plasTOST Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, paylidis είπε Ναι παίζει. Είχε άπειρα στη δουκισσης. Δυστυχώς δεν είχαν μείνει ομπρέλες - είχα πάει ψημένος να την πάρω την 1.90..! Την έχουν και τα Praktiker στα 27 € την 1,90 https://www.praktiker.gr/p/maui-sons-omprela-thalassis-asimi-190cm-antianemiki-72128 Τσέκαρε και τα καταστήματα γιατί δεν την έχουν όλα. Το ίδιο και το κρουστικό 10 ώρες πριν, DionGR είπε Πηρα κρουστικοGolden Fleece 32ρι που τα ειχε διπλα απτις ομπρελες, εγραφαν καλα στο Skroutz. Εχει κανεις εμπειρια με το 32ρι για την 220; Την έβαλα εγώ σε 32άρι και κάθετε μια χαρά. 1
DionGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 32ρι κρουστικο + σχοινια σε πετρα απο την πλευρα που φυσαει = ακουνιτη 4-5 μποφορ Επισης ο φιλος που εστειλε τις φωτο με τα αυτοκολλητα, εμενα ειχε ενα ραψιμο μπαλωμα η ομπρελα. Ισως μερικες ειναι refurbished. Κλαιν μαιν για εμενα προσωπικα. Αν εχει να προτεινει κανεις και καμια καλη καρεκλιτσα που να ειναι worth, μιας και ειμαστε σε καλοκαιρινη διαθεση στο thread
DownUNDERground Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, DionGR είπε Αν εχει να προτεινει κανεις και καμια καλη καρεκλιτσα που να ειναι worth, μιας και ειμαστε σε καλοκαιρινη διαθεση στο thread Την έχω προτείνει ξανά. Αν δε θες ψηλή καρέκλα, σπάνια θα βρεις τέτοιου τύπου με ρυθμιζόμενη πλάτη: https://www.maxstores.gr/kalokairina-eidh-kupou/eidi-paralias/karekles-xaplostres/sunpro-karekla-paralias-60x61x72cm_1014428/ 1
stelrp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 18 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Την έχω προτείνει ξανά. Αν δε θες ψηλή καρέκλα, σπάνια θα βρεις τέτοιου τύπου με ρυθμιζόμενη πλάτη: https://www.maxstores.gr/kalokairina-eidh-kupou/eidi-paralias/karekles-xaplostres/sunpro-karekla-paralias-60x61x72cm_1014428/ Απαράδεκτη καρέκλα, βαριά και σκουριάζει στον 2ο χρόνο. Πολλά λεφτά για σιδερένια. Αν βρείτε αλουμινίου να πάρετε. Προσωπικά, είχα πάρει δύο αλουμινίου στα 12 ευρώ έκαστη, σε προσφορά από το getitnow.gr το 2014. Ψάχνω να παρω και άλλες αλλά δεν βρίσκω αλουμινένιες. Δεν σκουριάζουν και είναι παναλαφρες.
DownUNDERground Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, stelrp είπε Απαράδεκτη καρέκλα, βαριά και σκουριάζει στον 2ο χρόνο. Πολλά λεφτά για σιδερένια. Αν βρείτε αλουμινίου να πάρετε. Προσωπικά, είχα πάρει δύο αλουμινίου στα 12 ευρώ έκαστη, σε προσφορά από το getitnow.gr το 2014. Ψάχνω να παρω και άλλες αλλά δεν βρίσκω αλουμινένιες. Δεν σκουριάζουν και είναι παναλαφρες. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, αλλά αλουμινίου αναφέρει ότι είναι. Είσαι σίγουρος ότι αγόρασες τη συγκεκριμένη;
kormos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, stelrp είπε Απαράδεκτη καρέκλα, βαριά και σκουριάζει στον 2ο χρόνο. Πολλά λεφτά για σιδερένια. Αν βρείτε αλουμινίου να πάρετε. Προσωπικά, είχα πάρει δύο αλουμινίου στα 12 ευρώ έκαστη, σε προσφορά από το getitnow.gr το 2014. Ψάχνω να παρω και άλλες αλλά δεν βρίσκω αλουμινένιες. Δεν σκουριάζουν και είναι παναλαφρες. Μήπως αναφέρεσαι σε άλλα μέρη της καρέκλας? Οι φωτογραφίες και η περιγραφή δείχνουν ότι είναι αλουμινίου. 2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, αλλά αλουμινίου αναφέρει ότι είναι. Είσαι σίγουρος ότι αγόρασες τη συγκεκριμένη; Ίσως τα στηρίγματα να μην είναι αλουμινίου... Μφχ 1
agnostos13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 22 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Την έχω προτείνει ξανά. Αν δε θες ψηλή καρέκλα, σπάνια θα βρεις τέτοιου τύπου με ρυθμιζόμενη πλάτη: https://www.maxstores.gr/kalokairina-eidh-kupou/eidi-paralias/karekles-xaplostres/sunpro-karekla-paralias-60x61x72cm_1014428/ Έχει νόημα να ξαπλώνει πίσω ενώ δεν φτάνει να στηρίξει το κεφάλι;
DownUNDERground Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 28 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Έχει νόημα να ξαπλώνει πίσω ενώ δεν φτάνει να στηρίξει το κεφάλι; Τί να σου πω. Σε μια ενδιάμεση θέση βολεύει. Ανάλογα στον καθένα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Εμένα βρήκε τώρα στις διακοπές να χαλάσει το σύστημα που πάει η ομπρέλα στο πλάι πάει μόνη της χωρίς να πατήσεις το κουμπί. Λογικά έχω ακόμα εγγύηση απλά θα μου σπάσουν τα νεύρα μέχρι να γυρίσω.
filippos001 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εμένα βρήκε τώρα στις διακοπές να χαλάσει το σύστημα που πάει η ομπρέλα στο πλάι πάει μόνη της χωρίς να πατήσεις το κουμπί. Λογικά έχω ακόμα εγγύηση απλά θα μου σπάσουν τα νεύρα μέχρι να γυρίσω. Να ξερεις οτι έχεις την επιλογη να σου αφαιρέσουν εντελώς το συστημα της ανάκλισης , για μεγαλύτερη σταθερότητα κ αντοχη στο χρονο .. Προυπόθεση , ενοειται , να πας ο ιδιος στην αντιπροσωπεια , κάπου στο Μοσχάτο , αν θυμαμαι..
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 47 λεπτά πριν, filippos001 είπε Να ξερεις οτι έχεις την επιλογη να σου αφαιρέσουν εντελώς το συστημα της ανάκλισης , για μεγαλύτερη σταθερότητα κ αντοχη στο χρονο .. Προυπόθεση , ενοειται , να πας ο ιδιος στην αντιπροσωπεια , κάπου στο Μοσχάτο , αν θυμαμαι.. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία, μου χρειάζεται η ανάκληση γιατί πάμε απόγευμα για μπανιο που είναι στο πλάι ο ήλιος συν ότι ποιο κοντά μου είναι το praktiker που την είχα πάρει.
DownUNDERground Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Είδα πάντως φέτος και βελτιωμένη έκδοση Maui, με καλύτερο πίρο που δεν κουνιέται. Δεν μπόρεσα να τον περιεργαστώ, αλλά αντί για κενός μέσα, αυτός φαινόταν να είναι σα βίδα. Έχει κανείς τέτοια;
DionGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Σε ευχαριστώ για την πληροφορία, μου χρειάζεται η ανάκληση γιατί πάμε απόγευμα για μπανιο που είναι στο πλάι ο ήλιος συν ότι ποιο κοντά μου είναι το praktiker που την είχα πάρει. Γενικα απ' οτι ειχα διαβασει σε κριτηκες οτι το συστημα ανακλισης δεν το αγγιζεις... Απλα κουνιεσαι με τον ηλιο 😛
safridia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Εαν φυσαει λιγο το συστημα ανακλισης ειναι αχρηστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα