Apollonas1994 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Καλησπέρα στο Forum... Ειναι κατοχος του Xiaomi mi8 απο το 2018 και παραπανω απο ευχαρίστημενος ομως ερχεται η ωρα της αλλαγης... Για αυτο και θελω να σας ρωτησω την γνωμη σας και το τι προτεινετε σαν επιλογη απο τα Xiaomi mi11 Oneplus 9 pro Samsung s21+ Realme Gt Neo 2
κουξκουκ Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 47 λεπτά πριν, GATE123 είπε Η χρήση του κινητού πια θα είναι? Και εγώ ακόμη με το mi8 είμαι από το 2018 μιας και ήθελα μικρότερη και οικονομικότερης συσκευή μέχρι 200€ κοιτούσα σε μεταχειρισμένο pixel 4a μιας και τον τελευταίο χρόνο δεν έκανα power use την συσκευή... τελικά βρήκα από έναν κύριο το Asus ZenFone 8 με 5.9 ιντσες που θα τι πάρω στα χέρια μου μάλλον την Δευτέρα, ανέβηκα κατά πολύ στην τιμή και έφτασα στο όριο μου στα 320€ αλλά θα πάρω το μέγεθος που ήθελα με σχεδόν όλες τις νέες τεχνολογίες αυτά για την ιστορία ,αν δεν σε ενδιαφέρουν οι ιντσες θα σου έλεγα να αγοράσεις συσκευή με amoled ξανά γρήγορο Ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη και κάτω το 400€(δεν ξέρω τα όρια) υπάρχουν πολλές συσκευές realme και Xiaomi σίγουρα ο gate123 θα σου πει όταν μάθει το τι ζητάς πιο πολύ και σε τι χρήματα αλλιώς θα σου λέγαμε πάρε iPhone 13 pro και τέλος 😁
GATE123 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Και εγώ ακόμη με το mi8 είμαι από το 2018 μιας και ήθελα μικρότερη και οικονομικότερης συσκευή μέχρι 200€ κοιτούσα σε μεταχειρισμένο pixel 4a μιας και τον τελευταίο χρόνο δεν έκανα power use την συσκευή... τελικά βρήκα από έναν κύριο το Asus ZenFone 8 με 5.9 ιντσες που θα τι πάρω στα χέρια μου μάλλον την Δευτέρα, ανέβηκα κατά πολύ στην τιμή και έφτασα στο όριο μου στα 320€ αλλά θα πάρω το μέγεθος που ήθελα με σχεδόν όλες τις νέες τεχνολογίες αυτά για την ιστορία ,αν δεν σε ενδιαφέρουν οι ιντσες θα σου έλεγα να αγοράσεις συσκευή με amoled ξανά γρήγορο Ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη και κάτω το 400€(δεν ξέρω τα όρια) υπάρχουν πολλές συσκευές realme και Xiaomi σίγουρα ο gate123 θα σου πει όταν μάθει το τι ζητάς πιο πολύ και σε τι χρήματα αλλιώς θα σου λέγαμε πάρε iPhone 13 pro και τέλος 😁 Σε ένα ποστ είχα προτείνει το συγκεκριμένο κινητό γιατί ο ts ήθελε μικρό κινητό. Αλλά μου έστειλαν κάτι που δεν ήταν και τόσο καλό και μάλιστα από την επίσημη ιστοσελίδα της Asus. Διάβασε το και σκέψου πριν το πάρεις. https://zentalk.asus.com/en/discussion/52713/zenfone8-stuck-on-waiting-for-flashing-full-ramdump Εδώ είναι και το ποστ Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από GATE123 1
κουξκουκ Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Σε ένα ποστ είχα προτείνει το συγκεκριμένο κινητό γιατί ο ts ήθελε μικρό κινητό. Αλλά μου έστειλαν κάτι που δεν ήταν και τόσο καλό και μάλιστα από την επίσημη ιστοσελίδα της Asus. Διάβασε το και σκέψου πριν το πάρεις. https://zentalk.asus.com/en/discussion/52713/zenfone8-stuck-on-waiting-for-flashing-full-ramdump Εδώ είναι και το ποστ Έχω κοιτάξει και πρόσφατα review όλα καλά ,έχω ακούσει ότι αρκετές παρτίδες το έπαθαν όχι μόνο στο Zen 8 αλλά σε όλη την asus ,αυτά τα λίγα δεν λέω τον ts να το αγοράσει λέω τι επιλέγω εγώ για τα γούστα μου,ο ts κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει μεγαλύτερο κινητό . Κάτι σχετικό άσχετο όλα τα κινητά είναι καλά στην κατάλληλη τιμή .
Apollonas1994 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Νορμαλ χρηση , δεν ειμαι ψωναρα να τρελαίνομαι στις φωτο , οπότε απο καμερα δεν με νοιαζει αλλα θελω κατι που αν ειναι να δωσω οβερ 600€ να το αξιζει. Εχω βολεύτει την xiaomi και βλέπω στο best price με 570 περίπου το μι11.... Θα θελει να πω οτι κανω upgrade γενικα απο το μι8 αν και σκεφτομουν να αλλαζα μπαταρια ομως το ακουστικό μου γαμ.... Σε φαση που δεν ακουω τον αλλο και θελει επανεκκίνηση. Οποτε για αυτο ειπα να δωσω 500-700€ για και κοιταω παραλληλα την αποφορολογηση
GATE123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Σαν συνολικό κινητό είναι το OnePlus. Αλλά χάνει σε μπαταρία. Μια άλλη εναλλακτική είναι το Realme GT 2 pro. Αν δεν μπορείς οικονομικά δες το Realme GT 2 ,αλλά εδώ θα χάσεις σε ανάλυση οθόνης.
Apollonas1994 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Νομίζω οτι ολα χανουν πλεον σε μπαταρια για αυτο και το fast charge, ψαχνω όμως κάτι που θα με παει 3 χρονια οπως το σκυλι το μι8 για αυτο ελεγα το μι11, βεβαια δεν εχω πιασει στα χερια μου oneplus , το πρωτο μου smartphone ηταν το samsung galaxy prime για αυτό και τα λεω πρωτα... Το realme gt neo 2 εχει κατρακυλήσει στα 347€ που το θεωρω κλοπη απλα σκέφτομαι να κανω την γουρουνια να δωσω ξερω γω αλλα 300 και να παω για ναυαρχιδα του 2021
chios Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Το mi11 βγάλε το από την λίστα έχουν παρουσιαστεί πολλές καμένες μητρικές δεν είναι να ρισκάρεις. Γενικά θα απέφευγα φετινές ναυαρχίδες λόγο των χάλια επεξεργαστών με αποτέλεσμα άθλιες μπαταρίες, εξαίρεση το realme gt2 pro. Καλή επιλογή και οικονομικά το realme gt neo 2. 1
Apollonas1994 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Για αυτο παω σε περσινες και εβαζα oneplus samsung xiaomi, αυτο με τις μητρικες δεν το ηξερα.Στο. Μι11? Ή στο 11 εμφανιστηκαν αυτα τα θέματα?
chios Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 https://itigic.com/problems-with-motherboard-of-xiaomi-mi-11/ Αν ψάξεις Google θα βρεις πολλές αναφορές για καμένες μητρικές.
Apollonas1994 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δεν το ηξερα σαν ειδηση, ευχαριστω. Προσανατολιζομαι μαλλον για αγορα του OnePlus 9pro πλεον....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα