Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρελή διαφήμιση η MAUI :P

Το ΣΚ που είχα πάει θάλασσα νόμιζα πως τις μοίραζαν κάπου δωρεάν. Στις 10 ομπρέλες που είδα οι 8 ήταν MAUI :) 

Από θέμα προστασίας ήλιου, κάνει δουλειά προστατεύει ή "βράζεις"?

Μφχ

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια εγω 2 μηνες τωρα προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να παω να τη παρω...

εχω μια ιδιο σχεδιο κ μεγεθος απο τα τζαμπο (ηταν απο τις ακριβες τους ειχε 13 ή 15 ολοκληρα ευρω προ διετιας που την πηρα, ασημι εξω μπλε μεσα αν την ειχε καποιος) η οποία χωρις σχοινακια προφανως τζακιζε (μεταλλικη πληρως χωρις πλαστικες ακτινες) αλλα εως τωρα δεν εχει σπασει, ενω προσφατως αρχισα να ξηγιεμαι και σχοινακια κ ειναι κομπλε...

εχει νοημα να παρω τη Maui η θα μπλεξω με τις πλαστικες ακτινες που ενδεχεται να σπασουν κ θα εκνευριστω;

ομοιως κρουστικο εχω αυτο https://www.e-jumbo.gr/kalokairina/exoplismos-paralias-eidi-kambingk/ombreles-thalassis/vaseis-ombrelas/vasi-ombrelas-kontari-kroustiko-siderenio-ble-cherouli-1-m_1385771/

γιατι οταν ηθελα ομπρελα το κλασσικο που εχετε ολοι το πουλουσαν 45+ ευρω :P ενω αυτο το ειχα παρει 20...

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

εχω μια ιδιο σχεδιο κ μεγεθος απο τα τζαμπο (ηταν απο τις ακριβες τους ειχε 13 ή 15 ολοκληρα ευρω προ διετιας που την πηρα, ασημι εξω μπλε μεσα αν την ειχε καποιος) η οποία χωρις σχοινακια προφανως τζακιζε (μεταλλικη πληρως χωρις πλαστικες ακτινες) αλλα εως τωρα δεν εχει σπασει, ενω προσφατως αρχισα να ξηγιεμαι και σχοινακια κ ειναι κομπλε...

εχει νοημα να παρω τη Maui η θα μπλεξω με τις πλαστικες ακτινες που ενδεχεται να σπασουν κ θα εκνευριστω;

ομοιως κρουστικο εχω αυτο https://www.e-jumbo.gr/kalokairina/exoplismos-paralias-eidi-kambingk/ombreles-thalassis/vaseis-ombrelas/vasi-ombrelas-kontari-kroustiko-siderenio-ble-cherouli-1-m_1385771/

γιατι οταν ηθελα ομπρελα το κλασσικο που εχετε ολοι το πουλουσαν 45+ ευρω :P ενω αυτο το ειχα παρει 20...

Όσο έχεις κάτι που σε καλύπτει γιατί να πάρεις άλλο; Πάρ' τη μόλις χαλάσει αυτή που έχεις.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Όσο έχεις κάτι που σε καλύπτει γιατί να πάρεις άλλο; Πάρ' τη μόλις χαλάσει αυτή που έχεις.

βασικα το σκεφτομαι επειδη οταν θα τη χρειαστω δε θα ειναι μάλλον σε προσφορά... 🤣

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, paylidis είπε

Και εγώ αυτό θα πρότεινα, προσφορές πάντα θα υπάρχουν. Αφού σε καλύπτει είναι κρίμα να παροπλήσεις την υπάρχουσα...

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, paylidis είπε

Ειχα μια φτηνιαρικη απο καταστηματα τυπου τζαμπο με παιδικα σχεδια επανω (ηταν τα παιδια μικρα) η σκια ηταν αθλια, λες και ηταν ημιδιαφανη, ανοιχτο αρκετα χρωμα, ο Μικυ δεν παει καλα με το μαυρο.
Μολις πηρα μια Maui με ασημενιο επανω και μπλε κατω ειδα διαφορα, επρεπε να ειχα παρει το μαυρο αλλα οκ.
Μην νομιζεις οτι κατω απο την ομπρελα εχει δροσια αλλα σαφως και δεν σε βαραει ο ηλιος.
Παντα υπαρχει ο κινδυνος με τις fiberglass ακτινες να σκιστουν, σε εναν τρελο αερα στο Λουτρακι μου εχει συμβει.
Συμβαινει.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, paylidis είπε

στα ιδια ειμαι και εγω με εσενα...ομπρελιακως, αλλα σκεψου και ποσες φορες την χρησιμοποιεις μεσα στο καλοκαιρι

η γνωμη μου ειναι αν κατι δεν το παιρνεις αμεσως αλλα εχεις δευτερες σκεψεις/αμφιβολιες, δεν το χρειαζεσαι πραγματικα

θα την εχω οσο παει. Σιγα την προσφορα MAUI που θα χασουμε, καθε καλοκαιρι τα τελευταια χρονια βγαινει σε προσφορα

Το κουνταρ ειναι αλλη συζητηση,ιατι οντως κανει δουλεια. Το Φ32 (το μεγαλυτερο) το εχει στα 28 ευρω το Πρακτικερ και ειναι πραγματικα καλη επενδυση, δεν ξανασχολεισαι με σχοινακια και παπαριες. Καθομουν πληρωνα πλαστικες τυρμπουσον βασεις για ποιο λογο?

Θα το εχεις για τα επομενα 10 καλοκαιρια τουλαχιστον και θα απαλλαχτες απο τον φοβο να σου παρει την ομπρελα ο αερας

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, paylidis είπε

Για κρουστικό μην πας σε αυτό του Jumbo. Το είδα το ΣΚ και το δοκίμασα αλλά μου φάνηκε φθηνοκατασκευή. Να πάρεις το άλλο που λένε τα παιδιά. Το έχει και το Praktiker (το έχω από το 2009 και αντέχει ακόμα!). 

Για την ομπρέλα αφού δεν σου είναι απαραίτητη μπορείς να ρισκάρεις και να την πάρεις στο τέλος της σεζόν σε καλύτερη τιμή. Τα 32€ βέβαια που πωλείται τώρα δεν είναι κάτι απαγορευτικό αλλά δεν θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει και την σωστή τιμή της (5-10 € κάτω θα ήταν κομπλέ).

Δημοσ.

Την εβγαλα σημερα απο τη θηκη της για να τη τσεκαρω,και υπαρχουν αυτα τα ''μπαλωματα'' στην εσωτερικη πλευρα της.Ειναι σα κομματια χαρτοταινιας,3 η 4 στο συνολο.Ειναι και οι δικες σας ετσι?

20220802_111526.jpg

20220802_111553.jpg

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, tutuyo είπε

στα ιδια ειμαι και εγω με εσενα...ομπρελιακως, αλλα σκεψου και ποσες φορες την χρησιμοποιεις μεσα στο καλοκαιρι

η γνωμη μου ειναι αν κατι δεν το παιρνεις αμεσως αλλα εχεις δευτερες σκεψεις/αμφιβολιες, δεν το χρειαζεσαι πραγματικα

θα την εχω οσο παει. Σιγα την προσφορα MAUI που θα χασουμε, καθε καλοκαιρι τα τελευταια χρονια βγαινει σε προσφορα

Το κουνταρ ειναι αλλη συζητηση,ιατι οντως κανει δουλεια. Το Φ32 (το μεγαλυτερο) το εχει στα 28 ευρω το Πρακτικερ και ειναι πραγματικα καλη επενδυση, δεν ξανασχολεισαι με σχοινακια και παπαριες. Καθομουν πληρωνα πλαστικες τυρμπουσον βασεις για ποιο λογο?

Θα το εχεις για τα επομενα 10 καλοκαιρια τουλαχιστον και θα απαλλαχτες απο τον φοβο να σου παρει την ομπρελα ο αερας

Συνηθως παω απογευμα (1700+) για μπανιο οποτε δε παιρνω καν ομπρελα. Συνολο μεσα στο καλοκαιρι ουτε 10 φορες δε χρησιμοποιώ. Κρουστικό εχω ήδη

48 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Για κρουστικό μην πας σε αυτό του Jumbo. Το είδα το ΣΚ και το δοκίμασα αλλά μου φάνηκε φθηνοκατασκευή. Να πάρεις το άλλο που λένε τα παιδιά. Το έχει και το Praktiker (το έχω από το 2009 και αντέχει ακόμα!). 

Για την ομπρέλα αφού δεν σου είναι απαραίτητη μπορείς να ρισκάρεις και να την πάρεις στο τέλος της σεζόν σε καλύτερη τιμή. Τα 32€ βέβαια που πωλείται τώρα δεν είναι κάτι απαγορευτικό αλλά δεν θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει και την σωστή τιμή της (5-10 € κάτω θα ήταν κομπλέ).

Το εχω ηδη το κρουστικό κανα 2 χρονια. Φθηνοκατασκευη δε διαφωνω αλλα τη δεδομενη χρονική στιγμη που το πηρα δεν υπηρχαν οι εναλλακτικες που συζητάμε ουτε καν στα διπλα λεφτά (ηταν παραπανω απο τα διπλα για την ακριβεια).

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να χωράει κονταρι 25mm οποτε δε πρεπει η 2.2 να μπαινει, λογικα πρεπει να παω στην 1.9

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να χωράει κονταρι 25mm οποτε δε πρεπει η 2.2 να μπαινει, λογικα πρεπει να παω στην 1.9

Την 2,2 την έβαλα σε κρουστικό 30-32 mm και έμπαινε. Δυστηχώς την έχω μακρυά για να μετρήσω διάμετρο της 1,9. Αλλά αν πας Praktiker δίπλα έχει και κρουστικά οπότε τηην κάνεις αμέσως την δοκιμή για να επιλέξεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Την 2,2 την έβαλα σε κρουστικό 30-32 mm και έμπαινε. Δυστηχώς την έχω μακρυά για να μετρήσω διάμετρο της 1,9. Αλλά αν πας Praktiker δίπλα έχει και κρουστικά οπότε τηην κάνεις αμέσως την δοκιμή για να επιλέξεις.

Το θεμα ειναι να ταιριαζει σε αυτο που εχω (25mm) για να γλυτωσω το επιπλεον εξοδο... 

Οποιος την εχει ευκαιρη ας δωσει νουμερα πάχους απο ομπρελα κ κονταρι 1,9

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, paylidis είπε

Το θεμα ειναι να ταιριαζει σε αυτο που εχω (25mm) για να γλυτωσω το επιπλεον εξοδο... 

Οποιος την εχει ευκαιρη ας δωσει νουμερα πάχους απο ομπρελα κ κονταρι 1,9

Από το site του Praktiker για την 1,90 λέει στα χαρακτηριστικά:

• Υλικό: Κεντρικός άξονας αλουμνιου, 8 ακτίνες fiberglass πάχους 5,00mm. Ύφασμα πολυεστερικό 100%  με πολλαπλή επίστρωση UPF 50+ για προστασία από τον ήλιο, ο κεντρικός άξονας είναι 29mm και ο ορθοστάτης 32mm(Φ).
  •  Διάμετρος άξονα : 29-32 mm

Άρα λογικά υπολογίζεις τον ορθοστάτη στα 32mm

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Από το site του Praktiker για την 1,90 λέει στα χαρακτηριστικά:

• Υλικό: Κεντρικός άξονας αλουμνιου, 8 ακτίνες fiberglass πάχους 5,00mm. Ύφασμα πολυεστερικό 100%  με πολλαπλή επίστρωση UPF 50+ για προστασία από τον ήλιο, ο κεντρικός άξονας είναι 29mm και ο ορθοστάτης 32mm(Φ).
  •  Διάμετρος άξονα : 29-32 mm

Άρα λογικά υπολογίζεις τον ορθοστάτη στα 32mm

Ευχαριστώ! Προχθες που τα τσεκαρα δεν ειχε λεπτομερειες! οποτε δε κανει το κρουστικο που εχω κ ειναι 25αρι αρα θελω σετ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, phoenix67 είπε

Την εβγαλα σημερα απο τη θηκη της για να τη τσεκαρω,και υπαρχουν αυτα τα ''μπαλωματα'' στην εσωτερικη πλευρα της.Ειναι σα κομματια χαρτοταινιας,3 η 4 στο συνολο.Ειναι και οι δικες σας ετσι?

20220802_111526.jpg

20220802_111553.jpg

https://tenor.com/view/flex-tape-water-slap-piss-wet-gif-16394644

Επεξ/σία από Rattlehead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...