Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, paylidis είπε

Ναι παίζει. Είχε άπειρα στη δουκισσης. Δυστυχώς δεν είχαν μείνει ομπρέλες - είχα πάει ψημένος να την πάρω την 1.90..!

Την έχουν και τα Praktiker στα 27 € την 1,90

https://www.praktiker.gr/p/maui-sons-omprela-thalassis-asimi-190cm-antianemiki-72128

Τσέκαρε και τα καταστήματα γιατί δεν την έχουν όλα. Το ίδιο και το κρουστικό

10 ώρες πριν, DionGR είπε

Πηρα κρουστικοGolden Fleece 32ρι που τα ειχε διπλα απτις ομπρελες, εγραφαν καλα στο Skroutz.

Εχει κανεις εμπειρια με το 32ρι για την 220;

Την έβαλα εγώ σε 32άρι και κάθετε μια χαρά.

• Like 1
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

32ρι κρουστικο + σχοινια σε πετρα απο την πλευρα που φυσαει = ακουνιτη 4-5 μποφορ

Επισης ο φιλος που εστειλε τις φωτο με τα αυτοκολλητα, εμενα ειχε ενα ραψιμο μπαλωμα η ομπρελα. Ισως μερικες ειναι refurbished. Κλαιν μαιν για εμενα προσωπικα.

Αν εχει να προτεινει κανεις και καμια καλη καρεκλιτσα που να ειναι worth, μιας και ειμαστε σε καλοκαιρινη διαθεση στο thread

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DionGR είπε

Αν εχει να προτεινει κανεις και καμια καλη καρεκλιτσα που να ειναι worth, μιας και ειμαστε σε καλοκαιρινη διαθεση στο thread

Την έχω προτείνει ξανά. Αν δε θες ψηλή καρέκλα, σπάνια θα βρεις τέτοιου τύπου με ρυθμιζόμενη πλάτη:
https://www.maxstores.gr/kalokairina-eidh-kupou/eidi-paralias/karekles-xaplostres/sunpro-karekla-paralias-60x61x72cm_1014428/

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Την έχω προτείνει ξανά. Αν δε θες ψηλή καρέκλα, σπάνια θα βρεις τέτοιου τύπου με ρυθμιζόμενη πλάτη:
https://www.maxstores.gr/kalokairina-eidh-kupou/eidi-paralias/karekles-xaplostres/sunpro-karekla-paralias-60x61x72cm_1014428/

Απαράδεκτη καρέκλα, βαριά και σκουριάζει στον 2ο χρόνο.

Πολλά λεφτά για σιδερένια.

Αν βρείτε αλουμινίου να πάρετε.

Προσωπικά, είχα πάρει δύο αλουμινίου στα 12 ευρώ έκαστη, σε προσφορά από το getitnow.gr το 2014.

Ψάχνω να παρω και άλλες αλλά δεν βρίσκω αλουμινένιες.

Δεν σκουριάζουν και είναι παναλαφρες.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, stelrp είπε

Προσωπικά, είχα πάρει δύο αλουμινίου στα 12 ευρώ έκαστη, σε προσφορά από το getitnow.gr το 2014.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, αλλά αλουμινίου αναφέρει ότι είναι. Είσαι σίγουρος ότι αγόρασες τη συγκεκριμένη;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, stelrp είπε

Μήπως αναφέρεσαι σε άλλα μέρη της καρέκλας?

Οι φωτογραφίες και η περιγραφή δείχνουν ότι είναι αλουμινίου.

2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, αλλά αλουμινίου αναφέρει ότι είναι. Είσαι σίγουρος ότι αγόρασες τη συγκεκριμένη;

Ίσως τα στηρίγματα να μην είναι αλουμινίου...

Μφχ

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Έχει νόημα να ξαπλώνει πίσω ενώ δεν φτάνει να στηρίξει το κεφάλι;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Έχει νόημα να ξαπλώνει πίσω ενώ δεν φτάνει να στηρίξει το κεφάλι;

Τί να σου πω. Σε μια ενδιάμεση θέση βολεύει. Ανάλογα στον καθένα.

Δημοσ.

Εμένα βρήκε τώρα στις διακοπές να χαλάσει το σύστημα που πάει η ομπρέλα στο πλάι πάει μόνη της χωρίς να πατήσεις το κουμπί. Λογικά έχω ακόμα εγγύηση απλά θα μου σπάσουν τα νεύρα μέχρι να γυρίσω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Εμένα βρήκε τώρα στις διακοπές να χαλάσει το σύστημα που πάει η ομπρέλα στο πλάι πάει μόνη της χωρίς να πατήσεις το κουμπί. Λογικά έχω ακόμα εγγύηση απλά θα μου σπάσουν τα νεύρα μέχρι να γυρίσω.

Να ξερεις οτι έχεις την επιλογη να σου αφαιρέσουν εντελώς το συστημα της ανάκλισης , για μεγαλύτερη σταθερότητα κ αντοχη στο χρονο ..

Προυπόθεση , ενοειται , να πας ο ιδιος στην αντιπροσωπεια , κάπου στο Μοσχάτο , αν θυμαμαι..

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, filippos001 είπε

Να ξερεις οτι έχεις την επιλογη να σου αφαιρέσουν εντελώς το συστημα της ανάκλισης , για μεγαλύτερη σταθερότητα κ αντοχη στο χρονο ..

Προυπόθεση , ενοειται , να πας ο ιδιος στην αντιπροσωπεια , κάπου στο Μοσχάτο , αν θυμαμαι..

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία, μου χρειάζεται η ανάκληση γιατί πάμε απόγευμα για μπανιο που είναι στο πλάι ο ήλιος συν ότι ποιο κοντά μου είναι το praktiker που την είχα πάρει.

Δημοσ.

Είδα πάντως φέτος και βελτιωμένη έκδοση Maui, με καλύτερο πίρο που δεν κουνιέται. Δεν μπόρεσα να τον περιεργαστώ, αλλά αντί για κενός μέσα, αυτός φαινόταν να είναι σα βίδα. Έχει κανείς τέτοια;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία, μου χρειάζεται η ανάκληση γιατί πάμε απόγευμα για μπανιο που είναι στο πλάι ο ήλιος συν ότι ποιο κοντά μου είναι το praktiker που την είχα πάρει.

Γενικα απ' οτι ειχα διαβασει σε κριτηκες οτι το συστημα ανακλισης δεν το αγγιζεις... Απλα κουνιεσαι με τον ηλιο 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...