evoracing Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας, Προσπάθησα μέσω card reader να περάσω κάποιες φωτογραφίες από την dslr στον υπολογιστή όπου όταν σύνδεσα την κάρτα μου έβγαλε αυτό το μύνημα. Από εκείνη την ώρα δεν την διαβάζει ούτε η κάμερα και ζητάει format. Μεσα έχω φωτογραφίες που τις χρειάζομαι. Αν κάνω format όπως ζητάει θα χάσω τα αρχεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, evoracing είπε Καλησπέρα σας, Προσπάθησα μέσω card reader να περάσω κάποιες φωτογραφίες από την dslr στον υπολογιστή όπου όταν σύνδεσα την κάρτα μου έβγαλε αυτό το μύνημα. Από εκείνη την ώρα δεν την διαβάζει ούτε η κάμερα και ζητάει format. Μεσα έχω φωτογραφίες που τις χρειάζομαι. Αν κάνω format όπως ζητάει θα χάσω τα αρχεία? Ναι αν το πατησεις θα χασεις τα αρχεια , δεν σε βγαζει επιλογη να ανοιξει χωρις να κανεις format? Δοκιμασε το cardreader σε αλλη θυρα usb Η μηχανη δεν συνδεεται απ'ευθειας με καλωδιο στον υπολογιστη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, evoracing είπε Καλησπέρα σας, Προσπάθησα μέσω card reader να περάσω κάποιες φωτογραφίες από την dslr στον υπολογιστή όπου όταν σύνδεσα την κάρτα μου έβγαλε αυτό το μύνημα. Από εκείνη την ώρα δεν την διαβάζει ούτε η κάμερα και ζητάει format. Μεσα έχω φωτογραφίες που τις χρειάζομαι. Αν κάνω format όπως ζητάει θα χάσω τα αρχεία? Την αφαίρεσες την ώρα που ήταν ανοιχτή η φωτογραφική ή μήπως συνδέθηκε και αποσυνδέθηκε την ώρα που την σύνδεσες στον υπολογιστή; Μπορείς να δοκιμάσεις με το recuva να κάνεις scan στην κάρτα και να τις τραβήξεις ; Σε καμία περίπτωση πάντως μην κάνεις format. 16 ώρες πριν, triplex1 είπε Η μηχανη δεν συνδεεται απ'ευθειας με καλωδιο στον υπολογιστη? Φαντάζομαι δεν έχει νόημα μιας και είπε: Από εκείνη την ώρα δεν την διαβάζει ούτε η κάμερα και ζητάει format. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από manolis940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, manolis940 είπε Την αφαίρεσες την ώρα που ήταν ανοιχτή η φωτογραφική ή μήπως συνδέθηκε και αποσυνδέθηκε την ώρα που την σύνδεσες στον υπολογιστή; Μπορείς να δοκιμάσεις με το recuva να κάνεις scan στην κάρτα και να τις τραβήξεις ; Σε καμία περίπτωση πάντως μην κάνεις format. Φαντάζομαι δεν έχει νόημα μιας και είπε: Από εκείνη την ώρα δεν την διαβάζει ούτε η κάμερα και ζητάει format. να μη φανταζεσαι τιποτα , ολα μπορουν να συμβουν ανα πασα στιγμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Μπορείς να δοκιμάσεις με το recuva να κάνεις scan στην κάρτα και να τις τραβήξεις ; Χρειάζεται να έχει γράμμα η κάρτα για να την επιλέξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Εάν δεν έχουμε controller error, τότε θέλει δυο πράγματα ΜΟΝΟ: Rebuild mbr. Search for lost partitions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα