andreas1gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, __kostas__ είπε Το κρατικό πρόγραμμα θα είναι αρχικά για ελάχιστους με μικρό εισόδημα. Οκ με συγχωρείς. Δεν γνώριζα ότι είσαι εύπορος με μεγάλο οικογενειακό εισόδημα… 1
__kostas__ Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Οκ με συγχωρείς. Δεν γνώριζα ότι είσαι εύπορος με μεγάλο οικογενειακό εισόδημα… Δεν έγραψα αυτό.Απλά αρχικά θα είναι για πολύ αρχικά εισοδήματα και δεν θα πιάνει την συντριπτική πλειοψηφία.
wesker Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Για εμένα είναι υπερβολή το δευτερο ψυγείο.... Τι πράγματα αγοράζετε και δεν σας χωράνε; 3
phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μην το λες, εγώ το δεύτερο μικρό το πήρα αποκλειστικά για μπίρες το καλοκαίρι. 1 1
mary Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Γιατί δεύτερο ψυγείο ρε παιδιά; νοικιάζω και το ψυγείο είναι εντοιχισμένου τύπου με αρκετά μικρή χωρητικότητα στο ψυγείο και ακόμα πιο μικρή στη κατάψυξη. Αν κάνεις καλή διαχείριση στο τι ψωνίζεις στο σούπερ μάρκετ και πας πάντα με λίστα , μια χαρά τα χωράει όλα ένα απλό ψυγείο λογικής χωρητικότητας. Συν ότι έτσι κάνεις οικονομία. 2
Eloy Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) H νομοτέλεια λέει οτι αν ένα συνηθισμένου μεγέθους ψυγείο δεν αρκεί, τότε και 3 ψυγεία, λίγο μετά την αγορά τους, επίσης δεν θα αρκούν... Η λύση είναι στην σωστή διαχείριση και στον προυπολογισμό του περιεχομένου... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από Eloy 1 1
__kostas__ Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αν και ο χωρισμός είναι μια καλή πρόταση πιστεύω ότι ένας μικρός ψυγειοκαταψυκτης είναι η μέση λύση που θα μπει στο τραπέζι της συζήτησης.Δευτερο ψυγείο από θέμα κατανάλωσης, χώρου και εμφάνισης δεν δείχνει εφικτό. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από __kostas__
Makis38 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 22 hours ago, __kostas__ said: Η σύζυγος μου έχει την "καταπληκτική" ιδέα να τοποθετήσουμε και δεύτερο ψυγείο δίπλα στο παλιό στην κουζίνα επειδή το δεύτερο πλέον δεν την χωράει (ας μην ψωνίζει τόσα πράγματα) Τώρα από θέμα κατανάλωσης αξίζει ή ν' αποσύρω το δεκαετίας παλιό που δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα για να πάρω μεγαλύτερο; Δεκαετίας ψυγείο δεν θεωρείται παλιό, σιγά την τεχνολογία που έχει αλλάξει στα ψυγεία τα τελευταία 10 χρόνια, μη σου πω και στα 20. 1
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, wesker είπε Για εμένα είναι υπερβολή το δευτερο ψυγείο.... Τι πράγματα αγοράζετε και δεν σας χωράνε; Αρνια και βισωνες 1
dimitrins Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω 2 ψυγεία (ένα μικρό και ένα μεγάλο) και μεγάλο καταψύκτη no frost Για τα 2 ψυγεία Το ένα ανοιγοκλείνει καθημερινά, το άλλο πολύ πιό αραιά, βάζω διαφορετικά πράγματα. Στον καταψύκτη τις υπόλοιπες μερίδες που περισσεύουν από ένα μαγείρεμα και ότι άλλο θέλω να καταψύξω πχ λαχανικά για εκτός εποχής, εκεί βάζω και τα λεμόνια για το καλοκαίρι (στιμμένα σε παγάκια ή κομμένα σε φέτες) Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από dimitrins
Son^Goku Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Εμένα πάντως που είναι μονοκατοικία πάνω κάτω με έχει βολεψει ένα 2ο μικρό στο πλυσταριό πάνω.
StamTheMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, __kostas__ είπε Ολοκληρο ψυγείο από θέμα κατανάλωσης, χώρου και εμφάνισης δεν δείχνει εφικτό. Δηλαδη δε χωράει κανονικο ψυγειο,αλλα χωρανε 2 μικρα; Τι εισαστε,χομπιτς; Και πιστευεις οτι θα καιει παραπανω το μεγαλο ψυγειο,απο 2 μικρα; Και ειδικα στο θεμα εμφανισης ειναι κοινη λογικη . Αρχικα καντε ενα σωστο προϋπολογισμό, αν δε βγαινει ουτε εκει τοτε πατε σε μεγαλο,αφηστε τα 2 ψυγεια. 2 ψυγεία ΜΟΝΟ σε μεζονετα.
__kostas__ Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δηλαδη δε χωράει κανονικο ψυγειο,αλλα χωρανε 2 μικρα; Τι εισαστε,χομπιτς; Και πιστευεις οτι θα καιει παραπανω το μεγαλο ψυγειο,απο 2 μικρα; Και ειδικα στο θεμα εμφανισης ειναι κοινη λογικη . Αρχικα καντε ενα σωστο προϋπολογισμό, αν δε βγαινει ουτε εκει τοτε πατε σε μεγαλο,αφηστε τα 2 ψυγεια. 2 ψυγεία ΜΟΝΟ σε μεζονετα. Δεύτερο ψυγείο εννοούσα.
StamTheMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, __kostas__ είπε Δεύτερο ψυγείο εννοούσα. Δεν καταλαβαινω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα