Nabuko Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, smpt είπε ασχολείται με την F1 τώρα Έχω την εντύπωση ότι αναφέρεται σε διαφορετικό παππού 😄
johnieXoX Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, u_user είπε Για ποίο λόγο να αγοράσεις αντιλιακό απο lidl; γιατί είναι πιο οικονομικά, και σου μένουν χρήματα για να πληρώσεις το ρεύμα σου και να μη τελικιάζουν οι πιστωτικές σου.. 1
Bitbit Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 από την πέμπτη Μόνο αυτό, ίσως στη συνέχεια φέρουν και τα υπόλοιπα της σειράς.
alxandros_gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στο LIDL του Περισσού υπάρχουν από την Παρασκευή το απόγευμα Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από alxandros_gr
Nabuko Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Τα Cien έχουν καμιά σχέση με τα Garnier Ambre Solaire? Η απλά τα αντιγράφουν ακριβώς? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από Nabuko
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 29 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τα Cien έχουν καμιά σχέση με τα Garnier Ambre Solaire? Η απλά τα αντιγράφουν ακριβώς? Τα ambre solaire/Garnier είναι της L'Oreal . Για αντιγραφή τα κόβω. 1
vergil Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 τα καλύτερα αντιηλιακά είναι αυτά χωρίς άρωμα! Ο πατέρας μίας γνωστής μου είναι δερματολόγος και μας είχε ζαλίσει σε εισαγωγικά πάντα με τα ποια αντιηλιακά πρέπει να αγοράζουμε!
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 On 15/05/2022 at 09:56, notist said: Καλημέρα. Συμφωνώ. Εχθές πήρα παγωτό σοκολάτα 1L που είχε το lidl σε προσφορά 1,59€. Πήρα και Ben & Jerry's σοκολάτα 465ml που επίσης είχε προσφορά το my market στα 3,64€. Μετά το φαγητό έβγαλα και τα 2 να τα φάμε. Οι απόψεις μισές μισές. Το ένα του lidl έλεγαν ωραίο ελαφρύ το Ben & Jerry's βαρύ, και το αντίθετο. Ούτε ίδια τιμή είχαν ούτε ίδια ποιότητα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τα τίμησαν όλοι. ΥΓ Μου φαίνεται εχει χαθεί ο παππούς που είναι μεγάλος φαν των lidl να μας πει την άποψη του . σε καποια πραγματα ναι ειναι τελειως υποκειμενικο αν ειναι ωραιο ή οχι. αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ποιοτητες.ο ενας μπορει να βαζει ωραιο γαλα και να ειναι ενα ωραιο παγωτο και ο αλλος να βαζει οτι βρει και απλα να ριχνει και δεν ξερω τι αλλο μεσα για να γινει γευστικο.
filidonas Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 όλα καλά. απ ότι φαίνεται τα φέρνουν. Σε ένα κατάστημα που πήγα δεν είχε τίποτα, σε άλλο άλλο είχαν φέρει όλη τη σειρά
panoskatos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Παιδιά επειδή πάω σπάνια στα Lidl, δεν κοίταξα την μάρκα και το πήρα έτσι το αντηλιακό, όταν πήγα στο σπίτι είδα ότι ήταν άγνωστη μάρκα. Έβαλα στο μπράτσο μου και μου άρεσε η υφή του όπως και το άρωμα του. Να το εμπιστευτώ; Κάνει δουλειά; Αν είναι να πάω να πάρω και άλλα γιατί είδα έχει και καλή τιμή. 1
csontheline Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, panoskatos said: Παιδιά επειδή πάω σπάνια στα Lidl, δεν κοίταξα την μάρκα και το πήρα έτσι το αντηλιακό, όταν πήγα στο σπίτι είδα ότι ήταν άγνωστη μάρκα. Έβαλα στο μπράτσο μου και μου άρεσε η υφή του όπως και το άρωμα του. Να το εμπιστευτώ; Κάνει δουλειά; Αν είναι να πάω να πάρω και άλλα γιατί είδα έχει και καλή τιμή. Κάτσε στον ήλιο και θα το διαπιστώσεις. Πάντως, ένα after sun (ή όπως τα λένε αυτά που βάζεις αφού καείς) με αλόη που φέρνει, δεν πιάνει μία μπροστά σε ένα από φαρμακείο-"φέρνω καλλυντικά και οτιδήποτε άλλο μπορώ να πουλήσω". Του lidl μυρίζει ωραία, είναι φθηνό, αλλά ως εκεί. Κολλάνε τα χέρια, δεν δροσίζει πολύ, ενώ το άλλο είναι πιο εύκολο στο άπλωμα και δροσίζει σε χρόνο dt. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από csontheline
ObeyWario! Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Φυσικά και είναι εξαιρετικά τα αντηλιακά τεράστια εταιρία είναι λέτε να ρίσκαρε το όνομα της για αντηλιακά που δεν σε προστατεύουν απτον ήλιο; Ένα 30άρι λευκό σπρέι που πήρα τελευταία ήταν υπεραρκετό αν και ήμουν κάτασπρος, σε σημείο που ξέφυγε κοκκίνισα απτον ήλιο.και το σημαντικότερο, είναι βίγκαν
panoskatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, csontheline είπε Κάτσε στον ήλιο και θα το διαπιστώσεις. Δεν βοηθάει μια τέτοια απάντηση.
tutuyo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 ειναι τοση η διαφορα απο ενα επωνυμο ωστε να το ρισκαρεις? για 4-5 ευρω? εκτος και αν χρειαζεσαι 10 μπουκαλια για ολο το καλοκαιρι, οποτε πασο 2 hours ago, ObeyWario! said: και το σημαντικότερο, είναι βίγκαν τι σημαινει αυτο?
mak3don Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Στις 14/5/2022 στις 8:27 ΜΜ, u_user είπε Για ποίο λόγο να αγοράσεις αντιλιακό απο lidl; Καλύτερα αντιλιακο από Lidl παρά καθόλου αντιλιακο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα