Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, beastie74 είπε

33 - 6.6 = 26.40

Ιζολα πήρα την τελευταια 2.20

Καλημερα φίλε μου, απο της πιο μικρές είχε; Να πεταχτώ μπας και προλάβω καμία

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι η δεύτερη που παίρνω με άνοιγμα 2.20.

2 μεγάλοι και 3 παιδιά δεν είναι για να ψάχνεις ξαπλώστρες. 

Στα λεφτά της είναι ότι καλύτερο. 

Ευχαριστούμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμια βοήθεια με κρουστικά ; Για εμας τους ασχετους; Για το καθε μεγεθος ξεχωριστα. Εχει ο σκλαβενιτης;

Επεξ/σία από Greengreen
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη πάντως στα μεγάλα καταστήματα δεν είχε 2,20. Μόνο την 1,9. Είπαν θα φέρουν γιατι η προσφορά είναι μέχρι και την άλλη εβδομάδα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Angelos19 είπε

Το κοντάρι της 2.20 τι διάμετρο έχει ξέρει κανείς? Γιατί βλέπω στο Σκρουτζ βάση για 26-28, 28-30, 30-32 κλπ

Για την 2,20 είχα πάρει το 30-32 και ήμουν μια χαρά .

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ με την σειρά μου πήρα μια 2.20 από τον Σκλαβενίτη στην Δράμα όπου είχε αρκετά κομμάτια από 1.90 και 2.20.

Το κοντάρι δεν είχε αλλά θα το βρούμε από αλλού αυτό.

Δημοσ.

Για την 1.90 για τι διαμετρο παιρνω; Θελω ακριβως να μην παιζει. Θα καταργησω το κονταρι της ομπρελας μην γεμιζω  ματσουκια.

22 ή 26/28

Δημοσ.

ΚΑταρχας ευχαριστω τον ts σήμερα χτύπησα την τελευταια 2.2 απο Χανια στα 33 ευρω (αν δεν κάνω λάθος είχε μία ακόμη στο 1.9 εκθεσιακη).

Επειδη κρουστικό δεν παίζει λόγω παιδιων ποια η αμέσως επόμενη εναλλακτικη για βάση?Επισης κάπου είδα βάσεις στήριξης της ομπρέλας με σχοινια με βάση οβάλ που μπαίνει στην άμμο.Οσο και αν εψαξα όμως δεν τις βρήκα .Καμιά ιδέα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι τέτοιο έψαχνα ευχαριστω. Ηδη το παρήγγειλα.Το έχει δοκιμάσει κάποιος? Εντυπώσεις?

ΚΑμια ιδέα για το θέμα του κονταριου?

Επεξ/σία από louben
Δημοσ.
11 ώρες πριν, louben είπε

Επειδη κρουστικό δεν παίζει λόγω παιδιων ποια η αμέσως επόμενη εναλλακτικη για βάση?Επισης κάπου είδα βάσεις στήριξης της ομπρέλας με σχοινια με βάση οβάλ που μπαίνει στην άμμο.Οσο και αν εψαξα όμως δεν τις βρήκα .Καμιά ιδέα 

Τι προβλημα δημιουργουν τα παιδια με το κρουστικο; Εχω παιδια και εχω και το κρουστικο και ακομη ειμαστε καλα.
Εγω περα απο το κρουστικο της εχω δεσει δυο μακρια σχοινακια απο το κεντρικο κονταρι της μεσα στα κρικακια που εχει για να την δενω απο την μερια του αερα εαν χρειαστει. Μερικες φορες στο Λουτρακι εχει τυφωνα, σιγουρα θα το συναντησετε πολλοι απο εσας και στα νησια.

Δημοσ.

Επειδη έχω δυα αγορακια σιφουνεσ από οτι ειδα το κρουστικο είναι ιδιαιτερα αιχμηρο. Φοβαμαι λοιπον μην γινει καποιο ατυχημα (κατα την μεταφορα, την αποθηκευση ακομη και αν 1/100 βγει λογω αερα. Για υτο ρωτησα ποια εναλλακτικη υπαρχει,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...