Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, andreas1gr είπε

τύχη

Εντάξει πιστεύω ότι όλες οι εταιρείες λίγο πολύ τα ίδια κάνουν. Οπότε μάλλον είμαστε πολύ τυχεροί και αυτοί πολύ λαμόγια...

• Thanks 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πεφτω απο τα συννεφα.. μια εταιρεια να παραποιει τα χαρακτηριστικά της εναντι του ανταγωνισμου .. πεφτω απο τα συννεφα .. 

Δημοσ.

Και εγώ πέφτω από τα σύννεφα, με την εξυπνάδα και την αμορφωσιά των Ελλήνων.    Ένας άσχετος γράφει στα Αγγλικά μια χαζομάρα, που αμέσως αναμεταδίδεται και σχολιάζεται, χωρίς κανένας να τσεκάρει πόσο FAKE είναι.    

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να είναι το 40% της παραγωγής εκτός προδιαγραφών και αυτό να γίνεται για 40 χρόνια όπως αναφέρει το πόρισμα σημαίνει ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στο σχεδιασμό και την κατασκευή των μετασχηματιστών και όλοι έκαναν τα στραβά μάτια. Δυστυχώς τα περσινά προβλήματα της ΜΕ στο εμπορικό HVAC και στο υλικό GIS και LV συνεχίζονται και σε άλλο εργοστάσιο και τμήμα.

Επεξ/σία από nvel
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kiriakos-GR είπε

Και εγώ πέφτω από τα σύννεφα, με την εξυπνάδα και την αμορφωσιά των Ελλήνων.    Ένας άσχετος γράφει στα Αγγλικά μια χαζομάρα, που αμέσως αναμεταδίδεται και σχολιάζεται, χωρίς κανένας να τσεκάρει πόσο FAKE είναι.    

Υπάρχει κάποια άλλη πληροφόρηση για το θέμα αυτό, και το λες αυτό;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, purespyros είπε

Τουλάχιστον αυτοί δεν κουνάνε το δάχτυλο στους υπόλοιπους όπως κάνουν πχ οι Γερμανοί...

ναι αλλά αυτοί έδιναν πλαστά δεδομένα από το 1980.

Οι γιαπωνέζοι δεν κουνάν το δάκτυλο; Υποτίθεται ότι διαφημίζουν παγκοσμίως τα υψηλά στανταρ τους σε σχέση με τους άλλους.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

...Εντομεταξυ οι ελληνες οι τιμωροι δικαζουν τη Mitsubishi Electrics, οι ιδιοι που δε ξανα αγορασαν VW, Audi, Seat & Skoda απ το 2015 και μετα οταν ξεσπασε το σκανδαλο με τους ρυπους 🐑

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/5/2022 στις 12:35 ΜΜ, Aris_ είπε

στα τρόφιμα να δεις τι γίνεται

η "ελεύθερη αγορά" αυτά εχει 

(κάτι σχόλια σαν αυτά βλέπω, συν τα σχόλια των άλλων πιο πάνω που δικάζουν και καταδικάζουν όλες τις επιχειρήσεις ως ένοχες εκ των προτέρων, και διαπιστώνω ότι η ελπίδες μου ότι η νέα γενιά θα παραδώσει μια καλύτερη χώρα από αυτή που βρήκε είναι φρούδες, αφού η νέα γενιά έχει ίδια νοοτροπία με την παλιά)

Τώρα αν θες απάντηση: Την είδαμε και τη "σχεδιασμένη αγορά" (planned economy) όπου ο ελεγχόμενος είναι και ο ελεγκτής, ειδικά σε περιβαλλοντικά ζητήματα και σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης. Όπως είπα πιο πάνω, η λύση για την ελεύθερη αγορά υπάρχει και είναι έλεγχος από τρίτους οι οποίοι θα είναι υπόλογοι.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kurkosdr είπε

(κάτι σχόλια σαν αυτά βλέπω, συν τα σχόλια των άλλων πιο πάνω που δικάζουν και καταδικάζουν όλες τις επιχειρήσεις ως ένοχες εκ των προτέρων, και διαπιστώνω ότι η ελπίδες μου ότι η νέα γενιά θα παραδώσει μια καλύτερη χώρα από αυτή που βρήκε είναι φρούδες, αφού η νέα γενιά έχει ίδια νοοτροπία με την παλιά)

.......

τα " " τα είδες μάλλον όχι , αντί να λες πράγματα (check and balances) που δεν δουλεύουν  ούτε δουλέψανε ποτέ, διάβασε λίγο ιστορία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Aris_ είπε

τα " " τα είδες μάλλον όχι , αντί να λες πράγματα (check and balances) που δεν δουλεύουν  ούτε δουλέψανε ποτέ, διάβασε λίγο ιστορία

Επειδή έχω διαβάσει ιστορία για αυτό κουνάω το κεφάλι μου με όσα διαβάζω εδώ μέσα. Βλέπεις νέους ανθρώπους να μιλάνε για την ελεύθερη αγορά λες και είναι ο μπαμπούλας και να σου λένε ότι δήθεν ο έλεγχος από τρίτους δεν δουλεύει (και χωρίς να προτείνουν κάτι άλλο, μη καρφωθούν ότι θέλουν κρατική επιχειρηματικότητα ή planned economy, αλλά στην ουσία αυτό προτείνουν).

Τέλος πάντων αν θες να πεις κάτι πες το καθαρά και όχι υπονοώντας το με εισαγωγικά.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/5/2022 στις 10:55 ΜΜ, kurkosdr είπε

Τέλος πάντων αν θες να πεις κάτι πες το καθαρά και όχι υπονοώντας το με εισαγωγικά.

Μια χαρα καθαρά το ειπα αν εχεις διαβάσει θα ήξερες ότι η ελευθ. οικ. εχει προϋποθέσεις που πότε δεν ίσχυσαν άρα εξού και τα εισαγωγικά αφού δεν υπάρχει έννοια.

Τώρα κάτι planed econ. και καταδικασμους δεν αναφέρθηκαν πουθενά από εμένα,  που τα είδες και τα γράφεις εσύ ξέρεις 

image.png.e28ab4ff1d1d92076325c3acf2b8f9f3.png

Επεξ/σία από Aris_
Χιούμορ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...