Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σύζυγος μου έχει την "καταπληκτική" ιδέα να τοποθετήσουμε και δεύτερο ψυγείο δίπλα στο παλιό στην κουζίνα επειδή το δεύτερο πλέον δεν την χωράει (ας μην ψωνίζει τόσα πράγματα)

Τώρα από θέμα κατανάλωσης αξίζει ή ν' αποσύρω το δεκαετίας παλιό που δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα για να πάρω μεγαλύτερο;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν συμφέρει. Το έχω εδώ και καμια 20αριά χρόνια.

Θα σου πώ ότι ζεσταίνει το χώρο. Και ότι και τα δύο ψυγεία θα τα έχεις και πάλι γεμάτα.

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει από αγγελία εδώ ένα μικρό (όχι minibar) και ήταν απ' τις πιο έξυπνες αγορές που έχω κάνει.

Πέραν του ότι με έσωσε μια φορά που επέστρεψα από διακοπές καλοκαίρι και είχε πέσει η ασφάλεια στην οποία ήταν το μεγάλο και είχαν σαπίσει μέσα κρεάτα και ψάρια και μέχρι να ξεβρωμίσει ευτυχώς είχα το μικρό τουλάχιστον για τα απαραίτητα, με καλύπτει συχνά όταν γεμίζει το μεγάλο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, __kostas__ είπε

Η σύζυγος μου έχει την "καταπληκτική" ιδέα να τοποθετήσουμε και δεύτερο ψυγείο δίπλα στο παλιό στην κουζίνα επειδή το δεύτερο πλέον δεν την χωράει (ας μην ψωνίζει τόσα πράγματα)

Τώρα από θέμα κατανάλωσης αξίζει ή ν' αποσύρω το δεκαετίας παλιό που δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα για να πάρω μεγαλύτερο;

Κάναμε το ίδιο μέχρι που βρήκαμε την λύση

Τα πουλήσαμε και τα δύο και αγοράσαμε ένα δίπορτο LG, τιμή γύρο στα 1100. Αξίζει γιατί βγάζει και παγάκια

Δημοσ.
3 ώρες πριν, masteripper είπε

Βγάλε το παλιό στο μπαλκόνι και όσο αντέξει.

Μονο για το καλοκαίρι.Τον χειμώνα δεν θα λειτουργεί λόγω χαμηλών εξωτερικών θερμοκρασιών.

Με τα κουπονια που λενε θα βγουν εγω θα πήγαινα για καινούργιο μεγάλο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μονο για το καλοκαίρι.Τον χειμώνα δεν θα λειτουργεί λόγω χαμηλών εξωτερικών θερμοκρασιών.

Με τα κουπονια που λενε θα βγουν εγω θα πήγαινα για καινούργιο μεγάλο.

Χρόνια το έχουν οι δικοί μου και δεν έπαθε τίποτα... βέβαια κάνει 1 σπάσιμο το μπαλκόνι (εσωτερική γωνία)... αλλά

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, masteripper είπε

Χρόνια το έχουν οι δικοί μου και δεν έπαθε τίποτα... βέβαια κάνει 1 σπάσιμο το μπαλκόνι (εσωτερική γωνία)... αλλά

Δεν παθαίνει κάτι ,απλά δεν λειτουργεί.Τα πολύ παλιά δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα αλλά καίνε και τα αντερά τους.Τα πιο καινούργια χαμηλής κατανάλωσης κλπ δεν δουλεουν σε χαμηλες εξωτερικές θερμοκρασίες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Δεν παθαίνει κάτι ,απλά δεν λειτουργεί.Τα πολύ παλιά δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα αλλά καίνε και τα αντερά τους.Τα πιο καινούργια χαμηλής κατανάλωσης κλπ δεν δουλεουν σε χαμηλες εξωτερικές θερμοκρασίες.

Αυτό ισχύει... παλιό είναι.

Δημοσ.

Πολύ μεγάλη κατανάλωση θα έχουν και τα δύο μαζί και θα πιάνουν χώρο στην κουζίνα.

η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα καινούργιο ψυγειοκαταψυκτη, ενεργειακά οικονομικο πιο μεγάλο σε μέγεθος για να χώρα τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Δύο ψυγεία θα σου κάνουν σημαντική κατανάλωση ενέργειας κι εκεί που έχει πάει η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος δεν συμφέρει καλύτερα αν μπορείς να πάρεις ένα μεγάλο ψυγείο να κάνεις την δουλειά σου

• Like 1
Δημοσ.

Ε καλά, πόσες kWh να κάψει πια ένα ψυγείο το χρόνο;

Να δώσει και 100€/χρόνο για το δεύτερο με τις τιμές εκεί που έχουν φτάσει;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, __kostas__ είπε

Σε λίγες ημέρες θα βγει το κρατικό πρόγραμμα απόσυρσης των παλιών ψυγείων.

Δίνεις το παλιό, και αγοράζεις ένα καινούργιο μεγάλο σε πολύ καλή τιμή…

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Σε λίγες ημέρες θα βγει το κρατικό πρόγραμμα απόσυρσης των παλιών ψυγείων.

Δίνεις το παλιό, και αγοράζεις ένα καινούργιο μεγάλο σε πολύ καλή τιμή…

Το κρατικό πρόγραμμα θα είναι αρχικά για ελάχιστους με μικρό εισόδημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...