Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, phoenix67 είπε

Την εβγαλα σημερα απο τη θηκη της για να τη τσεκαρω,και υπαρχουν αυτα τα ''μπαλωματα'' στην εσωτερικη πλευρα της.Ειναι σα κομματια χαρτοταινιας,3 η 4 στο συνολο.Ειναι και οι δικες σας ετσι?

Δεν θυμάμαι να έχει κάτι τέτοιο η δική μου, την έχω δυστυχώς στο αυτοκίνητο και δεν μπορώ να την ανοίξω επιτόπου. Μόλις την δω θα δω θα σε ενημερώσω, καλύτερα όμως να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που την αγόρασες καθώς δεν μου φαίνεται φυσιολογικό.

• Like 1
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, phoenix67 είπε

Την εβγαλα σημερα απο τη θηκη της για να τη τσεκαρω,και υπαρχουν αυτα τα ''μπαλωματα'' στην εσωτερικη πλευρα της.Ειναι σα κομματια χαρτοταινιας,3 η 4 στο συνολο.Ειναι και οι δικες σας ετσι?

20220802_111526.jpg

20220802_111553.jpg

Όχι, δεν είναι έτσι. Δε βγαίνουν αυτά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

Όχι, δεν είναι έτσι. Δε βγαίνουν αυτά;

Οχι δε βγαινουν,ειναι μεσα απο το δυχτακι.Απο την εξωτερικη πλευρα δεν φαινεται κατι βεβαια,αλλα μου φανηκε παραξενο..

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να πάρεις ένα τηλ. ή να στείλεις ένα email με φωτογραφία στην αντιπροσωπεία/εισαγωγέα σε περίπτωση που σου πουν ότι δεν θα έπρεπε να τα έχει αυτά, ώστε να την αλλάξεις με άλλη στο κατάστημα αγοράς.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, batatoudis είπε

Εγώ θα πρότεινα να πάρεις ένα τηλ. ή να στείλεις ένα email με φωτογραφία στην αντιπροσωπεία/εισαγωγέα σε περίπτωση που σου πουν ότι δεν θα έπρεπε να τα έχει αυτά, ώστε να την αλλάξεις με άλλη στο κατάστημα αγοράς.

Eχεις καποια στοιχεια επικοινωνιας,ή να παω κατευθειαν σκλαβενιτη?Απο οτι ειδα,ηταν η μονη μαυρη 2,20 που ειχαν,και δε ξερω αν θα εχουν ιδιο χρωμα να αντικαταστησουν..

11 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ρίξε λίγο νερό να βραχουν και προσπάθησε να τα βγάλεις. 

Θεωρώ ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό 

Δε βγαινουν γιατι ειναι μεσα στο δυχτακι.Δε φαινεται για ανησυχιτκο,αλλα ειναι σιγουρα περιεργο..

Δημοσ.

Έστω να ξεκολλήσουν...

Με τον καιρό ίσως διαλυθούν και φύγουν 

Προσωπικά αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα και απλά είναι κολλημένα εκεί, ούτε θα με πείραζε 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, phoenix67 είπε

Eχεις καποια στοιχεια επικοινωνιας,ή να παω κατευθειαν σκλαβενιτη?Απο οτι ειδα,ηταν η μονη μαυρη 2,20 που ειχαν,και δε ξερω αν θα εχουν ιδιο χρωμα να αντικαταστησουν..

Είδα ότι λίγες σελίδες πριν έδινε ένας φίλος κάποια στοιχεία επικοινωνίας με την αντιπροσωπεία, για να δεις αν είναι φυσιολογικό αυτό στη φωτογραφία. Τα παραθέτω παρακάτω (αν δεν το μεταφέρω σωστά είναι το https://www.chanos.gr/el/epikoinonia/)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Έστω να ξεκολλήσουν...

Με τον καιρό ίσως διαλυθούν και φύγουν 

Προσωπικά αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα και απλά είναι κολλημένα εκεί, ούτε θα με πείραζε 

Τους πηρα τηλ και δεν εχουν αλλες μεγαλες διαθεσιμες,οποτε μου προτειναν επιστροφη χρηματων.

Δε δειχνει να εχει προβλημα,οποτε θα ρισκαρω να τη κρατησω.

Δημοσ.
1 hour ago, phoenix67 said:

Τους πηρα τηλ και δεν εχουν αλλες μεγαλες διαθεσιμες,οποτε μου προτειναν επιστροφη χρηματων.

Δε δειχνει να εχει προβλημα,οποτε θα ρισκαρω να τη κρατησω.

Γενικά παίζουν και αλλού ίδιες/παρόμοιες τιμές (Σκλαβενίτης, praktiker, και αλλού φαντάζομαι) οπότε μπορείς να βρεις από αλλού και έπειτα να επιστρέψεις τη δικιά σου ;)

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, moutzah3d1n είπε

Παίζει ακόμα η προσφορά για τα κρουστικά στον Σκλαβενίτη;

μεχρι εχθες που πηγα την ειχε την προσφορα. Σε καταστημα επαρχιας

Δημοσ.

Σκλαβενιτης Αμπελοκηποι (Λεωφ Κηφησιας): 3 x 1.90 διαθεσιμες (καμια αλλη) 

Πηρα μια 2.20 απο Σκλαβενιτη Σταθμο Λαρισης - νομιζω ειχε 1-2 μικροτερες ακομα. Αυριο test.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, moutzah3d1n είπε

Παίζει ακόμα η προσφορά για τα κρουστικά στον Σκλαβενίτη;

Ναι παίζει. Είχε άπειρα στη δουκισσης. Δυστυχώς δεν είχαν μείνει ομπρέλες - είχα πάει ψημένος να την πάρω την 1.90..!

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα κρουστικοGolden Fleece 32ρι που τα ειχε διπλα απτις ομπρελες, εγραφαν καλα στο Skroutz.

Εχει κανεις εμπειρια με το 32ρι για την 220;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...