CretanMan2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Γειά σας. Ξέρει καποιος καποιο καλό και φτηνό ποδήλατο με δισκόφρενα; Στα σάιτ τιμών βλέπω μερικά με αρνητικά σχόλια και δεν είμαι σίγουρος πιο να παρω. Ευχαριστώ. Α και ειμαι 170 ύψος
CretanMan2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Είναι πιο ομορφο και θα κατεβαίνω αποτομες κατιφόρες. δεν ξέρω μου φαίνονται πιο ασφαλή
tilaverboy Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ να ρωτήσω κάτι; Πως ένα ποδήλατο μπορεί να χρησιμοποιεί το οδικό δίκτυο; Ο κοκ δεν γράφει ότι κάθε όχημα που δεν μπορεί να αναπτύξει την εν λόγω ταχύτητα, απαγορεύεται να κινείται επί αυτής; Εντάξει σε ποδηλατόδρομο το κατανοώ απολύτως. Δεν γίνεται επικίνδυνος κάποιος για τον εαυτό του και για τους υπόλοιπους οδηγούς; Απλώς το αναφέρω επειδή γράψατε ότι θα κατεβαίνετε κατηφόρες μάλλον οδικού δικτύου. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από tilaverboy
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Εγώ να ρωτήσω κάτι; Πως ένα ποδήλατο μπορεί να χρησιμοποιεί το οδικό δίκτυο; Ο κοκ δεν γράφει ότι κάθε όχημα που δεν μπορεί να αναπτύξει την εν λόγω ταχύτητα, απαγορεύεται να κινείται επί αυτής; Εντάξει σε ποδηλατόδρομο το κατανοώ απολύτως. Δεν γίνεται επικίνδυνος κάποιος για τον εαυτό του και για τους υπόλοιπους οδηγούς; Απλώς το αναφέρω επειδή γράψατε ότι θα κατεβαίνετε κατηφόρες μάλλον οδικού δικτύου. Η χρήση αυτοκινητόδρομου απαιτεί μια ελάχιστη ταχύτητα. Οχι όλο το οδικό δίκτυο. https://www.carandmotor.gr/symboyles/yparhei-prostimo-gia-opoion-odigei-arga 3
Trelloneritis Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, CretanMan2 είπε Γειά σας. Ξέρει καποιος καποιο καλό και φτηνό ποδήλατο με δισκόφρενα; Στα σάιτ τιμών βλέπω μερικά με αρνητικά σχόλια και δεν είμαι σίγουρος πιο να παρω. Ευχαριστώ. Α και ειμαι 170 ύψος Τί ποδήλατο ψάχνεις (δρόμου, mountain, downhill) και πόσο φτηνό; 1
CretanMan2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δεν με πειράζει το είδος. Κάτω απο 500 ευρώ αν γίνεται. Απλά να είναι καλής κατασκευής.
Nabuko Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, CretanMan2 είπε Δεν με πειράζει το είδος. Θα σε πειράξει όταν το πάρεις και δεις ότι δεν κάνει γι' αυτό που θέλεις. Η ερώτηση του συμφορουμίτη ήταν πολύ σωστή. 1
dpolal Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 56 λεπτά πριν, CretanMan2 είπε Δεν με πειράζει το είδος. Κάτω απο 500 ευρώ αν γίνεται. Απλά να είναι καλής κατασκευής. Τα μηχανικά δισκόφρενα των φθηνών ποδηλάτων είναι σχεδόν ίδιας απόδοσης με τα απλά ποδηλατικά φρένα και δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα εκτός μόνο από το ότι φρενάρουν λίγο καλύτερα σε βροχή. Αν δεν έχει υδραυλικά δισκόφρενα το ποδήλατο δεν αξίζει τα όποια παραπάνω χρήματα και κάτω από 500 ευρώ που κοιτάς δύσκολο να βρείς καλό ποδήκλατο με αυτά. 1
Bitbit Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 δείγμα πως ψωνίζει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Δεν ξέρει καν τι παίρνει και γιατί το παίρνει.
george1703 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Στην αγορά ποδηλάτου πρέπει να δεις ποιο ποδήλατο σου κάθεται καλύτερα και σαν μέγεθος και σε στάση σώματος. Επίσης, κοίτα να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται. Σε αυτά τα λεφτά συνήθως βρίσκεις μηχανικά δισκόφρενα και το μόνο που σου προσφέρουν είναι Extra βάρος. Εγώ θα σου πρότεινα να δεις Ideal nergetic, το οποίο είναι trekkingκςι vfm σε αυτά τα χρήματα.
liakinen Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Ότι είπε ο φίλος από πάνω ή εναλλακτικά το Ideal Megisto που έχει υδραυλικά πλέον φρένα και κάνει κοντά στα 500€. Όταν δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε πάμε στην ασφαλή λύση του Trekking αλλιώς ξέρουμε τι θέλουμε και ρωτάμε για συγκεκριμένα μοντέλα σε συγκεκριμένη κατηγορία.
Trelloneritis Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 @CretanMan2 Εάν σε ενδιαφέρει μεταχειρισμένο, έχω βάλει προς πώληση το δικό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα