε, να περιορίσω το λάθος. Διδακτορικό, επιστημονικές δημοσιεύσεις, διδακτική εμπειρία, ξένες γλώσσες, μεταπτυχιακό. δε χρειαζεται να κανεις τα αλλα 3 μεταπτυχιακά τότε! πρότεινε ενα ενδιαφέρον θέμα στον καθηγητη σου πανω στην περιβαλλοντική μικροβιολογία, εννοειται θα συμπεριλάβεις και τα σταδια της ερευνας αναλυτικά, εφόσον η διπλωματική σου ειναι σχετική μπορεί να σε δεχτεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, MariosX είπε Πρώτα από όλα, έχεις τόσες σπουδές, τόση μόρφωση και δεν ξέρεις να βάζεις παραγράφους στα κείμενα σου; Πλάκα μας κάνεις; Και με αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται να βρεις ούτε στα όνειρα σου. Διότι με το να κερνάς είναι σαν να υποχρεώνεις και να πιέζεις μια γκόμενα να σου δώσει την προσοχή της. Την κάνεις και περνάει από μια σειρά από αρνητικά συναισθήματα, όπως: υποχρέωση, πίεση, μεταχείριση. Στα μπουζούκια δεν ρίχνεις γκόμενες για τον λόγο πως η γκόμενα βγήκε με την παρέα να διασκεδάσει, να περάσει καλά και να δει τον τραγουδιστή/ρια. Όχι για να αντιμετωπίσει εσένα που έχεις τα σαγόνια κάτω ως το πάτωμα. Και εκτός αυτού, η γυναίκα είναι αυτή που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και έχει και αφθονία από επιλογές. Για πιο λόγο να πάει μαζί σου; Για τα πτυχία σου; Όπως αναφέραν και πολλοί άλλοι, το να ξεκινήσεις διδακτορικό θέλει βύσμα και όχι 500 μεταπτυχιακά. Έχω ξεκινήσει διδακτορικό από 5ετες πρόγραμμα σπουδών το οποίο έχει ενσωματωμένο μεταπτυχιακό και ξεκίνησα διδακτορικό στο ΕΜΠ αλλά αυτό το κατάφερα γιατί είχα κονέ το οποίο μου επέτρεψε να ξεκινήσω. Πέρα από αυτό για να καταφέρεις να γίνεις και καθηγητής θα πρέπει να κάνεις και αρκετές επιστημονικές δημοσιεύσεις και έρευνες. Πέρα από αυτά ο τίτλος σου είναι misleading, τώρα εργάζεσαι κάπου; Πως τα βγάζεις πέρα; Χόμπι έχεις; Ζωή έχεις; Ή είσαι σπουδή, διάβασμα μόνο και φαπ φαπ νομίζοντας πως θα βρεις και γκόμενα; 1 ώρα πριν, MariosX είπε Πρώτα από όλα, έχεις τόσες σπουδές, τόση μόρφωση και δεν ξέρεις να βάζεις παραγράφους στα κείμενα σου; Πλάκα μας κάνεις; Και με αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται να βρεις ούτε στα όνειρα σου. Διότι με το να κερνάς είναι σαν να υποχρεώνεις και να πιέζεις μια γκόμενα να σου δώσει την προσοχή της. Την κάνεις και περνάει από μια σειρά από αρνητικά συναισθήματα, όπως: υποχρέωση, πίεση, μεταχείριση. Στα μπουζούκια δεν ρίχνεις γκόμενες για τον λόγο πως η γκόμενα βγήκε με την παρέα να διασκεδάσει, να περάσει καλά και να δει τον τραγουδιστή/ρια. Όχι για να αντιμετωπίσει εσένα που έχεις τα σαγόνια κάτω ως το πάτωμα. Και εκτός αυτού, η γυναίκα είναι αυτή που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και έχει και αφθονία από επιλογές. Για πιο λόγο να πάει μαζί σου; Για τα πτυχία σου; Όπως αναφέραν και πολλοί άλλοι, το να ξεκινήσεις διδακτορικό θέλει βύσμα και όχι 500 μεταπτυχιακά. Έχω ξεκινήσει διδακτορικό από 5ετες πρόγραμμα σπουδών το οποίο έχει ενσωματωμένο μεταπτυχιακό και ξεκίνησα διδακτορικό στο ΕΜΠ αλλά αυτό το κατάφερα γιατί είχα κονέ το οποίο μου επέτρεψε να ξεκινήσω. Πέρα από αυτό για να καταφέρεις να γίνεις και καθηγητής θα πρέπει να κάνεις και αρκετές επιστημονικές δημοσιεύσεις και έρευνες. Πέρα από αυτά ο τίτλος σου είναι misleading, τώρα εργάζεσαι κάπου; Πως τα βγάζεις πέρα; Χόμπι έχεις; Ζωή έχεις; Ή είσαι σπουδή, διάβασμα μόνο και φαπ φαπ νομίζοντας πως θα βρεις και γκόμενα; Αυτό με τις παραγράφους δεν ισχύει στο φόρουμ στο ίντερνετ είμαστε όχι στο πανεπιστήμιο. Εσύ πως ρίχνεις κοπέλες ; Δεν τις κερνάς ποτό; Στα μπουζούκια υπάρχουν και παρέες γυναικών χωρις συντρόφους που θέλουν να βρουν σύντροφο . τώρα εργάζεσαι κάπου; Πως τα βγάζεις πέρα; Χόμπι έχεις; Ζωή έχεις; Ή είσαι σπουδή, διάβασμα μόνο και φαπ φαπ νομίζοντας πως θα βρεις και γκόμενα; Σ'αυτά τα τα ερωτήματα θα βρεις την απάντηση σε προηγούμενες αναρτήσεις μου. 12 λεπτά πριν, velociraptoras είπε κανένας καθηγητης πανεπιστημίου δε χρειάζεται 3 μεταπτυχιακά. Κανεις ηδη μεταπτυχιακό σε ενα χ αντικείμενο. τι θες να διδάσκεις? βρες θεμα διδακτορικού κατι που να συνδυαζει αυτα που έχεις ήδη κάνει με το αντικείμενο στόχο, ναι γινεται ακόμα σε πολύ διαφορετικά αντικείμενα. Σου παραθέτω συνοπτικά το βιογραφικό καθηγητή μου: 1ο πτυχίο μηχανικός η/υ, μπσ υπολογιστική χημεία, διδακτορικό κάτι με προσομείωση κάποιων οργανικών ενώσεων δε θυμαμαι ακριβως. μεταδιδακτορική ερευνα στο ιδιο. ωρομισθιος διδασκε πληροφορική σε τμημα χημειας. μετα εδωσε κατατακτηριες για το προπτυχιακό χημείας, τώρα διδάσκει οργανική χημεία. Δρόμοι υπάρχουν πολλοί να φτάσεις στο στόχο, το θέμα είναι να προσδιορίσεις το στόχο σου. Και στη συνέχεια μέσα από το διδακτορικό και μεταδιδακτορική έρευνα να εχεις αρκετες καλές δημοσιευσεις πανω στο αντικείμενο. Οσο για το να είσαι καθηγητής πανεπιστημίου στα 30 σου, ειναι πραγματικά ανέκδοτο. ακόμα και γιος του πρύτανη να ησουν δε θα τα καταφερνες. στην καλύτερη στα 30 σου να είσαι εκτακτος συνεργατης ή ωρομίσθιος. Δεν είπα στα 30 καθηγητής στα 30 να έχω τελειώσει το διδακτορικό. Δεν υπάρχουν ωρομισθιοι καθηγητές στο πανεπιστήμιο.
velociraptoras Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, scd345 είπε Αυτό με τις παραγράφους δεν ισχύει στο φόρουμ στο ίντερνετ είμαστε όχι στο πανεπιστήμιο. Εσύ πως ρίχνεις κοπέλες ; Δεν τις κερνάς ποτό; Στα μπουζούκια υπάρχουν και παρέες γυναικών χωρις συντρόφους που θέλουν να βρουν σύντροφο . τώρα εργάζεσαι κάπου; Πως τα βγάζεις πέρα; Χόμπι έχεις; Ζωή έχεις; Ή είσαι σπουδή, διάβασμα μόνο και φαπ φαπ νομίζοντας πως θα βρεις και γκόμενα; Σ'αυτά τα τα ερωτήματα θα βρεις την απάντηση σε προηγούμενες αναρτήσεις μου. σαν γυναικα θα σου πω πως στα μπουζουκια και στα κλαμπ ειναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να βρεις κοπέλα. ακόμα κι αν βλέπεις μια παρέα γυναικών χωρις αντρες μαζί δε σημαινει οτι ψαχνουν σχέση, καποιες φορές θελομε κι εμεις οι γυναίκες να βγουμε με τις φιλες μας μονες μας να διασκεδάσουμε. μεγαλύτερη επιτυχία θα έχεις σε δραστηριότητες που θα βρεις κοριτσια με κοινά ενδιαφέροντα, πχ πεζοπορία-ορειβασία, χορός, μαθήματα φωτογραφίας, λέσχη ερασιτεχνικής αστρονομίας, συμμετοχή σε συλλόγους κλπ, αν έχεις καποιο χόμπι ψάξου να βρεις ομαδικές δραστηριότητες στην περιοχή σου ή τη σχολή σου
MariosX Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 49 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Νομίζω ότι ίσως θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο εγκρατείς και φειδωλοί στις διατυπώσεις και τους χαρακτηρισμούς μας, μιας και πολλά πράγματα δύναται να μας επιστραφούν με χειρότερο τρόπο. Αποκλείεται λόγω εμπειρίας. Το να κερνάς μια γυναίκα είναι ότι πιο μπετοειδες κίνηση υπάρχει στο σύμπαν. Γιατί να κερνάς αποκλείστηκα την γυναίκα και όχι όλη την παρέα; Την γυναίκα για χαζή την έχετε; Ότι δεν θα δει και δεν θα καταλάβει τις προθέσεις πίσω από την κίνηση; 25 λεπτά πριν, pi314 είπε Ναι συμφορουμίτες, έχει δίκιο ο MauroPaltoudias...δεν ξέρουμε τι προσωπικά θέματα έχει να αντιμετωπίσει ο καθένας και τον προσωπικό αγώνα του καθενός .... Όχι δεν ξέρουμε και για αυτό το λόγο ο καθένας πρέπει να είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Το γεγονός ότι σχεδιάζει πλάνο με timeline σημαίνει πως δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το τι αφθονία μπορεί να προσφέρει η ζωή και η μητέρα φύση. Ναι επιλογή του είναι να σπουδάζει, να κάνει διδακτορικό και τα συναφή, μαγκιά του και μπράβο του. Αλλά γράφει για αβεβαιότητα, προσπαθεί να βρει ευτυχία μέσω από αυτά που διαβάζει που ονομάζονται μεταπτυχιακά. Και τις καλύτερες σπουδές να κάνεις, και τις σπουδές που όντως μπορεί να σε κάνουν πανευτυχισμενο, αν δεν υπάρχει κατάλληλο Work, Life Balance και ισορροπία ανάμεσα Υγεία (Σωματική και Ψυχική), Relationships (Φιλίες και Ερωτικές) και Wealth (Εσωτερικό Πλούτο και Χρηματικό) τότε ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΊΑ γιατί πάντα κάτι θα του λείπει. Δυστυχώς οι πετυχημένοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν βγήκαν γιατί επέλεξαν έναν μονόδρομο αλλά γιατί μάθανε να πολεμάνε για πολλά πράγματα μαζί. Δείτε επίσης Πυραμίδα Maslow 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, velociraptoras είπε σαν γυναικα θα σου πω πως στα μπουζουκια και στα κλαμπ ειναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να βρεις κοπέλα. ακόμα κι αν βλέπεις μια παρέα γυναικών χωρις αντρες μαζί δε σημαινει οτι ψαχνουν σχέση, καποιες φορές θελομε κι εμεις οι γυναίκες να βγουμε με τις φιλες μας μονες μας να διασκεδάσουμε. μεγαλύτερη επιτυχία θα έχεις σε δραστηριότητες που θα βρεις κοριτσια με κοινά ενδιαφέροντα, πχ πεζοπορία-ορειβασία, χορός, μαθήματα φωτογραφίας, λέσχη ερασιτεχνικής αστρονομίας, συμμετοχή σε συλλόγους κλπ, αν έχεις καποιο χόμπι ψάξου να βρεις ομαδικές δραστηριότητες στην περιοχή σου ή τη σχολή σου Ευχαριστώ. 17 λεπτά πριν, velociraptoras είπε όχι πάντα. δεν ασχολουνται ολοι οι καθηγητές στα μεταπτυχιακά να βγει δημοσιευση από τη διπλωματική. δημοσίευση θα βγάλεις αν το θέμα σου ειναι σχετικά πρωτότυπο, εχεις κάνει σωστή ερευνα κλπ δε χρειαζεται να κανεις τα αλλα 3 μεταπτυχιακά τότε! πρότεινε ενα ενδιαφέρον θέμα στον καθηγητη σου πανω στην περιβαλλοντική μικροβιολογία, εννοειται θα συμπεριλάβεις και τα σταδια της ερευνας αναλυτικά, εφόσον η διπλωματική σου ειναι σχετική μπορεί να σε δεχτεί. Μου αρέσουν τα 3 μεταπτυχιακα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Εσύ δεν ήσουν που σε έφτυνε ενας καθηγητής και δεν έβγαινε στο τηλέφωνο σα τον Δούρο με τον Αλέφαντο; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Ετσι όπως πάει και το 2030 τα ίδια θα ψάχνει. 1
kr0m Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) OP, τι σκοπο ακριβως εξυπηρετει αυτο το θεμα που ανοιξες; μπηκες εδω να βοηθηθεις υποτιθεται, λεγοντας "ασπρο", και εχεις τοσους να σου λενε "μαυρο", και καλα σου λενε, και καθεσαι και ασχολεισαι με το να βγαλεις προγραμμα με οριζοντα σχεδον 10ετιας σχετικα με...3 (;;;;) μεταπτυχιακα ασχοληθηκαν πολλοι, και πολυ, μαζι σου και δεν θα επρεπε, ουτε για εκεινους (σπαταλη χρονου), ουτε για εσενα (αγυριστο κεφαλι). κανε και 3, και 13 μεταπτυχιακα, αμα αυτο νομιζειςκαλυτερο. ρωτας για να κανεις τα αντιθετα, φαινεται. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από kr0m 2
csontheline Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, scd345 είπε Καλημέρα σας, Στο θέμα αυτό θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δημιουργήσω μια καλή επαγγελματική σταδιοδρομία όταν έχω σπουδάσει μία σχολή που δεν μου άρεσε και κάνω ένα μεταπτυχιακό που επίσης δεν μου αρέσει και δεν συσχετίζεται με το πρώτο μου πτυχίο; Πιο συγκεκριμένα, είχα βρεθεί σε πανικό για το επαγγελματικό μέλλον μου και μπήκα σ'αυτό το μεταπτυχιακό μόνο και μόνο για να κάνω κάτι και να μην κάθομαι όμως, διαπιστωσα ότι δεν μου αρέσει και δεν έχει σχέση με τις σπουδές μου. Συγχρόνως, μέσα από την σχολή αυτή βρήκα καθηγητή για διδακτορικό αλλά, στην τελευταία συνάντηση δεν καρποφόρησε η συνεργασία με το αιτιολογικό ότι δεν έχω το μεταπτυχιακό του συγκεκριμένου εργαστηρίου ή κάποιου συναφούς. Δηλαδή, εγώ θα πρέπει να τελειώσω το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό που κάνω και μετά από το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό να βρω καθηγητή για διδακτορικό. Αυτό θα γίνει χρονικά τον Ιούνιο 2023 με ορίζοντα ολοκλήρωσης του διδακτορικού το 2027 δηλαδή, όταν θα είμαι 31 ετών. Ένα τέτοιο σενάριο με στεναχωρεί αφάνταστα γιατί προσπαθώ να κάνω διδακτορικό από το Οκτώβριο του 2020 και τελικά αυτό στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γίνει το Ιούνιο 2023 δηλαδή, 3 χρόνια μετά. Βέβαια, δεν έχω μείνει απαθής καθώς, έχω ήδη κάνει αίτηση για ένα μεταπτυχιακό της ίδιας σχολής και το καλοκαίρι θα κάνω αίτηση σε άλλα 2 μεταπτυχιακά της ίδιας σχολής ώστε, στο νέο ακαδημαϊκό έτος, εκτός από την μεταπτυχιακή διατριβή του μεταπτυχιακού που είμαι ήδη, να συμμετέχω και σε 1 από τα 3 μεταπτυχιακά στα οποία θα κάνω αίτηση. Η προοπτική αυτού του εγχειρήματος είναι να παρακολουθήσω και τα τρία μεταπτυχιακά στο εξής χρονικό ορίζοντα: το πρώτο 2022-2024, το δεύτερο 2023-2025, το τρίτο 2024-2026 και ολοκλήρωση του εγχειρήματος το Ιούνιο του 2026 δηλαδή, σε ηλικία 30 ετών παράλληλα με το διδακτορικό που θα τελειώσω το Ιούνιο του 2027 δηλαδή, ένα χρόνο αργότερα. Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως οι συνεχείς αναβολές για την υλοποίηση του διδακτορικού σημαίνει πως δεν θα το κάνω ποτέ ενώ, το θέλω πολύ; Πότε δεν πίστευα ότι θα είχα τόση κατεστραμμένη ζωή με τέτοια αβεβαιότητα χωρίς την σταθερότητα των 4 χρονών του διδακτορικού. Εννοώ ότι για επόμενα 4 χρόνια έχεις μια σταθερή απασχόληση χωρίς αβεβαιότητα. Αν δεν κάνω το διδακτορικό εγώ θα πρέπει να κάνω αιτήσεις σε 3,4 μεταπτυχιακά ανεξάρτητα αν μου αρέσουν για να έχω κάτι να κάνω και να βρίσκομαι σε διαρκή αγωνία για το μέλλον μου. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο. Απαντήσεις μόνο επί του θέματος και παρακαλώ όχι προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Η λύση στο πρόβλημά σου είναι μία. Να βρεις μία δουλειά που δεν σου αρέσει. 30€+φπα στην γραμματέα παρακαλώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Εσύ δεν ήσουν που σε έφτυνε ενας καθηγητής και δεν έβγαινε στο τηλέφωνο σα τον Δούρο με τον Αλέφαντο; Προφανώς και όχι . 21 λεπτά πριν, kr0m είπε OP, τι σκοπο ακριβως εξυπηρετει αυτο το θεμα που ανοιξες; μπηκες εδω να βοηθηθεις υποτιθεται, λεγοντας "ασπρο", και εχεις τοσους να σου λενε "μαυρο", και καλα σου λενε, και καθεσαι και ασχολεισαι με το να βγαλεις προγραμμα με οριζοντα σχεδον 10ετιας σχετικα με...3 (;;;;) μεταπτυχιακα ασχοληθηκαν πολλοι, και πολυ, μαζι σου και δεν θα επρεπε, ουτε για εκεινους (σπαταλη χρονου), ουτε για εσενα (αγυριστο κεφαλι). κανε και 3, και 13 μεταπτυχιακα, αμα αυτο νομιζειςκαλυτερο. ρωτας για να κανεις τα αντιθετα, φαινεται. Δεν είναι ορίζοντας δεκαετία αλλά τετραετίας. Δηλαδή, κάποιος δεν πρέπει να κάνει ένα προγραμματισμό για το μέλλον; 8 λεπτά πριν, csontheline είπε Η λύση στο πρόβλημά σου είναι μία. Να βρεις μία δουλειά που δεν σου αρέσει. 30€+φπα στην γραμματέα παρακαλώ. Δεν έχω ανάγκη να βρω δουλειά. Έχω χρήματα.
makis269 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Επίσης ακόμα και η ίδια η ζωή είναι αβέβαιη ,εκτός και αν έχει κάποιος κανένα χάρισμα ή κανένα συμβόλαιο . Πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο ωραίο πράγμα που μας συμβαίνει στην ζωή , να είναι πάντα απρόβλεπτο ακόμα και το επόμενο δευτερόλεπτο. Γι'αυτό λοιπόν συνέχισε να ζεις και σταματά να σκέφτεσαι το αύριο διότι χάνεις το σήμερα .........
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, scd345 είπε Δεν έχω ανάγκη να βρω δουλειά. Έχω χρήματα. Μας το έχεις πει κάμποσες φορές,και με άλλον λογαριασμό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις