Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^...μα δεν διαφωνώ ότι όντως έτσι γίνεται. Η "πλάκα" είναι ότι γνωρίζουν (και όχι μόνο οι υπεύθυνοι), πάρα πολλούς κωδικούς,,,απ' έξω (!) και τρελλαίνομαι κάθε φορά που κάποια/κάποιος από το ταμείο "φωνάζει" στο άλλο ταμείο (στο Λιντλ το έχουν γλυτώσει αυτό, καθώς είναι όλοι με headsets! Kάτι σαν το com-badge του Star Trek 😁 και με την μία συνεννοούνται μεταξύ τους) αν θυμάται τον κωδικό για το τάδε κουλό προϊόν και συνήθως έχει απάντηση!

Αλλά πέρα από αυτά, επειδή οι ελλείψεις δεν είναι (όχι μέχρι πρόσφατα) σύνηθες φαινόμενο, και λόγω εμπειρίας μόνο (αν δεν είναι νουμπάς ο απλός υπάλληλος ή και ο υπεύθυνος ακόμα), ξέρουν συνήθως να σου να σου πουν τί παίζει, ειδικά αν ανακλήθηκε κάποιο προϊόν, ακριβώς επειδή έχουν ενημέρωση "από πάνω". Απλά στα Λιντλ έχω διαπιστώσει στην πράξη ότι αυτή η ενημέρωση είναι είναι πιο.....σπάνια. Δεν είναι όμως ότι δεν έχουν καθόλου, ή ότι έχουν γραμμή "δεν απαντάτε τίποτα - παραπέμψτε τους στην εξυπηρέτηση", καθώς ούτως ή άλλως ο κόσμος ρωτά διάφορα όλη την ώρα όπως είπες, και κάπου θα ήταν άσχημο για το προφίλ της εταιρίας να τους γειώνουν κατευθείαν.

Τεσπα, το νόημα του αρχικού μου ποστ ήταν ότι ενώ σε άλλα μάρκετ συνήθως βρίσκεις πιο εύκολα απαντήσεις και μάλιστα από απλούς υπαλλήλους, στα Λιντλ αν υπάρχει περίπτωση να πάρεις (σωστή) απάντηση, θα είναι από τους υπεύθυνους καταστήματος (κι αν δεν, τότε είτε στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης, που συνήθως πια αργούν ν' απαντήσουν, ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας). Κι αυτό επειδή ο TS είπε "ρώτησε αλλά δεν ξέρουν" : αν δηλαδή ρώτησε απλό υπάλληλο, καλύτερα να ρωτάει τον υπεύθυνο (καθώς ούτως ή άλλως, συνήθως επιτόπου υπάρχουν απορίες, και συνήθως τις ξεχνάς όταν φύγεις από το μαγαζί).

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 6/5/2022 στις 11:54 ΜΜ, filidonas είπε

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα αντιηλιακά cien που έφερνε για χρόνια το lidl? Πλέον δεν υπάρχουν και σε καταστήματα που ρώτησα δε ξέρανε να μου απαντήσουν. Υποψιάζομαι τα σταματήσανε. Κρίμα γιατί ήταν μια χαρά και στα μισά λεφτά

Στα καταστήματα της Καλλιθέας υπάρχουν κανονικότατα τα αντιηλιακά cien.

Δημοσ.
59 minutes ago, washcloud said:

^...μα δεν διαφωνώ ότι όντως έτσι γίνεται. Η "πλάκα" είναι ότι γνωρίζουν (και όχι μόνο οι υπεύθυνοι), πάρα πολλούς κωδικούς,,,απ' έξω (!) και τρελλαίνομαι κάθε φορά που κάποια/κάποιος από το ταμείο "φωνάζει" στο άλλο ταμείο (στο Λιντλ το έχουν γλυτώσει αυτό, καθώς είναι όλοι με headsets! Kάτι σαν το com-badge του Star Trek 😁 και με την μία συνεννοούνται μεταξύ τους) αν θυμάται τον κωδικό για το τάδε κουλό προϊόν και συνήθως έχει απάντηση!

Αλλά πέρα από αυτά, επειδή οι ελλείψεις δεν είναι (όχι μέχρι πρόσφατα) σύνηθες φαινόμενο, και λόγω εμπειρίας μόνο (αν δεν είναι νουμπάς ο απλός υπάλληλος ή και ο υπεύθυνος ακόμα), ξέρουν συνήθως να σου να σου πουν τί παίζει, ειδικά αν ανακλήθηκε κάποιο προϊόν, ακριβώς επειδή έχουν ενημέρωση "από πάνω". Απλά στα Λιντλ έχω διαπιστώσει στην πράξη ότι αυτή η ενημέρωση είναι είναι πιο.....σπάνια. Δεν είναι όμως ότι δεν έχουν καθόλου, ή ότι έχουν γραμμή "δεν απαντάτε τίποτα - παραπέμψτε τους στην εξυπηρέτηση", καθώς ούτως ή άλλως ο κόσμος ρωτά διάφορα όλη την ώρα όπως είπες, και κάπου θα ήταν άσχημο για το προφίλ της εταιρίας να τους γειώνουν κατευθείαν.

Τεσπα, το νόημα του αρχικού μου ποστ ήταν ότι ενώ σε άλλα μάρκετ συνήθως βρίσκεις πιο εύκολα απαντήσεις και μάλιστα από απλούς υπαλλήλους, στα Λιντλ αν υπάρχει περίπτωση να πάρεις (σωστή) απάντηση, θα είναι από τους υπεύθυνους καταστήματος (κι αν δεν, τότε είτε στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης, που συνήθως πια αργούν ν' απαντήσουν, ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας). Κι αυτό επειδή ο TS είπε "ρώτησε αλλά δεν ξέρουν" : αν δηλαδή ρώτησε απλό υπάλληλο, καλύτερα να ρωτάει τον υπεύθυνο (καθώς ούτως ή άλλως, συνήθως επιτόπου υπάρχουν απορίες, και συνήθως τις ξεχνάς όταν φύγεις από το μαγαζί).

καλα ναι σιγουρα δεν μπορεις να τους γειωσεις. επισης μην σε παραξενευει αυτο με τους κωδικους.οταν δουλευα τεχνικος pc ειχα μαθει οτι κωδικο υπηρχε απεξω. μιλαμε για serial numbers των windows και των office που ηταν 25ψηφια.τοσες φορες που τα περασα τα ειχα μαθει.και ακομα και 20 χρονια μετα καποια τα θυμαμαι απεξω. και συνηθως καποιοι κωδικοι δεν αλλαζουν οπως και barcodes.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

μιλαμε για serial numbers των windows και των office που ηταν 25ψηφια.τοσες φορες που τα περασα τα ειχα μαθει.και ακομα και 20 χρονια μετα καποια τα θυμαμαι απεξω.

:-D   

Spoiler

• Like 1
Δημοσ.

Παντως, και ενα αντηλιακο της La roche posay που παιρνω καθε χρονο απο το φαρμακειο,
περιοδο ανοιξης παντα,
ενω παντα το αγοραζα Μαρτιο,
φετος το ζητω απο Μαρτιο,
και καταφεραν να το φερουν στο φαρμακειο, τον Μάιο...

Μαλλον υπαρχουν ελλειψεις και προβληματα στην αγορα.
Αρα μαλλον δεν εχει να κανει μονο με το lidl.
Ειναι γενικο το κακο.

Δημοσ.

Εγώ ρώτησα προχθές έναν απλό υπάλληλο για τα νουτλς της Maggie και μου απάντησε αμέσως " κόψαμε τη συνεργασία ". Δεν συνηθίζω να ρωτάω αλλά είχα κάνει βόλτα πάνω κάτω όλους τους διαδρόμους και δεν τα έβρισκα. Συν βέβαια ότι τα αλλάζουν συνέχεια θέσεις. 

Δημοσ.
On 09/05/2022 at 03:04, washcloud said:

:-D   

Hide contents

γαμάτο.

On 09/05/2022 at 09:29, notist said:

Εγώ ρώτησα προχθές έναν απλό υπάλληλο για τα νουτλς της Maggie και μου απάντησε αμέσως " κόψαμε τη συνεργασία ". Δεν συνηθίζω να ρωτάω αλλά είχα κάνει βόλτα πάνω κάτω όλους τους διαδρόμους και δεν τα έβρισκα. Συν βέβαια ότι τα αλλάζουν συνέχεια θέσεις. 

ναι πολλες φορες τα αλλαζουν θεσεις με σκοπο να κανεις βολτες και ολο και κατι αλλο να βρεις για να παρεις. καποια πραγματα ειναι τροποι για να σε αναγκασουν να χαλασεις more money

Δημοσ.

εγώ που ρώτησα μια που ξέρω, μου είπε ότι θα φέρουν αργότερα. Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση πως έχει σταματήσει το προϊόν.

Τώρα φέρνουν τα nivea σε διπλάσια τιμή, ίσως θέλουν να πουλήσουν αυτά, ποιος ξέρει; Πάντως κάθε χρονιά τέτοια εποχή τα φέρνανε τα cien. Παρόλο αυτά πρέπει να υπάρχουν σε ελάχιστα καταστήματα. Γιατί καθυστερήσαν φέτος, άγνωστο.

Τα συγκεκριμένα είναι πολύ καλά για τα χρήματα τους και αφήστε μερικοί τις βλακίες περι λιντλ, δεν έχετε βαρεθεί αυτή την καραμέλα; Έχει κουράσει. αν δε σας αρέσουν πηγαίνετε και σκάστε τα διπλάσια για φίρμες για να νιώθετε μάγκες και όχι πλεμπαίοι.

Οπότε αναμένουμε...

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Bitbit said:

εγώ που ρώτησα μια που ξέρω, μου είπε ότι θα φέρουν αργότερα. Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση πως έχει σταματήσει το προϊόν.

Τώρα φέρνουν τα nivea σε διπλάσια τιμή, ίσως θέλουν να πουλήσουν αυτά, ποιος ξέρει; Πάντως κάθε χρονιά τέτοια εποχή τα φέρνανε τα cien. Παρόλο αυτά πρέπει να υπάρχουν σε ελάχιστα καταστήματα. Γιατί καθυστερήσαν φέτος, άγνωστο.

Τα συγκεκριμένα είναι πολύ καλά για τα χρήματα τους και αφήστε μερικοί τις βλακίες περι λιντλ, δεν έχετε βαρεθεί αυτή την καραμέλα; Έχει κουράσει. αν δε σας αρέσουν πηγαίνετε και σκάστε τα διπλάσια για φίρμες για να νιώθετε μάγκες και όχι πλεμπαίοι.

Οπότε αναμένουμε...

σε καποια πραγματα πληρωνεις μαρκα σε αλλα πληρωνεις ποιοτητα. και δεν το λεω για αντηλιακα αλλα γενικα. οτι καποιος δεν μπορει να δει τις διαφορες δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, poulinos είπε

σε καποια πραγματα πληρωνεις μαρκα σε αλλα πληρωνεις ποιοτητα. και δεν το λεω για αντηλιακα αλλα γενικα. οτι καποιος δεν μπορει να δει τις διαφορες δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν.

σωστό αυτό.

Για τα συγκεκριμένα είχα διαβάσει και μερικά reviews. Να ένα που το βρήκα στα γρήγορα. Μπορεί να μην είναι το καλύτερο αλλά αναλογικά με την τιμή είναι πολύ καλό.

Και ασχέτως του τι γράφει ο καθένας και πως κάνει τις δοκιμές το ότι το χρησιμοποιώ χρόνια και είμαι ικανοποιημένος μετράει περισσότερο απ όλα τα reviews, Πόσο μάλλον από τη στιγμή που είμαι κάθε καλοκαίρι ώρες και ώρες στην παραλία. Και όχι κάθε σκ.

Βασικά το point μου είναι να ξεκολλήσουμε λίγο το μυαλό μας από αντιλήψεις του στυλ... α το πουλάει το τάδε; ε είναι βλακεία.

6 λεπτά πριν, u_user είπε

Για ποίο λόγο να αγοράσεις αντιλιακό απο lidl;

να το. δευτερόλεπτα πριν απαντήσω ήρθε η απάντηση.

Προφανώς το ίδιο αντιλιακό αν το πουλούσε το φαρμακείο θα το αγόραζες ε; Τότε θα ήταν και γαμώ

Δε κάνω διαφήμιση, ούτε έχω όφελος

τέσπα επειδή το βλέπω να γίνεται κόντρα για το συγκεκριμένο κατάστημα, όπως πολλές φορές, δε το συνεχίζω. Απλά έγραψα την πληροφορία. Ο καθένας αγοράζει ό,τι θέλει

Επεξ/σία από Bitbit
Δημοσ.
2 minutes ago, Bitbit said:

σωστό αυτό.

Για τα συγκεκριμένα είχα διαβάσει και μερικά reviews. Να ένα που το βρήκα στα γρήγορα. Μπορεί να μην είναι το καλύτερο αλλά αναλογικά με την τιμή είναι πολύ καλό.

Και ασχέτως του τι γράφει ο καθένας και πως κάνει τις δοκιμές το ότι το χρησιμοποιώ χρόνια και είμαι ικανοποιημένος μετράει περισσότερο απ όλα τα reviews, Πόσο μάλλον από τη στιγμή που είμαι κάθε καλοκαίρι ώρες και ώρες στην παραλία. Και όχι κάθε σκ.

Να διευκρινισω κατι. οτι λειτουργει κατι και κανει την δουλεια του δεν το κανει ισαξιο με κατι καλυτερο. ειναι το ιδιο που προσπαθουσα να εξηγησω και για τα ορειβατικα ρουχα και οτι η μπλουζα των 10 ευρω εχει διαφορες απο την ορειβατικη μπλπουζα των 40. στην πολη και σε απλη χρηση μπορει να μην φανει.το ιδιο και και για τα sunscreans. μπορει ενα φτηνο να εχει καποια συστατικα που δεν ειναι τα καλυτερα ή μπορει απλα να κανει την δουλεια του χωρις καποια ενυδατωση. μπορει να τηρει τα standards ενω καποιο αλλο να τα ξεπερναει.δεν ειναι ολα οτι πληρωνουμε μια μαρκα. και οπως ειπα το λεω για ολα τα προιοντα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, poulinos είπε

Να διευκρινισω κατι. οτι λειτουργει κατι και κανει την δουλεια του δεν το κανει ισαξιο με κατι καλυτερο. ειναι το ιδιο που προσπαθουσα να εξηγησω και για τα ορειβατικα ρουχα και οτι η μπλουζα των 10 ευρω εχει διαφορες απο την ορειβατικη μπλπουζα των 40. στην πολη και σε απλη χρηση μπορει να μην φανει.το ιδιο και και για τα sunscreans. μπορει ενα φτηνο να εχει καποια συστατικα που δεν ειναι τα καλυτερα ή μπορει απλα να κανει την δουλεια του χωρις καποια ενυδατωση. μπορει να τηρει τα standards ενω καποιο αλλο να τα ξεπερναει.δεν ειναι ολα οτι πληρωνουμε μια μαρκα. και οπως ειπα το λεω για ολα τα προιοντα.

Καλημέρα. Συμφωνώ. Εχθές πήρα παγωτό σοκολάτα 1L που είχε το lidl σε προσφορά 1,59€. Πήρα και Ben & Jerry's σοκολάτα 465ml που επίσης είχε προσφορά το my market στα 3,64€. Μετά το φαγητό  έβγαλα και τα 2 να τα φάμε. Οι απόψεις μισές μισές. Το ένα του lidl έλεγαν ωραίο ελαφρύ το Ben & Jerry's βαρύ, και το αντίθετο. Ούτε ίδια τιμή είχαν ούτε ίδια ποιότητα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τα τίμησαν όλοι. 

ΥΓ Μου φαίνεται εχει χαθεί ο παππούς που είναι μεγάλος φαν των lidl να μας πει την άποψη του .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, notist είπε

ΥΓ Μου φαίνεται εχει χαθεί ο παππούς που είναι μεγάλος φαν των lidl να μας πει την άποψη του .

Spoiler

Σε μαγαζί των Β. Π. έχω δει να βγάζει από ψυγείο μάρκα πίτσας LIDL (ούτε μαγαζί θα αναφέρω, ούτε της πίτσας / έχει 2-3 διαφορετικές ο Τεντέσκος), να την ψήνει και να την ενισχύει με λίγη ρόκα από πάνω. Όπως λοιπόν μπορούμε όλοι να φανταστούμε, η τιμή ήταν τουλάχιστον 10πλάσια της λιανικής αγοράς του είδους από το σούπερ μάρκετ. Και προφανώς για να την προμηθεύεται, κάποιοι την ζητάνε. 

Τα συμπεράσματα δικά σας. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...