Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, iliasmR είπε

Καλησπέρα σας, σε αλλο τοπικ διαβασα απο κάποιον οτι το μαυρο χρωμα στο εσωτερικο μερος της ομπρελας εχει μεγαλυτερη σκιαση απο οτι τα αλλα, μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει;

Ισχυει, εγω επελεξα το μπλε ανοιχτο με την λογικη οτι θα ταιριαζει με τον ουρανο, αλλα εχω δει στην παραλια και την μαυρη και ειναι οντως πιο σκοτεινη, κανει λιγοτερη αντανακλαση του ηλιακου φωτος.
Μαυρη θα επερνα σημερα. Αλλα και να εχεις διαφορετικο χρωμα μην σκας πολυ.

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δε πήρες, να προτιμήσεις μαύρη. 

Έχω μαύρη και λαχανί και η διαφορά στην αντηλια είναι εμφανής, υπέρ της σκουρης

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ! Ετυχε να την εχει ενας φιλος μου την μαυρη και ειχα παρει εγω την πετρολ και τις ειχαμε μαζι μας χθες στο αμαξι οποτε τις ανοιξαμε και τις ειδαμε. Απο την μαυρη οντως περναει λιγοτερο φως σιγουρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα στους μερακληδες.

Τωρα τελευταια λογω γυναικας,νιωθω την αναγκη μιας ομπρελας,και περασα σημερα απο Σκλαβενιτη και ειχε και τις 1.90 και τις 2.20.Νομιζω η 2.20 ειχε 32-33 ευρω,και απο διπλα ειχε και διαφορα κρουστικα γυρω στα 25 ευρω.

Η ερωτησεις μου ειναι....

Αξιζει να δωσω 25 ευρω για το κρουστικο?Ειναι τοσο ασταθης η ομπρελα απο μονη της?

Ειδα και κατι αλλες ομπρελες,φθηνοτερες απο τις maui,γιατι να μη προτιμησω εκεινες,και να παω στη maui?

Ευχαριστω.

(αν με πεισετε,θα ξαναπαω σκλαβενιτη να την αγορασω)

Δημοσ.

Αν δε πηγαίνεις κάθε μέρα παραλία, δεν αξίζει το κρουστικό. 

Το ίδιο ισχύει και σε παραλίες που δε φυσάει αρκετά. 

Προσωπικά με απλή βιδωτη βάση (2-3€ κόστος) είμαι πολύ καλά, ακόμη και με λίγο παραπάνω αέρα. 

Ομπρέλα να πάρεις miui όπως και δηποτε. Η κάποια καλύτερη από αυτήν. Επίσης σκούρο χρώμα. Ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Αν δε πηγαίνεις κάθε μέρα παραλία, δεν αξίζει το κρουστικό. 

Το ίδιο ισχύει και σε παραλίες που δε φυσάει αρκετά. 

Προσωπικά με απλή βιδωτη βάση (2-3€ κόστος) είμαι πολύ καλά, ακόμη και με λίγο παραπάνω αέρα. 

Ομπρέλα να πάρεις miui όπως και δηποτε. Η κάποια καλύτερη από αυτήν. Επίσης σκούρο χρώμα. Ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. 

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phoenix67 είπε

Τωρα τελευταια λογω γυναικας,νιωθω την αναγκη μιας ομπρελας,και περασα σημερα απο Σκλαβενιτη και ειχε και τις 1.90 και τις 2.20.Νομιζω η 2.20 ειχε 32-33 ευρω,και απο διπλα ειχε και διαφορα κρουστικα γυρω στα 25 ευρω.

Αξιζει να δωσω 25 ευρω για το κρουστικο?Ειναι τοσο ασταθης η ομπρελα απο μονη της?

Ειδα και κατι αλλες ομπρελες,φθηνοτερες απο τις maui,γιατι να μη προτιμησω εκεινες,και να παω στη maui?

Ευχαριστω.

Η ομπρελα ειναι επενδυση (και η συγκεκριμενη αλλα και γενικα μια καλη ομπρελα). Δεν θα την αλλαξεις ευκολα. Εγω μολις πηρα την MAUI 2.20cm προς αντικαταστασης μιας αντιστοιχης που ειχα 12 χρονια. Η οποια ακομα χρησιμοποιειται ως 2η αλλα εχει φαει τα ψωμια της. Επισης εγω εχω το πλαστικο το στριφτο. Ποτε δεν ειχα θεμα , ακομα και σε αρκετο αερα, απλα ειχα τον νου μου σε περιπτωση που εχουμε καμια στραβη να δρασω γρηγορα, αλλα δε χρειαστηκε ποτε. Αυτην να παρεις και θα σωθεις. Και ενα τραπεζακι για τα πραγματα και εισαι αρχοντας.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος και εδώ Maui ομπρελών (3 στο σύνολο μαζί με την κοπέλα μου) και πολύ ευχαριστημένος, πάντα συνδυαστικά με το κρουστικό.

Στη μία από αυτές έσπασαν 2 από τις πλαστικές ακτίνες. Κάπου είχα πετύχει σχόλιο για το service τους, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Μπορεί κάποιος να μου πει (και με pm αν θέλει) για το που ακριβώς βρίσκεται στο service για να δω αν αξίζει να την επισκευάσω ή όχι;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arwindan είπε

Κάπου είχα πετύχει σχόλιο για το service τους, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Μπορεί κάποιος να μου πει (και με pm αν θέλει) για το που ακριβώς βρίσκεται στο service για να δω αν αξίζει να την επισκευάσω ή όχι;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, phoenix67 είπε

Ευχαριστω.

Θάλασσα προσπαθώ να πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα και επίσης 6-8 ημέρες μαζεμένες τον Αύγουστο. Πήρα φέτος την maui των 2.20m, καθώς πέρσι είχα πάρει μια άλλη διαμέτρου 2.0m (πάλι από Σκλαβενίτη) νομίζοντας ότι η μεγάλη maui δεν χωράει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου μου (φέτος διαπίστωσα ότι υπάρχει σημείο που χωράει).

Πρώτη φορά τις έστησα και τις είδα μαζί χθες Κυριακή (την maui 2.20m και την άλλη 2.0m). Σήμερα πήγα και πήρα μια ακόμη maui 2.20m!! Αυτό ίσως απαντά στο γιατί να την πάρεις (πάντα αναφέρομαι στη μεγάλη).

Το κρουστικό είναι ευκολία στο στήσιμο και μετά ξενοιάζεις. Έχει όμως κάποιο βάρος στο κουβάλημα αν παρκάρεις μακριά και πρέπει να περπατήσεις αρκετά. Δεν δοκίμασα να στήσω τη maui σε απλή βιδωτή βάση, δεν νομίζω όμως ότι θα έχει μεγάλο πρόβλημα αν δεν φυσάει ιδιαίτερα.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, batatoudis είπε

Θάλασσα προσπαθώ να πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα και επίσης 6-8 ημέρες μαζεμένες τον Αύγουστο. Πήρα φέτος την maui των 2.20m, καθώς πέρσι είχα πάρει μια άλλη διαμέτρου 2.0m (πάλι από Σκλαβενίτη) νομίζοντας ότι η μεγάλη maui δεν χωράει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου μου (φέτος διαπίστωσα ότι υπάρχει σημείο που χωράει).

Πρώτη φορά τις έστησα και τις είδα μαζί χθες Κυριακή (την maui 2.20m και την άλλη 2.0m). Σήμερα πήγα και πήρα μια ακόμη maui 2.20m!! Αυτό ίσως απαντά στο γιατί να την πάρεις (πάντα αναφέρομαι στη μεγάλη).

Το κρουστικό είναι ευκολία στο στήσιμο και μετά ξενοιάζεις. Έχει όμως κάποιο βάρος στο κουβάλημα αν παρκάρεις μακριά και πρέπει να περπατήσεις αρκετά. Δεν δοκίμασα να στήσω τη maui σε απλή βιδωτή βάση, δεν νομίζω όμως ότι θα έχει μεγάλο πρόβλημα αν δεν φυσάει ιδιαίτερα.

Τελεια σε ευχαριστω πολυ.Λεω να τη χτυπησω τη 2,20.Θα δοκιμασω μια χωρις κρουστικο και βλεπουμε.

Κι'εμεις το ΣΚ παμε κυριως,καθημερινες μπορει να πεταχτουμε για μια γρηγορη βουτια και πισω.

Δημοσ.

παραλια σημερα μπορει να ειδα πανω απο 30 ομπρελες Maui ..μεχρι τελος της σαιζον θα εχει μονο τετοιες στη παραλια

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...