d_gkal Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Πιστεύω αυτό που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι το βάρος του κρουστικου και όχι αν γίνει κάποιος ατύχημα. Προς το παρων είμαι με βιδωτες βάσεις (1-2€ κόστος η κάθε μία) σε 2 ομπρέλες 2.20 και είμαι πολύ καλά ακόμη και σε λίγο παραπάνω αεράκι. (Δεν αποκλείω την αγορά κρουστικου για το μέλλον)
safridia Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 17 λεπτά πριν, louben είπε Επειδη έχω δυα αγορακια σιφουνεσ από οτι ειδα το κρουστικο είναι ιδιαιτερα αιχμηρο. Φοβαμαι λοιπον μην γινει καποιο ατυχημα (κατα την μεταφορα, την αποθηκευση ακομη και αν 1/100 βγει λογω αερα. Για υτο ρωτησα ποια εναλλακτικη υπαρχει, Ειναι βαρυ, σαν ενα σφυρι 2-3 κιλων, η μυτη του δεν ειναι ιδιαιτερη αιχμηρη, δεν κοβεσαι με τιποτα, αλλα λογω βαρους εαν καποιο παιδι το πιασει και καταφερει να του δωσει φορα θα χτυπησει ασχημα. Ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα και πραγματικα καρφωνει πολυ γερα, δεν εχει βγει ποτε. 8 λεπτά πριν, d_gkal είπε Πιστεύω αυτό που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι το βάρος του κρουστικου και όχι αν γίνει κάποιος ατύχημα. Προς το παρων είμαι με βιδωτες βάσεις (1-2€ κόστος η κάθε μία) σε 2 ομπρέλες 2.20 και είμαι πολύ καλά ακόμη και σε λίγο παραπάνω αεράκι. (Δεν αποκλείω την αγορά κρουστικου για το μέλλον) Σε παραλια με βοτσαλο τι κανεις με την βιδωτη;
dess Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, takinio είπε Για δες αυτό φίλε μου. https://www.skroutz.gr/s/18129769/TerraNation-Kuku-Άγκυρα-Ομπρέλας-293109.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share *off topic* Εναλλακτικά για αυτοσχέδια γερή στήριξη στην παραλία: το κοντάρι το θάβετε βαθιά και δένετε δύο σχοινάκια σε φαρδιές πέτρες που θάβετε στην άμμο, κάνει παρόμοια δουλειά με τον πλαστικό δίσκο/άγκυρα ομπρέλας. Επίσης (ειπώθηκε και νωρίτερα), για σταθερή στερέωση αν φυσάει αέρας: δύο σχοινάκια δεμένα από την ομπρέλα (που καταλήγουν σε θαμμένες πέτρες). Οι πέτρες είναι θαμμένες κόντρα στον αέρα. Στην ομπρέλα τα σχοινάκια δένονται ή από τις μπαλένες (αν υπάρχει έτοιμη υποδοχή/άγκιστρο) ή (αν δεν υπάρχει έτοιμη υποδοχή/άγκιστρο) από τα γείσα της ομπρέλας (μετά το ρέλι του γείσου της ομπρέλας, τυλίγεις ένα χαλίκι/πετραδάκι μεγέθους στραγαλιού και το δένεις σφικτά με το σχοινάκι). Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από dess 1 1
d_gkal Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 16 minutes ago, safridia said: Ειναι βαρυ, σαν ενα σφυρι 2-3 κιλων, η μυτη του δεν ειναι ιδιαιτερη αιχμηρη, δεν κοβεσαι με τιποτα, αλλα λογω βαρους εαν καποιο παιδι το πιασει και καταφερει να του δωσει φορα θα χτυπησει ασχημα. Ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα και πραγματικα καρφωνει πολυ γερα, δεν εχει βγει ποτε. Σε παραλια με βοτσαλο τι κανεις με την βιδωτη; Πηγαίνω σε αμμουδιά μόνο
DownUNDERground Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, dess είπε *off topic* Εναλλακτικά για αυτοσχέδια γερή στήριξη στην παραλία: το κοντάρι το θάβετε βαθιά και δένετε δύο σχοινάκια σε φαρδιές πέτρες που θάβετε στην άμμο, κάνει παρόμοια δουλειά με τον πλαστικό δίσκο/άγκυρα ομπρέλας. Επίσης (ειπώθηκε και νωρίτερα), για σταθερή στερέωση αν φυσάει αέρας: δύο σχοινάκια δεμένα από την ομπρέλα (που καταλήγουν σε θαμμένες πέτρες). Οι πέτρες είναι θαμμένες κόντρα στον αέρα. Στην ομπρέλα τα σχοινάκια δένονται ή από τις μπαλένες (αν υπάρχει έτοιμη υποδοχή/άγκιστρο) ή (αν δεν υπάρχει έτοιμη υποδοχή/άγκιστρο) από τα γείσα της ομπρέλας (μετά το ρέλι του γείσου της ομπρέλας, τυλίγεις ένα χαλίκι/πετραδάκι μεγέθους στραγαλιού και το δένεις σφικτά με το σχοινάκι). Έχει έτοιμες υποδοχές. 1
Greengreen Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, safridia είπε προβλημα δημιουργουν τα παιδια με το κρουστικο; Εχω παιδια και εχω και το κρουστικο και ακομη ειμαστε καλα. *offtopic* Αναλογα τα παιδια. Αλλα ισως το χρησιμοποιησουν σαν οπλο αληθινη ιστορια: μια φορα καθομουν στην παραλια καθιστος σταυροποδι και ερχοταν μια οικογενεια. Δεν τους ειδα, αλλα τους ενιωσα! Το πιστριρικι με το που εφτασε στην παραλια σηκωσε μια κοτρωνα οσο το κεφαλι του και πηγε να την πεταξει μεσα στη θαλασσα. Με τα βιας την πεταξε 2-3 μετρα, εσκασε κοντα μου, στο μισο μετρο δεν ακουμπησε καν το νερο. γελαω για να μην κλαψω. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από Greengreen
nemesiskp Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Να ευχαριστήσω και εγω τον ts για την προσφορά, τσίμπησα χθες την 1,90 στον σκλαβενίτη. Ερώτηση, όσοι την έχετε το κοντάρι της έχετε πάρει; Εγώ την μέτρησα στο 2,9cm διάμετρο. Να πάρω το κρουστικό έχως 30mm γιατί στα σχόλια βλέπω ότι στο συγκεκριμένο βάζουνε και την 2,20?
safridia Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Να ευχαριστήσω και εγω τον ts για την προσφορά, τσίμπησα χθες την 1,90 στον σκλαβενίτη. Ερώτηση, όσοι την έχετε το κοντάρι της έχετε πάρει; Εγώ την μέτρησα στο 2,9cm διάμετρο. Να πάρω το κρουστικό έχως 30mm γιατί στα σχόλια βλέπω ότι στο συγκεκριμένο βάζουνε και την 2,20? Στο μαγαζι που πηρες την ομπρελα λογικα εχει και κονταρια τα προβαρεις εκεινη την στιγμη επι τοπου, τα παχυμετρα ειναι για αλλη δουλεια
UNPAIKTABLE Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, nemesiskp είπε Να ευχαριστήσω και εγω τον ts για την προσφορά, τσίμπησα χθες την 1,90 στον σκλαβενίτη. Ερώτηση, όσοι την έχετε το κοντάρι της έχετε πάρει; Εγώ την μέτρησα στο 2,9cm διάμετρο. Να πάρω το κρουστικό έχως 30mm γιατί στα σχόλια βλέπω ότι στο συγκεκριμένο βάζουνε και την 2,20? Για την 1.90 ταιριάζει το κοντάρι των 28mm, έχει την καλύτερη εφαρμογή 1 1
prayforgods Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 για την 2.20 ομπρελα πιο κρουστικο απο αυτα να αγορασω;
d_gkal Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Γιατί παίρνετε την μικρή (1.9) και όχι την μεγάλη (2.2); Μικρή η διαφορά στην τιμή αλλά μεγάλη στην κάλυψη 1
prayforgods Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Γιατί παίρνετε την μικρή (1.9) και όχι την μεγάλη (2.2); Μικρή η διαφορά στην τιμή αλλά μεγάλη στην κάλυψη για την 2.20 ομπρελα πιο κρουστικο απο αυτα να αγορασω;
Amaretos Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, prayforgods είπε για την 2.20 ομπρελα πιο κρουστικο απο αυτα να αγορασω; Και το 30 και το 32 κανει τα κεντρικά των κρουστικών είναι στην Δάφνη πολλοί εξυπηρετικοί τύποι εγώ πήρα πέρυσι και μετά την πρώτη χρήση μου έσπασε η γλώσσα από μέσα. Πήρα τηλ μου είπαν είσαι ατυχος είχαμε μια παρτίδα 1000 κομμάτι προβληματικά μου το άλλαξαν χωρίς 2η κουβέντα και χωρίς απόδειξη κλπ...βέβαια φαινόταν ολοκαίνουριο το κρουστικό Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από Amaretos
prayforgods Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, Amaretos είπε Και το 30 και το 32 κανει τα κεντρικά των κρουστικών είναι στην Δάφνη πολλοί εξυπηρετικοί τύποι εγώ πήρα πέρυσι και μετά την πρώτη χρήση μου έσπασε η γλώσσα από μέσα. Πήρα τηλ μου είπαν είσαι ατυχος είχαμε μια παρτίδα 1000 κομμάτι προβληματικά μου το άλλαξαν χωρίς 2η κουβέντα και χωρίς απόδειξη κλπ...βέβαια φαινόταν ολοκαίνουριο το κρουστικό απο αυτα πιο να παρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα