Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, smpt είπε

ασχολείται με την F1 τώρα

Έχω την εντύπωση ότι αναφέρεται σε διαφορετικό παππού 😄

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, u_user είπε

Για ποίο λόγο να αγοράσεις αντιλιακό απο lidl;

γιατί είναι πιο οικονομικά, και σου μένουν χρήματα για να πληρώσεις το ρεύμα σου και να μη τελικιάζουν οι πιστωτικές σου..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Cien έχουν καμιά σχέση με τα Garnier Ambre Solaire? Η απλά τα αντιγράφουν ακριβώς?

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Τα Cien έχουν καμιά σχέση με τα Garnier Ambre Solaire? Η απλά τα αντιγράφουν ακριβώς?

Τα ambre solaire/Garnier  είναι της L'Oreal  .

Για αντιγραφή τα κόβω.

• Like 1
Δημοσ.

τα καλύτερα αντιηλιακά είναι αυτά χωρίς άρωμα! Ο πατέρας μίας γνωστής μου είναι δερματολόγος και μας είχε ζαλίσει σε εισαγωγικά πάντα με τα ποια αντιηλιακά πρέπει να αγοράζουμε! 

Δημοσ.
On 15/05/2022 at 09:56, notist said:

Καλημέρα. Συμφωνώ. Εχθές πήρα παγωτό σοκολάτα 1L που είχε το lidl σε προσφορά 1,59€. Πήρα και Ben & Jerry's σοκολάτα 465ml που επίσης είχε προσφορά το my market στα 3,64€. Μετά το φαγητό  έβγαλα και τα 2 να τα φάμε. Οι απόψεις μισές μισές. Το ένα του lidl έλεγαν ωραίο ελαφρύ το Ben & Jerry's βαρύ, και το αντίθετο. Ούτε ίδια τιμή είχαν ούτε ίδια ποιότητα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τα τίμησαν όλοι. 

ΥΓ Μου φαίνεται εχει χαθεί ο παππούς που είναι μεγάλος φαν των lidl να μας πει την άποψη του .

σε καποια πραγματα ναι ειναι τελειως υποκειμενικο αν ειναι ωραιο ή οχι. αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ποιοτητες.ο ενας μπορει να βαζει ωραιο γαλα και να ειναι ενα ωραιο παγωτο και ο αλλος να βαζει οτι βρει και απλα να ριχνει και δεν ξερω τι αλλο μεσα για να γινει γευστικο.

Δημοσ.

όλα καλά. απ ότι φαίνεται τα φέρνουν. Σε ένα κατάστημα που πήγα δεν είχε τίποτα, σε άλλο άλλο είχαν φέρει όλη τη σειρά

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά επειδή πάω σπάνια στα Lidl, δεν κοίταξα την μάρκα και το πήρα έτσι το αντηλιακό, όταν πήγα στο σπίτι είδα ότι ήταν άγνωστη μάρκα. Έβαλα στο μπράτσο μου και μου άρεσε η υφή του όπως και το άρωμα του. Να το εμπιστευτώ; Κάνει δουλειά;

Αν είναι να πάω να πάρω και άλλα γιατί είδα έχει και καλή τιμή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 hours ago, panoskatos said:

Παιδιά επειδή πάω σπάνια στα Lidl, δεν κοίταξα την μάρκα και το πήρα έτσι το αντηλιακό, όταν πήγα στο σπίτι είδα ότι ήταν άγνωστη μάρκα. Έβαλα στο μπράτσο μου και μου άρεσε η υφή του όπως και το άρωμα του. Να το εμπιστευτώ; Κάνει δουλειά;

Αν είναι να πάω να πάρω και άλλα γιατί είδα έχει και καλή τιμή.

Κάτσε στον ήλιο και θα το διαπιστώσεις.

Πάντως, ένα after sun (ή όπως τα λένε αυτά που βάζεις αφού καείς) με αλόη που φέρνει, δεν πιάνει μία μπροστά σε ένα από φαρμακείο-"φέρνω καλλυντικά και οτιδήποτε άλλο μπορώ να πουλήσω". Του lidl μυρίζει ωραία, είναι φθηνό, αλλά ως εκεί. Κολλάνε τα χέρια, δεν δροσίζει πολύ, ενώ το άλλο είναι πιο εύκολο στο άπλωμα και δροσίζει σε χρόνο dt.

Επεξ/σία από csontheline
Δημοσ.

Φυσικά και είναι εξαιρετικά τα αντηλιακά τεράστια εταιρία είναι λέτε να ρίσκαρε το όνομα της για αντηλιακά που δεν σε προστατεύουν απτον ήλιο;

Ένα 30άρι λευκό σπρέι που πήρα τελευταία ήταν υπεραρκετό αν και ήμουν κάτασπρος, σε σημείο που ξέφυγε κοκκίνισα απτον ήλιο.και το σημαντικότερο, είναι βίγκαν

Δημοσ.

ειναι τοση η διαφορα απο ενα επωνυμο ωστε να το ρισκαρεις?

για 4-5 ευρω?

εκτος και αν χρειαζεσαι 10 μπουκαλια για ολο το καλοκαιρι, οποτε πασο

2 hours ago, ObeyWario! said:

και το σημαντικότερο, είναι βίγκαν

τι σημαινει αυτο?

Δημοσ.
Στις 14/5/2022 στις 8:27 ΜΜ, u_user είπε

Για ποίο λόγο να αγοράσεις αντιλιακό απο lidl;

Καλύτερα αντιλιακο από Lidl παρά καθόλου αντιλιακο 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...