Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλεια ομπρέλα δοκιμασμένη με πολύ αέρα κλπ, έχετε βρει καλή βάση για άμμο;  έχει χοντρό σωλήνα και δε βρίσκω κάτι αξιόλογο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, d_gkal είπε

Γιατί παίρνετε την μικρή (1.9) και όχι την μεγάλη (2.2);  

Μικρή η διαφορά στην τιμή αλλά μεγάλη στην κάλυψη :)

Δεν χωραει στο πορτ μκαγκαζ. Πρεπει να την βαλεις (την 2.20)ψηλα να ακουμπαει στα τζαμια. Αλλιως ναι ειναι καλυτερη

28 λεπτά πριν, GREGKERKYRA είπε

Τέλεια ομπρέλα δοκιμασμένη με πολύ αέρα κλπ, έχετε βρει καλή βάση για άμμο;  έχει χοντρό σωλήνα και δε βρίσκω κάτι αξιόλογο. 

Δες 1-2 σελιδες πισω. Πηρα την 2.80 και θα δοκιμασω να μην βαζω το κατω κομματι.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Greengreen said:

Δεν χωραει στο πορτ μκαγκαζ. Πρεπει να την βαλεις (την 2.20)ψηλα να ακουμπαει στα τζαμια. Αλλιως ναι ειναι καλυτερη

Δες 1-2 σελιδες πισω. Πηρα την 2.80 και θα δοκιμασω να μην βαζω το κατω κομματι.

Ούτε μέσα στην καμπίνα; 

Άνετα θα έπαιρνα και τρίτη 2.20 αλλά προς το παρών το θεωρώ υπερβολή. Του χρόνου θα το σκεφτώ ξανά. Έτσι και αλλιώς στα ίδια χρήματα παίζουν κάθε χρονιά. 

By the way έχω maui μαύρη και mckinley πράσινη/λαχανί. 

Καλύτερη σκιά κάνει η μαύρη (γενικά οι σκούρες). 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Άνετα θα έπαιρνα και τρίτη 2.20 αλλά προς το παρών το θεωρώ υπερβολή. Του χρόνου θα το σκεφτώ ξανά. Έτσι και αλλιώς στα ίδια χρήματα παίζουν κάθε χρονιά. 

Tι θα αλλαξει το χρόνου; Παλι στα ιδια θα εισαι. Χωραει και η 2.20 απο πάνω απο το πορτ μπαγκαζ, ίσια. Παει τώρα αγόρασα. Δεν ήξερα οτι αλλαζει η σκια αλλιως θα επαιρνα μαυρη.

Δημοσ.
53 minutes ago, Greengreen said:

Tι θα αλλαξει το χρόνου; Παλι στα ιδια θα εισαι. Χωραει και η 2.20 απο πάνω απο το πορτ μπαγκαζ, ίσια. Παει τώρα αγόρασα. Δεν ήξερα οτι αλλαζει η σκια αλλιως θα επαιρνα μαυρη.

Προς το παρών μας υπερκαλύπτουν οι 2. 

Του χρόνου αν εθρουν νέα μέλη, σκυλιά, γατιά και λοιπά τότε η τρίτη ομπρέλα είναι μονόδρομος

Δημοσ.
Στις 6/5/2022 στις 4:38 ΜΜ, Thanosar13 είπε

Τέλεια ομπρέλα. Όποιος δεν την προλάβει, τα τελευταία 2 χρόνια τις βγάζεις προσφορά και το Praktiker συνήθως αρχές καλοκαιριού!  

Ισχυει και περσι παιξανε πολυ στα 23ε η 1.90 26ε η 2.20 στα πρακτικερ. Ιουλιο μηνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, τα ίδια ερωτήματα κάθε χρονιά και οι ίδιες απαντήσεις ξανά...

Υπάρχουν 32 σελίδες με όλες τις απαντήσεις για κοντάρια, διαμέτρους και γνώμες του καθενός, διαβάστε:

Επεξ/σία από johnkok1
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαίνεις ότι έρχεται καλοκαίρι όταν σκάει αυτή προσφορά 😂😂

Εχω πάρει μια maui από το πρακτικερ, πρέπει να είναι η πιο μικρή από όλες, δεν είναι τίποτα ουαου αλλά με την θήκη της είναι πολύ βολική και με έχει ξελασπώσει 5-6 φορές που δεν έβρισκα (ή δεν είχε) ξαπλώστρα. 

Σίγουρα υπάρχουν πιο γερές και πιο μεγάλες αλλα είναι ελαφριά και πολυ βολική, την έχω χειμώνα-καλοκαίρι μέσα στο αμάξι. Επειδή ο σωλήνας είναι δύο κομμάτια πιάνει λίγο χώρο. 

Διαφωτιστικό το πιο πάνω ποστ, την 1.8 έχω. 

Επεξ/σία από eko13
  • Like 1
Δημοσ.

Η μεγάλη υπάρχει πουθενά προς βόρεια προάστεια? Βρήκα μόνο την μικρή στα μελισσια!

Δημοσ.

Και στο Γέρακα το ίδιο, μόνο 2 μικρές. 

Ρώτησα και μου είπαν ότι περιμένουν μεγάλες και πως η προσφορά είναι μέχρι τις 15 του μηνός. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zero13cool είπε

Και στο Γέρακα το ίδιο, μόνο 2 μικρές. 

Ρώτησα και μου είπαν ότι περιμένουν μεγάλες και πως η προσφορά είναι μέχρι τις 15 του μηνός. 

Μικρες εννοείς την 1.80;
Ή την 1.90;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατ αρχάς ευχαριστώ τον φίλο που πόσταρε το θέμα. Πρίν λιγο αγόρασα την τελευταία 2.20 μπλέ στον Σλαβενίτη ( επί της Αγίας Παρασκευής μιάς και πέρναγα απ έξω). 32 Ευρώ στο ταμείο.(Το γράφω κιόλας για τους φίλους που ρωτάνε για Βόρεια). Είχε πριν λίγο μια τελευταία (πράσινη) 2.20 και κάμποσες 1.90. Καλό απόγευμα σε όλους. 

Επεξ/σία από bstefos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...