Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανενας καποια σελιδα που να μπορω να πληρωσω με λιγα fees καποιον με bitcoins? (η πληρωμη με mastercard ή paypal)

Δημοσ.

O πωλητης ή το site? (απο τον πωλητη εχω ξαναγορασει, οποτε ειμαι σιγουρος οτι ειναι οκ)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gorg45 είπε

O πωλητης ή το site? (απο τον πωλητη εχω ξαναγορασει, οποτε ειμαι σιγουρος οτι ειναι οκ)

Για τον πωλητή θα έλεγα αλλά αφού του έχεις εμπιστοσύνη... οκ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Με ελληνικό PayPal όχι δεν μπορείς.

Θα πρέπει να ανοίξεις ένα crypto wallet, πχ atomic wallet, trust wallet ώστε να στείλεις εύκολα και γρήγορα ότι θες. Κάνεις top up με την τραπεζική σου κάρτα και τα μετατρέπεις σε ότι crypto θες. Μετά μπορείς να τα στείλεις σε όποια διεύθυνση crypto θες.

Εφόσον το θες για 1-2 φορές είναι ο πιο εύκολος τρόπος. Δεν χρειάζεται να μπλέκεις με ανταλλακτήρια και επαληθεύσεις λογαριασμών.

Προτού κάνεις το οτιδήποτε βεβαιώσου σε πιο Network θα τα στείλεις, για να δεις τι σε συμφέρει από άποψη χρεώσεων.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Με ελληνικό PayPal όχι δεν μπορείς.

Θα πρέπει να ανοίξεις ένα crypto wallet, πχ atomic wallet, trust wallet ώστε να στείλεις εύκολα και γρήγορα ότι θες. Κάνεις top up με την τραπεζική σου κάρτα και τα μετατρέπεις σε ότι crypto θες. Μετά μπορείς να τα στείλεις σε όποια διεύθυνση crypto θες.

Εφόσον το θες για 1-2 φορές είναι ο πιο εύκολος τρόπος. Δεν χρειάζεται να μπλέκεις με ανταλλακτήρια και επαληθεύσεις λογαριασμών.

Προτού κάνεις το οτιδήποτε βεβαιώσου σε πιο Network θα τα στείλεις, για να δεις τι σε συμφέρει από άποψη χρεώσεων.

Τι εννοεις network? (sry δεν εχω ασχοληθει καθολου πανω σε τετοιο θεμα)
Και επισης ξερεις ποια σελιδα εχει την χαμηλοτερη χρεωση; (θελω να στειλω 25€, δεν ξερω μηπως καποιες εχουν ελαχιστο οριο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...