gpanos88 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνεται δύο τρία μοντέλα modem γιατί θέλω να αλλάξω αυτό που έχω ήδη. Έχω 24αρα γραμμή. Επίσης δεν καταλαβαίνω τη διαφορά έχουν τα vdsl με τα dsl modem. Δλδ αν πάρω vdsl δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε 24αρα? Θα έπρεπε να έχω 50αρα το λιγότερο? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι κάποια στιγμή μήπως αλλάξω και σε 50αρα γραμμή άρα δεν θα ήθελα να το πετάξω το modem. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Στις 6/5/2022 στις 3:50 ΜΜ, gpanos88 είπε Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνεται δύο τρία μοντέλα modem γιατί θέλω να αλλάξω αυτό που έχω ήδη. Έχω 24αρα γραμμή. Επίσης δεν καταλαβαίνω τη διαφορά έχουν τα vdsl με τα dsl modem. Δλδ αν πάρω vdsl δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε 24αρα? Θα έπρεπε να έχω 50αρα το λιγότερο? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι κάποια στιγμή μήπως αλλάξω και σε 50αρα γραμμή άρα δεν θα ήθελα να το πετάξω το modem. Ευχαριστώ. Vdsl, ADSL είναι τεχνολογίες τις οποίες δεν υποστηρίζουν όλες οι συσκευές. Κατά κύριο λόγο μια VDSL2 συσκευή είναι συμβατή προς τα πίσω και με την τεχνολογία ADSL. Κοίταξε για fritzbox, ακριβά μεν αλλά ποιοτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Στις 6/5/2022 στις 3:50 ΜΜ, gpanos88 είπε Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνεται δύο τρία μοντέλα modem γιατί θέλω να αλλάξω αυτό που έχω ήδη. Έχω 24αρα γραμμή. Επίσης δεν καταλαβαίνω τη διαφορά έχουν τα vdsl με τα dsl modem. Δλδ αν πάρω vdsl δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε 24αρα? Θα έπρεπε να έχω 50αρα το λιγότερο? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι κάποια στιγμή μήπως αλλάξω και σε 50αρα γραμμή άρα δεν θα ήθελα να το πετάξω το modem. Ευχαριστώ. Αν πας σε VDSL μελλοντικά το πιο πιθανό είναι να σε πάνε σε voip τηλεφωνία οπότε ο πάροχος θα σου δώσει δικό του router, τα fritz πρέπει να παίζουν σε όλους τους παρόχους -πιθανή εξαίρεση η wind- σαν voip, αν δεν σε νοιάζει η τηλεφωνία τότε ότι και να βάλεις θα παίξει. ότι είπε ο Finn στα υπόλοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpanos88 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Νομίζω ότι κατάλαβα. Οπότε να κοιτάξω κάτι σαν το παρακάτω.. https://www.skroutz.gr/s/16177843/AVM-FRITZ-Box-7530-VDSL2-Ασύρματο-Modem-Router-Wi-Fi-5-με-4-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html#specs Ευχαριστώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, gpanos88 είπε Νομίζω ότι κατάλαβα. Οπότε να κοιτάξω κάτι σαν το παρακάτω.. https://www.skroutz.gr/s/16177843/AVM-FRITZ-Box-7530-VDSL2-Ασύρματο-Modem-Router-Wi-Fi-5-με-4-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html#specs Ευχαριστώ. Χωρίς να ξέρω το budget σου ή τις συσκευές σου, εγώ θα κοίταζα αν δεν είναι πρόβλημα το οικονομικό το fritz με το wifi 6 (ax). Αν τώρα πάλι μιλάμε για παλιές συσκευές ή το budget ξεφεύγει, τότε αυτό που έβαλες είναι άριστη επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpanos88 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Όντως ξεφεύγει αρκετά στο οικονομικό. Παρεμπιπτόντως ποια η διαφορά wifi5 με wifi6? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Ένα πρόχειρο video που βρήκα, για αρχή για να παίξει θα πρέπει και οι συσκευές σου να είναι wifi 6. Έχει κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με το 5 ακόμα και αν δεν έχεις wifi 6 συσκευές, είναι γενικά καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 On 06/05/2022 at 15:50, gpanos88 said: Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνεται δύο τρία μοντέλα modem γιατί θέλω να αλλάξω αυτό που έχω ήδη. Έχω 24αρα γραμμή. Επίσης δεν καταλαβαίνω τη διαφορά έχουν τα vdsl με τα dsl modem. Δλδ αν πάρω vdsl δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε 24αρα? Θα έπρεπε να έχω 50αρα το λιγότερο? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι κάποια στιγμή μήπως αλλάξω και σε 50αρα γραμμή άρα δεν θα ήθελα να το πετάξω το modem. Ευχαριστώ. αν εχεις voip wind,nova δεν θα παιξει η τηλεφωνια σε αλλο modem router. κατα τα αλλα +1 για το fritz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpanos88 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Προς το παρόν 24αρα forthnet έχω φίλε μου. Σκέφτομαι να πάω σε 50αρα vdsl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 On 10/05/2022 at 09:52, gpanos88 said: Προς το παρόν 24αρα forthnet έχω φίλε μου. Σκέφτομαι να πάω σε 50αρα vdsl. αν πας σε 50αρα vdsl και σε γυρισουν σε voip τοτε δεν μπορεις να αλλαξεις το router της forthnet με καποιο αλλο γιατι θα χασεις την τηλεφωνια. βεβαια θα σου δωσουν πολυ καλυτερο modem router απο αυτο που εχεις τωρα. ή το zte 288 ή ενα huawei dg8245 τα οποια και τα 2 ειναι dual band. αν δεν σου δωσουν voip τοτε ναι μπορει να βαλεις οτι θες εσυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpanos88 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Οπότε μάλλον πρώτα πρέπει να σκεφτώ αν θα αλλάξω γραμμή ή όχι για να δω τι θα μου δώσουν. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το χρόνο παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 On 12/05/2022 at 12:29, gpanos88 said: Οπότε μάλλον πρώτα πρέπει να σκεφτώ αν θα αλλάξω γραμμή ή όχι για να δω τι θα μου δώσουν. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το χρόνο παιδιά. Ναι καλο ειναι να δεις σε ποιον παροχο θα πας και σε τι γραμμη.θα ειναι adsl,vdsl ,ftth? αν ειναι ftth θα εχεις gpon modem router ή θα σου δωσουν και Ont ξεχωριστα? πχ ο οτε παιζει με Fritz , η vodafone παιζει αλλα με πατεντα. nova και wind δεν παιζουν ή δεν εχει βρεθει ως τωρα τροπος να παιξουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα