Apollonian Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, έγινε μια διακοπή ρεύματος σήμερα στην περιοχή μου και όταν άνοιξα τον υπολογιστή δεν εντοπίζει σύνδεση Ethernet με αποτέλεσμα να μην έχω Ίντερνετ. Παρ´όλα αυτά, έχω κανονικά Wi-fi και το σταθερό μου τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Έβγαλα και ξανά σύνδεσα το καλώδιο Ethernet, έκανε επανεκκίνηση του router και δεν είχε καμία ανταπόκριση. Πως μπορώ να το διορθώσω;
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Σαν συσκευή εμφανίζεται η κάρτα δικτύου; στο Bios; σε άλλη θύρα το ρούτερ έχεις δοκιμάσει φαντάζομαι;
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 22 λεπτά πριν, Apollonian είπε έγινε μια διακοπή ρεύματος σήμερα στην περιοχή μου και όταν άνοιξα τον υπολογιστή είδα ότι η θύρα Ethernet είχε καεί (έπρεπε να γράψετε, αλλά τέλος πάντων...) Τα led ανάβουν στη θύρα; 1
Apollonian Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Σαν συσκευή εμφανίζεται η κάρτα δικτύου; στο Bios; σε άλλη θύρα το ρούτερ έχεις δοκιμάσει φαντάζομαι; Την εμφανίζει σαν συσκευή, λοιπόν το σύνδεσα σε άλλη θύρα, επανήλθε το ethernet και χάθηκε το wifi 🤯😣 5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε είδα ότι η θύρα Ethernet είχε καεί (έπρεπε να γράψετε, αλλά τέλος πάντων...) Τα led ανάβουν στη θύρα; Στο ρουτερ δεν έχει led όταν το συνδέω.. μόλις συνδέω το καλώδιο στην θύρα που ήτανε όταν συνέβη η διακοπή ρεύματος δεν έχω ούτε wi-fi ούτε ethernet.. και δεν το είχα συνδεδεμένο στο πολύπριζο ασφαλείας.. είναι σίγουρο δηλαδή ότι κάηκε η θύρα?
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, Apollonian είπε είναι σίγουρο δηλαδή ότι κάηκε η θύρα? Τι καιρό είχε όταν έγινε η διακοπή; Όταν επανήλθε το ρεύμα το PC και το ρούτερ είχε βγει από τη πρήζα;
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Σύμφωνα μ' αυτά δεν θα έπρεπε να έχει προκληθεί ζημιά. Reset στο bios (μέσα από το bios) δοκιμάσατε;
Aris_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δοκιμάζεις ενα αλλο pc laptop θυρα του router να δεις αν δουλεύει = ping στον router μετα ping σε url τρέχεις τα διαγνωστικά να δεις αν εχει θέμα ο router κάνεις restart τον router δωσε τύπο router ???
triplex1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Αφαιρεις και ξαναβαζεις drivers , πρωτα wifi + bt και μετα lan , αν δε γινει φευγεις απο gigabyte και πας σε μια επωνυμη μητρικη
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, triplex1 είπε αν δε γινει φευγεις απο gigabyte και πας σε μια επωνυμη μητρικη Απο ποτε η gigabyte δεν ειναι επωνυμη μητρικη? Να μαντεψω? Προτεινεις msi tomahawk 3
Dr_Pepper Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Apollonian είπε Την εμφανίζει σαν συσκευή, λοιπόν το σύνδεσα σε άλλη θύρα, επανήλθε το ethernet και χάθηκε το wifi 🤯😣 13 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τι εννοείς "χάθηκε το wifi"; λογικά θα βλέπεις αυτό το εικονίδιο Αν πατήσεις πάνω του θα σου λέει "Δίκτυο συνδεδεμένο" και απο κάτω θα έχει και τα wifi που βρίσκει η κεραία σου (αλλά ΔΕΝ είναι συνδεδεμένα γιατί είσαι με ethernet τώρα) Επίσης τσέκαρε στο ίδιο πλαίσιο που θα εμφανιστεί (σε περίπτωση που δεν τα βλέπει) αν έχεις ενεργοποιήσει κατα λάθος την λειτουργία πτήσης (να είναι μπλε το wifi δηλαδή και όχι τα άλλα 2 κουμπάκια) Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από Dr_Pepper 1
Apollonian Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Άλλαξα drivers, έκανα reset και από bios και καμία αλλαγή , δοκιμαστικά το έβαλα ξανά στην θύρα που έγινε η διακοπή και συνεχίζει να μην ανταπροκρίνεται, επομένως ενδεχομένως να κάηκε η θύρα. Εκανα reset ξανά σήμερα το πρωί το router, το σύνδεσα σε άλλη θύρα και τώρα έχω ξανά ethernet και wifi. Σας ευχαριστώ όλους για τις οδηγίες και συμβουλές σας! 2
SabotazNic Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Apollonian είπε Άλλαξα drivers, έκανα reset και από bios και καμία αλλαγή , δοκιμαστικά το έβαλα ξανά στην θύρα που έγινε η διακοπή και συνεχίζει να μην ανταπροκρίνεται, επομένως ενδεχομένως να κάηκε η θύρα. Εκανα reset ξανά σήμερα το πρωί το router, το σύνδεσα σε άλλη θύρα και τώρα έχω ξανά ethernet και wifi. Σας ευχαριστώ όλους για τις οδηγίες και συμβουλές σας! Επειδη μαλλον υπηρξε παρανοηση, σχετικα με την απαντηση του @Dr_Pepper, οταν ειπες οτι δεν εχεις wifi, εννοουσες γενικα στο σπιτι, και οχι στο pc, σωστα? Γιατι εγω αυτο καταλαβα. Αν ναι, το router τα επαιξε. Ποιο εχεις? Απο παροχο? 1
Apollonian Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Επειδη μαλλον υπηρξε παρανοηση, σχετικα με την απαντηση του @Dr_Pepper, οταν ειπες οτι δεν εχεις wifi, εννοουσες γενικα στο σπιτι, και οχι στο pc, σωστα? Γιατι εγω αυτο καταλαβα. Αν ναι, το router τα επαιξε. Ποιο εχεις? Απο παροχο? Γενικά στο σπίτι ναι, δεν έπιανε ούτε στην τηλεόραση ούτε στο κινητό. Ένα της Cosmote, μάλλον θα ζητήσω αλλαγή για να μην έχω καμμένη θύρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα