Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, __kostas__ είπε

Το κρατικό πρόγραμμα θα είναι αρχικά για ελάχιστους με μικρό εισόδημα.

Οκ με συγχωρείς. Δεν γνώριζα ότι είσαι εύπορος με μεγάλο οικογενειακό εισόδημα…

• Confused 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Οκ με συγχωρείς. Δεν γνώριζα ότι είσαι εύπορος με μεγάλο οικογενειακό εισόδημα…

Δεν έγραψα αυτό.Απλά αρχικά θα είναι για πολύ αρχικά εισοδήματα και δεν θα πιάνει την συντριπτική πλειοψηφία.

Δημοσ.

Για εμένα είναι υπερβολή το δευτερο ψυγείο.... Τι πράγματα αγοράζετε και δεν σας χωράνε;

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί δεύτερο ψυγείο ρε παιδιά; νοικιάζω και το ψυγείο είναι εντοιχισμένου τύπου με αρκετά μικρή χωρητικότητα στο ψυγείο και ακόμα πιο μικρή στη κατάψυξη.

Αν κάνεις καλή διαχείριση στο τι ψωνίζεις στο σούπερ μάρκετ και πας πάντα με λίστα , μια χαρά τα χωράει όλα ένα απλό ψυγείο λογικής χωρητικότητας. Συν ότι έτσι κάνεις οικονομία.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H νομοτέλεια λέει οτι αν ένα συνηθισμένου μεγέθους ψυγείο δεν αρκεί, τότε και 3 ψυγεία, λίγο μετά την αγορά τους, επίσης δεν θα αρκούν... Η λύση είναι στην σωστή διαχείριση και στον προυπολογισμό του περιεχομένου...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και ο χωρισμός είναι μια καλή πρόταση πιστεύω ότι ένας μικρός ψυγειοκαταψυκτης είναι η μέση λύση που θα μπει στο τραπέζι της συζήτησης.Δευτερο ψυγείο από θέμα κατανάλωσης, χώρου και εμφάνισης δεν δείχνει εφικτό.

Επεξ/σία από __kostas__
Δημοσ.
22 hours ago, __kostas__ said:

Η σύζυγος μου έχει την "καταπληκτική" ιδέα να τοποθετήσουμε και δεύτερο ψυγείο δίπλα στο παλιό στην κουζίνα επειδή το δεύτερο πλέον δεν την χωράει (ας μην ψωνίζει τόσα πράγματα)

Τώρα από θέμα κατανάλωσης αξίζει ή ν' αποσύρω το δεκαετίας παλιό που δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα για να πάρω μεγαλύτερο;

Δεκαετίας ψυγείο δεν θεωρείται παλιό, σιγά την τεχνολογία που έχει αλλάξει στα ψυγεία τα τελευταία 10 χρόνια, μη σου πω και στα 20.

• Confused 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, wesker είπε

Για εμένα είναι υπερβολή το δευτερο ψυγείο.... Τι πράγματα αγοράζετε και δεν σας χωράνε;

Αρνια και βισωνες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω 2 ψυγεία (ένα μικρό και ένα μεγάλο) και μεγάλο καταψύκτη no frost

Για τα 2 ψυγεία

Το ένα ανοιγοκλείνει καθημερινά, το άλλο πολύ πιό αραιά, βάζω διαφορετικά πράγματα.

Στον καταψύκτη τις υπόλοιπες μερίδες που περισσεύουν από ένα μαγείρεμα και ότι άλλο θέλω να καταψύξω πχ λαχανικά για εκτός εποχής, εκεί βάζω και τα λεμόνια για το καλοκαίρι (στιμμένα σε παγάκια ή κομμένα σε φέτες)

Επεξ/σία από dimitrins
Δημοσ.
6 ώρες πριν, __kostas__ είπε

Ολοκληρο ψυγείο από θέμα κατανάλωσης, χώρου και εμφάνισης δεν δείχνει εφικτό.

Δηλαδη δε χωράει κανονικο ψυγειο,αλλα χωρανε 2 μικρα;

Τι εισαστε,χομπιτς;

Και πιστευεις οτι θα καιει παραπανω το μεγαλο ψυγειο,απο 2  μικρα;

Και ειδικα στο θεμα εμφανισης ειναι κοινη λογικη .

Αρχικα καντε ενα σωστο προϋπολογισμό, αν δε βγαινει ουτε εκει τοτε πατε σε μεγαλο,αφηστε τα 2 ψυγεια.

2 ψυγεία  ΜΟΝΟ σε μεζονετα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δηλαδη δε χωράει κανονικο ψυγειο,αλλα χωρανε 2 μικρα;

Τι εισαστε,χομπιτς;

Και πιστευεις οτι θα καιει παραπανω το μεγαλο ψυγειο,απο 2  μικρα;

Και ειδικα στο θεμα εμφανισης ειναι κοινη λογικη .

Αρχικα καντε ενα σωστο προϋπολογισμό, αν δε βγαινει ουτε εκει τοτε πατε σε μεγαλο,αφηστε τα 2 ψυγεια.

2 ψυγεία  ΜΟΝΟ σε μεζονετα.

Δεύτερο ψυγείο εννοούσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...