vlandakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Καλησπερα! Κάποιος μου εχει κανει μία ψευδή ανώνυμη καταγγελία.Υπάρχει τρόπος να βρεθει αυτος που την εκανε?Το email εχει γινει το 2021.Αν ο συγκεκριμενος δεν το εχει χρησιμοποιηει απο τότε υπαρχει δυνατότητα ή μόνο η διευθυνση ηλεκτρονικου εγκληματος?Γιατι εχω ακουσει οτι αν δεν το χρησιμοποιησεις για καποιο διαστημα δεν υπάρχουν στοιχεια.
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, vlandakos είπε Καλησπερα! Κάποιος μου εχει κανει μία ψευδή ανώνυμη καταγγελία.Υπάρχει τρόπος να βρεθει αυτος που την εκανε?Το email εχει γινει το 2021.Αν ο συγκεκριμενος δεν το εχει χρησιμοποιηει απο τότε υπαρχει δυνατότητα ή μόνο η διευθυνση ηλεκτρονικου εγκληματος?Γιατι εχω ακουσει οτι αν δεν το χρησιμοποιησεις για καποιο διαστημα δεν υπάρχουν στοιχεια. Αν θεωρείς ότι είναι ψευδής επικοινώνησε με το δικηγόρο σου. 1
vlandakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, kormos είπε Αν θεωρείς ότι είναι ψευδής επικοινώνησε με το δικηγόρο σου. Επειδη ειναι ανώνυμη ειναι δύσκολα.
triplex1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, vlandakos είπε Επειδη ειναι ανώνυμη ειναι δύσκολα. ουτε η διωξη θα κανει κατι αν δεν γινει κατι σοβαρο , πρωτα πρεπει να γινει κατι και μετα να αναλαβουνε δηλαδη σκοτωνει καποιος καποιον αλλον και μετα τον ψαχνει η αστυνομια , κατι τετοιο στην Ελλαδα ζεις , αν δεν εισαι γιος καποιου ή αν δεν εχεις θειο δεν κανεις τιποτα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από triplex1
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 49 λεπτά πριν, vlandakos είπε Επειδη ειναι ανώνυμη ειναι δύσκολα. Δε νομίζω ότι γίνεται δεκτή ανώνυμη... Βάζεις δικηγόρο και βρίσκεις άκρη
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, kormos είπε Δε νομίζω ότι γίνεται δεκτή ανώνυμη... Βάζεις δικηγόρο και βρίσκεις άκρη Κάποιο σχολιο κριτική πρέπει να είναι 1
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κάποιο σχολιο κριτική πρέπει να είναι Για να την έχει κάνει κάποιος λογικά κάπου θα έχει και ένα δίκιο
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, vlandakos είπε Καλησπερα! Κάποιος μου εχει κανει μία ψευδή ανώνυμη καταγγελία.Υπάρχει τρόπος να βρεθει αυτος που την εκανε?Το email εχει γινει το 2021.Αν ο συγκεκριμενος δεν το εχει χρησιμοποιηει απο τότε υπαρχει δυνατότητα ή μόνο η διευθυνση ηλεκτρονικου εγκληματος?Γιατι εχω ακουσει οτι αν δεν το χρησιμοποιησεις για καποιο διαστημα δεν υπάρχουν στοιχεια. Αν είναι ψευδή κάνε του μήνυση ,ρώτα δικηγόρο.
elpenor Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, vlandakos είπε Καλησπερα! Κάποιος μου εχει κανει μία ψευδή ανώνυμη καταγγελία.Υπάρχει τρόπος να βρεθει αυτος που την εκανε?Το email εχει γινει το 2021.Αν ο συγκεκριμενος δεν το εχει χρησιμοποιηει απο τότε υπαρχει δυνατότητα ή μόνο η διευθυνση ηλεκτρονικου εγκληματος?Γιατι εχω ακουσει οτι αν δεν το χρησιμοποιησεις για καποιο διαστημα δεν υπάρχουν στοιχεια. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις τις ψεύτικες κριτικές είναι με το να απαντήσεις σε αυτές με ένα κείμενο τόσο καλά γραμμένο που να κάνει τους αναγνώστες να αντιληφθούν ότι εσύ έχεις δίκιο. Επίσης να φροντίσεις να έχεις πολλές θετικές κριτικές, αν 1000 άνθρωποι γράφουν ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου τότε κανένας δεν θα πιστέψει τον ένα (ιδίως αν έχεις απαντήσει).
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, elpenor είπε Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις τις ψεύτικες κριτικές είναι με το να απαντήσεις σε αυτές με ένα κείμενο τόσο καλά γραμμένο που να κάνει τους αναγνώστες να αντιληφθούν ότι εσύ έχεις δίκιο. Επίσης να φροντίσεις να έχεις πολλές θετικές κριτικές, αν 1000 άνθρωποι γράφουν ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου τότε κανένας δεν θα πιστέψει τον ένα (ιδίως αν έχεις απαντήσει). Καταγγελία λεει και όχι κριτική.
valadsk Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) γιατί δεν ξεκινάς από το απλό, googlαρισε το email που σου εκανε την καταγγελία εφόσον το γνωρίζεις και δες τι βγαζει. αν εχει χρησιμοποιηθεί κάπου αλλού θα το βγαλει η google, πχ από καμιά αγγελία, απο το spitogato κτλπ κτλπ Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από valadsk
archer100 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αναλόγως το email. Υπαρχουν email που ειναι αδυνατο να ανιχνευτούν από οποιονδήποτε, ειδικά αν έκανε την εγγραφή κάποιος από ιντερνετ καφέ κλπ το 2021, αφού στη φόρμα εγγραφής του email δε ζητάνε σχεδόν κανένα πραγματικό στοιχείο. Δες παράδειγμα εδώ https://www.emailondeck.com/ Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από archer100
vlandakos Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αν είναι ψευδή κάνε του μήνυση ,ρώτα δικηγόρο. Eιπε απο την στιγμη που ειναι ανωμυμη πολυ δυσκολο. 1 ώρα πριν, valadsk είπε γιατί δεν ξεκινάς από το απλό, googlαρισε το email που σου εκανε την καταγγελία εφόσον το γνωρίζεις και δες τι βγαζει. αν εχει χρησιμοποιηθεί κάπου αλλού θα το βγαλει η google, πχ από καμιά αγγελία, απο το spitogato κτλπ κτλπ Το εχω κανει.Δεν βγαζει τιποτα.
NewGascp Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αν και δεν γνωρίζουμε περισσότερα π.χ. τι αφορά και πώς σου γνωστοποιήθηκε η καταγγελία, οι ψευδείς ανώνυμες καταγγελίες δεν έχουν καμία αξία ούτε παράγουν έννομο αποτέλεσμα. Πολλές φορές (συνήθως δλδ) ούτε οι επώνυμες. Όσο αφορά το email σε γενικές γραμμές χρειάζεται εισαγγελική εντολή για να γίνει άρση απορρήτου που σημαίνει ότι πρέπει να υποβληθεί μήνυση, να πραγματοποιηθεί ανάκριση και και και. Γενικά σε εξαιρετικές και σοβαρές περιπτώσεις ασχολείται η δικαιοσύνη με τέτοια θέματα. Πρακτικά δεν κατάλαβα γιατί ασχολείσαι. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από NewGascp
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, vlandakos είπε Eιπε απο την στιγμη που ειναι ανωμυμη πολυ δυσκολο. Το εχω κανει.Δεν βγαζει τιποτα. https://www.google.com/search?q=μηνυση+κατα+αγνωστου+για+συκοφαντικη+δυσφημιση&rlz=1CAHNBM_enGB898&oq=μηνυση+κατα+αγνωστου+για+&aqs=chrome.1.69i57j0i19l3.5559j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα