Προς το περιεχόμενο

Smartphone ~250euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Ξάχνω για άμεση αγορά smartphone και βάζω εδώ την φόρμα μήπως μου προτείνεται κάτι που διέφυγε της δικής μου προσοχής.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους όσους ασχοληθούν και απαντήσουν!

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; - Ιδανικά γύρω στα 250, εκτός αν αξίζει να πάω λίγο παραπάνω. Οπωσδήποτε κάτω απο 300.
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; - Ελλάδα και άμεσα διαθέσιμο
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; - Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; - Μόνο καινούριο
5) Μέγεθος οθόνης; - 6,5"
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); - 2SIM, NFC, Fingerprint, 5G, USB type c, ROM τουλάχιστον 128GB, RAM τουλάχιστον 6GB, μεγάλη μπαταρία, υποστήριξη AR επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη, SD slot και IR καλοδεχούμενα αλλά όχι απαραίτητα
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; - Ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; - Ναί
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; - Android 10+
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) - Τηλέφωνα, mail, browsing, διάφορες εφαρμογές χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε CPU, σπανίως παιχνίδια, VR και AR (αν υποστηρίζεται)

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
Ευχαριστώ όλα τα μέλη για τις προτάσεις. Τελικά κατέληξα στο REALME GT 5G MASTER 8/256.

Επεξ/σία από e-tic
Δημοσ.
13 ώρες πριν, e-tic είπε

Καλημέρα σε όλους. Ξάχνω για άμεση αγορά smartphone και βάζω εδώ την φόρμα μήπως μου προτείνεται κάτι που διέφυγε της δικής μου προσοχής.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους όσους ασχοληθούν και απαντήσουν!

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; - Ιδανικά γύρω στα 250, εκτός αν αξίζει να πάω λίγο παραπάνω. Οπωσδήποτε κάτω απο 300.
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; - Ελλάδα και άμεσα διαθέσιμο
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; - Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; - Μόνο καινούριο
5) Μέγεθος οθόνης; - 6,5"
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); - 2SIM, NFC, Fingerprint, 5G, USB type c, ROM τουλάχιστον 128GB, RAM τουλάχιστον 6GB, μεγάλη μπαταρία, υποστήριξη AR επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη, SD slot και IR καλοδεχούμενα αλλά όχι απαραίτητα
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; - Ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; - Ναί
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; - Android 10+
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) - Τηλέφωνα, mail, browsing, διάφορες εφαρμογές χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε CPU, σπανίως παιχνίδια, VR και AR (αν υποστηρίζεται)

Samsung a52s αν δεν κάνω λάθος έχει όλα όσα θες και είναι και σε καλή τιμή (250-260€)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Samsung a52s αν δεν κάνω λάθος έχει όλα όσα θες και είναι και σε καλή τιμή (250-260€)

21 λεπτά πριν, alan boy είπε

Και εγώ Samsung a52s θα έλεγα 

Κι εγω samsung A52s .(Τι πρωτοτυπο )

Αν το παρεις περασε του κι gcam που οντως βελτιωνει αισθητα την αποδοση της καμερας ιδιος στις νυχτερινες φωτο.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχω το A52s. Έβαλα gcam αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις κάμερες για να έχω άποψη. 

Μια άλλη συσκευή που Θα ηθελα να δοκιμάζα είναι το realme 9pro plus. 

Λένε πολύ καλά λόγια ιδιαίτερα για την κάμερα του 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alan boy είπε

Αυτή τη στιγμή έχω το A52s. Έβαλα gcam αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις κάμερες για να έχω άποψη. 

Μια άλλη συσκευή που Θα ηθελα να δοκιμάζα είναι το realme 9pro plus. 

Λένε πολύ καλά λόγια ιδιαίτερα για την κάμερα του 

Και σύγκριση με το A52s.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...