Fiter Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Και στην Αθήνα στους περισσότερους δρόμους στοπ βάζουν, αν το είχαν χύμα με προτεραιοτητα απο τα δεξια οπως σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα τράκαραν οι περισσότεροι σα τα ζώα Έδώ στη περιοχή μου και διπλανές περιοχές στα στενάκια είναι λίγο χυμά χωρίς στοπ. Για μένα που ήρθα πριν λίγο καιρό από Κρήτη στη Αθήνα για σπουδές δεν το ήξερα καν και μου το είπε ο δάσκαλος στη θεωρία στη σχολή οδηγών. Ενώ στη Κρήτη σε κάθε στενό έχει στοπ δεν είναι καθόλου χυμά με προτεραιότητα από δεξιά. Αυτό ήθελα να τονίσω στον op που άνοιξε το θέμα.
Bitbit Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 απειροελάχιστη η πιθανότητα να σου νοικιάσουν. Αν βρεις θα είναι σα να πέτυχες το joker. Η πιστωτική είναι απαραίτητη. Κι εγώ έχω νοικιάσει χωρίς αλλά αυτό δεν ειναι ο κανόνας. Μάλιστα κάποιοι καραγιόζηδες που έχουν και παρουσία στο νετ με αρκετές διαφημίσεις που τονίζουν ότι δε ζητάνε κάρτα, όταν νοίκιασα από αυτούς μου ζητήσαν κάρτα. Καλά πόσο μαλάκες είστε ρε; Άσχετο αλλά ήθελα να πω τον πόνο μου. Εγώ είχα κάρτα οπότε μου ήταν αδιάφορο
NTC Labs Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Fiter είπε Ισχύει σε ένα βαθμό ότι είναι εύκολη η οδηγήση στη Αθήνα αλλά αν δεν έχεις έρθει ξανά Αθήνα και μείνεις λίγο καιρό δεν είναι τόσο εύκολο ίδιως για ένα άτομο από νησί που δεν έχει δει ξανά δρόμους με 2-4 λωρίδες, πολύ κίνηση, τα ταξί άλλη φάρα δεν βγάζουν φλας, σταματάνε όπου θέλουν, προτεραιότητα από τα δεξιά στα στενά. ενω στην Κρήτη ας πουμε ολοι τηρουνε τον ΚΟΚ
Fiter Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, NTC Labs είπε ενω στην Κρήτη ας πουμε ολοι τηρουνε τον ΚΟΚ Δεν διαφωνώ καθόλου, γίνονται πολλά τροχαία. Στη Κρήτη εδώ μια ευθεία δεν μπορούν να πάνε χωρίς να πάθουν κάτι. Άλλα ήθελα να πω τη οπτική μου ποιες είναι οι δυσκολίες στη οδηγήση στη μεγαλόπουλη όταν προέρχεσαι από νησί.
tilaverboy Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Μετρό η λύση. Είστε μικρός και στην ηλικία και στην εμπειρία κ συγγνώμη κιόλας. Εδώ εμείς που οδηγάμε 20 χρόνια όταν κατεβαίνουμε Αθήνα παίρνουμε ταξί κ μέτρο κ αποφεύγουμε να οδηγάμε σε δρόμους που δεν γνωρίζουμε. Να με επιβαρύνουμε την πόλη με μας που δεν ξέρουμε να οδηγούμε παρ όλο που υπάρχει κ το gps. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής. Εγώ στη Ρόδο πρόπερσι δεν ήθελα να δώσω πιστωτική κ έκανα μικτή με 7 ευρώ συν κάθε μέρα. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από tilaverboy
GodzillaCover Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Στις 6/5/2022 στις 8:50 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Το οτι οδηγούσε πολύ καιρό χωρίς διπλωμα να μην αναφέρει... Παραδόξως λειτουργεί θετικά. Όταν είχα πάει να νοικιασω μηχανάκι με προσωρινη άδεια οδήγησης, είδα ότι η τύπισσα προβληματίστηκε λίγο. Της λέω ότι οδηγάω 3 χρόνια χωρίς δίπλωμα και έχω φάει και κλήση και ηρέμησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα