Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Ειμαι στην αναζητηση κινητου γυρω στα 200ευρο,η αγορα θα γινει υποχρεωτικα απο Κωτσο.

Με ενδιαφερει να εχει:

Καλη διαρκεια μπαταριας

Καλη οθονη

Να ειναι γρηγορο και μην κολλαει με εφαρμογες κτλ

Να γινεται root για να αφαιρω αχρηστες εφαρμογες ισως βαλω custom firmware

Καλουτσικη καμερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , προσωπικά απο χρήση Xiaomi , έχω να προτείνω το Redmi note 10 , παρά το γεγονός ότι είναι πιο παλιό απο το redmi note 11 ( και σε σχετικα ίδια τιμή) έχει λίγο καλύτερη κάμερα και επιδόσεις. Τώρα υπάρχει και το Samsung A32 σε αυτήν την τιμή που πραγματικά δεν ξέρω πόσο καλό ειναι, θα πρέπει να δεις κάποια βιντεάκια σύγκρισης ή ακόμα καλύτερα από κοντά στον Κωτσόβολο. Όσον αφορά τα custom firmware, τα xiaomi έχουν άπειρα για να διαλέξεις στο xda σε σχέση με τα πιο δύσκολα Samsung.

Στα θετικά τα Xiaomi έχουν Snapdragon επεξεργαστή έναντι Helio της Samsung, 4k video και άλλες λεπτομέρειες. Ελπίζω να βοήθησα

Επεξ/σία από ilias893
Δημοσ.

Προτιμω xiaomi μιας και εχω ακομα το redmi note 4 (3/32) απο οταν πρωτοβγηκε και δουλευη εως τωρα αριστα.

Κατι θεματα που διαβασα με τα xiaomi σε ασθητηρες κτλ εχουν διορθωθει/διορθωνονται?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, joker99 είπε

Κατι θεματα που διαβασα με τα xiaomi σε ασθητηρες κτλ εχουν διορθωθει/διορθωνονται?

Μέχρι στιγμής όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι αισθητήρες δεν είναι το μεγαλο προβλημα, ουσιαστικά θέλει να έχεις το τηλέφωνο κολλημένο στο αυτί. Αλλά προβλήματα που έχουν αναφερθεί είναι πιο τραγικά, να αναβοσβήνει η οθόνη, να πατιούνται μόνα τους κουμπιά κτλ. Εγώ με το X3 pro που έχουν ειπωθεί τα χειρότερα ουσιαστικά τα μόνα προβλήματα που έχω είναι η εγγύτητα και οι ειδοποιήσεις... Μαθαινεις να ζεις με αυτά αν θελεις να εκμεταλευτεις τα πλεονεκτήματα που έχουν σε σχέση με άλλες εταιρίες. Το ότι δεν έχω εγώ σημαντικά προβληματα ομως δεν σου εγγυάται κανένας ότι δεν θα αντιμετωπίσεις εσύ... 

Και εγώ θα πήγαινα στην σειρά 10, η 11 δεν έχει κάτι το αξιόλογο... 

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.
Στις 6/5/2022 στις 8:11 ΜΜ, joker99 είπε

Καλησπερα παιδια

Ειμαι στην αναζητηση κινητου γυρω στα 200ευρο,η αγορα θα γινει υποχρεωτικα απο Κωτσο.

Με ενδιαφερει να εχει:

Καλη διαρκεια μπαταριας

Καλη οθονη

Να ειναι γρηγορο και μην κολλαει με εφαρμογες κτλ

Να γινεται root για να αφαιρω αχρηστες εφαρμογες ισως βαλω custom firmware

Καλουτσικη καμερα

Καλησπέρα μια ακόμα καλή επιλογή είναι το oppo reno 4 5G στα 207€ καινούριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...