MariaLog Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) εχω πολλους παλιους σκληρους δισκους που θελω να τους ψαξω και να κρατησω τυχον πραγματα που θελω. οι σκληροι ειναι διαφορων τυπων της τελευτεας 15ετιας στον υπολογιστη δε μπορω να τους συνδεσω μιας και εχουν παλιους κονεκτορες αμα παρω αυτο, θα κανω την δουλεια μου? εχετε να προτεινετε κατι που να βοηθησει καλυτερα? οχι τρελες τιμες, το πολυ κανα 50ρικο Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από MariaLog
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/5/2022 στις 11:31 ΠΜ, MariaLog είπε αμα παρω αυτο, θα κανω την δουλεια μου? Ναι, το αναφέραμε και σε άλλο μέλος προχθές. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από Τέρης Α. 1
MariaLog Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Ναι, το αναφέραμε και σε άλλο μέλος προχθές: https://www.insomnia.gr/forums/topic/791724-μετατροπη-εσωτερικου-σκληρου-δισκου-σε-εξωτερικο/#comment-59206267 σορρυ δε το ειχα δει το ποστ αυτο sata και IDE υποστηριζει , υπαρχει καποιο αλλο ειδος συνδεσης η αυτα ειναι ολα?
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, MariaLog είπε σορρυ δε το ειχα δει το ποστ αυτο Λογικό. Τόσα πολλά θέματα, τι να πρωτοδεί κάποιος... 1 ώρα πριν, MariaLog είπε υπαρχει καποιο αλλο ειδος συνδεσης η αυτα ειναι ολα? Αυτά τα δύο είναι. Έχει IDE για 2,5'', για 3,5'' και SATA 2,5''/ 3,5''. * Αν η μητρική σας έχει θύρα eSATA (στο back I/O) συνδέστε καλύτερα έτσι το dock για καλύτερες ταχύτητες έναντι του USB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα