Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Έχω ενα Toyota Auris του 2007, το οποιο σε λίγο θα συμπληρώσει 180.000 χλμ. Πρέπει να κάνω ένα μεγάλο service αλλα η αντιπροσωπεία ζητάει άφθονα χρήματα. Γνωρίζει κανείς κάποιο συνεργείο στις περιοχές Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλός ή σε κάποια άλλη περιοχή;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, georgemarine είπε

Καλημέρα σας,

Έχω ενα Toyota Auris του 2007, το οποιο σε λίγο θα συμπληρώσει 180.000 χλμ. Πρέπει να κάνω ένα μεγάλο service αλλα η αντιπροσωπεία ζητάει άφθονα χρήματα. Γνωρίζει κανείς κάποιο συνεργείο στις περιοχές Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλός ή σε κάποια άλλη περιοχή;

Δεν γνωρίζω καποιο συνεργείο.

Αυτο που πρέπει να ξερεις πάντως πριν πας στον μαστρομητσο ειναι τι ακριβώς κάνει η αντιπροσωπεία σε αυτό το σερβις, τι αλλάζει, τι συντηρεί κλπ κλπ.

Καλύτερα βρες ενα σοβαρό εξουσιοδοτημένο

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, georgemarine είπε

Καλημέρα σας,

Για τσεκαρε εδώ, μπορείς να συγκρίνεις τιμές.

https://www.toyota.gr/forms/service-cost-calculator

Δημοσ.

Μπηκα εδω: https://www.toyota.gr/forms/service-cost-calculator

και ειχα υπολογισει περιπου 330 ευρω, τα οποια και επιβεβαιωσα τηλεφωνικα. Μου φανηκαν πολλα. 

Περιλαμβάνει: Φίλτρο αέρος, Φίλτρο καμπίνας, Φλάτζα τάπας κάρτερ, Φίλτρο Λαδιού, Μπουζί, Καθαριστικό φρένων, Υγρα φρενων, Λαδι 5W-30, Βαλβολίνες.

Ευχαριστώ για την απόκρισή σας.

Δημοσ.

Είναι λιγάκι τσιμπημένο

Σε ανεξάρτητο service ίσως παίζει στα 180-200 με μη γνήσια αλλά καλά ανταλλακτικά (δε γνωρίζω αν φοράει ακριβά μπουζί το συγκεκριμένο AURIS, τίποτε ιριδίου ίσως..)

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, georgemarine είπε

Μπηκα εδω: https://www.toyota.gr/forms/service-cost-calculator

και ειχα υπολογισει περιπου 330 ευρω, τα οποια και επιβεβαιωσα τηλεφωνικα. Μου φανηκαν πολλα. 

Περιλαμβάνει: Φίλτρο αέρος, Φίλτρο καμπίνας, Φλάτζα τάπας κάρτερ, Φίλτρο Λαδιού, Μπουζί, Καθαριστικό φρένων, Υγρα φρενων, Λαδι 5W-30, Βαλβολίνες.

Ευχαριστώ για την απόκρισή σας.

εγώ στη θέση σου:

θα πήγαινα σε ένα μαγαζί με αναλώσιμα αυτοκινήτων μαζί με την άδεια κυκλοφορίας, κάποια στιγμή προς το μεσημέρι για να μην καίγονται.

θα συζητούσα μαζί τους για τις εναλλακτικές των ακριβών ανταλλακτικών (μπουζί, υγρά φρένων, λάδια) 

Θα αγόραζα στις ποσότητες που λέει ο κατασκευαστής και θα τα φόρτωνα στο πορτμπαγκάζ

Θα πήγαινα σε ένα συνεργείο και θα ρώταγα, πόσα θέλεις εργασία γιαυτά τα συγκεκριμένα. (αν ήθελε πάνω απο 50 ευρώ, θα ζοριζόμουν)

θα προχωρούσα 

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΧΕΊΡΙΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ!

(άλλο πράγμα αν το αμάξι έχει απροσδιόριστα προβλήματα)

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...