liopp Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Καλησπερα σας, ψαχνω ενα headset για το pc και το laptop δουλειας μεχρι 35 ευρω. Η συνδεση πρεπει να ειναι με 3.5mm jack λογω policy της εταιριας και θα ηθελα να ειναι ανετο με καλο ηχο. Ευχαριστω πολυ!
kostas_anes Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Σε αυτά τα λεφτά, δεν νομίζω πως μπορείς να βρεις κάτι καλής ποιότητας που είναι και άνετο και έχει καλό ήχο. Η καλύτερη επιλογή σου θα ήταν τα Kraken X που παίζουν εκεί κοντά σε τιμή. Είναι αρκετά άνετα, σχετικά τίμια στον ήχο, αλλά από ποιότητα κατασκευής υπάρχουν παράπονα.
mp44christos Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέχρι 35 ευρώ το καλύτερο που μπορείς να βρεις είναι με ικανοποιητικό ήχο στα λεφτά αυτά. Στα 50 με 60 μπορείς να βρεις cloud 2 mh751 blackshark που για να βρεις καλύτερο ήχο πας στα 200. Στα 30 με 35 εκτός τα kraken υπάρχουν και τα Stinger.
manolis940 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 21 ώρες πριν, liopp είπε Καλησπερα σας, ψαχνω ενα headset για το pc και το laptop δουλειας μεχρι 35 ευρω. Η συνδεση πρεπει να ειναι με 3.5mm jack λογω policy της εταιριας και θα ηθελα να ειναι ανετο με καλο ηχο. Ευχαριστω πολυ! Τι policy είναι αυτό ; Στο στρατό είσαι ; 🤣 Δεν έχω δοκιμάσει τα Kraken X, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω, ωστόσο εμένα μου αρέσουν πολύ τα Edifier W800BT. Συνδέοται και με 3.5mm jack(υπάρχει στην συσκευασία) για την δουλειά αλλά και εκτός θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς με bluetooth και έχουν και πιο κομψό σχεδιασμό απ' τα Kraken Το άνετο και καλό ήχο είναι σχετικό. Προσωπικά εμένα μου αγκαλιάζουν ωραία το αυτί και αν τα ρυθμίσω το μαξιλαράκι στο κεφάλι δεν με ενοχλεί καθόλου. Ο ήχος τους για εμένα είναι απίστευτος σε αυτά τα χρήματα Τέλος το θετικό για μένα στα συγκεκριμένα είναι ότι φορτίζουν με type C
Dr_Pepper Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 23 ώρες πριν, liopp είπε Καλησπερα σας, ψαχνω ενα headset για το pc και το laptop δουλειας μεχρι 35 ευρω. Η συνδεση πρεπει να ειναι με 3.5mm jack λογω policy της εταιριας και θα ηθελα να ειναι ανετο με καλο ηχο. Ευχαριστω πολυ! Περίεργο policy θα καταλάβαινα πχ να είναι rj11 αλλά 3,5mm jack σαν υποχρεωτικό δεν το καταλαβαίνω. Τα περισσότερα επαγγελματικά (δηλαδή για κλήσεις) είναι με rj11 ή USB πχ σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/32018245/Sandberg-USB-RJ9-11-Headset-Pro-Mono.html?from=catspan Απο εκει και πέρα μιας και το budget ειναι μικρό και θες 3,5mm θα σου πρότεινα να πάρεις κάποια ανοιχτά για να έχεις μια αίσθηση τι γίνεται γύρο σου πχ στο γραφείο αν φωνάξει κάποιος το όνομα σου κτλ σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/16242652/Vivanco-Retro-Stereo-Headset-Over-Ear-Multimedia-Ακουστικά-με-μικροφωνο-και-σύνδεση-3-5mm-Jack-σε-Ασημί-χρώμα.html Αλλά η αλήθεια είναι δεν μπορώ να προτείνω κάτι με σιγουριά γιατί σε αυτό το budget σε 3.5mm δεν έχω πιάσει κανένα στα χέρια μου ούτε ξέρω κάποιον που να το χρησιμοποιεί και οι εταιρίες ειναι generic ούτε της Sandberg (που δεν έχει 3.5mm jack είχα αλλά την ξέρω σαν εταιρία στον χώρο και έχει και 5 χρόνια εγγύηση και θα μπορούσα να την προτείνω )
mp44christos Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 3 hours ago, Dr_Pepper said: https://www.skroutz.gr/s/16242652/Vivanco-Retro-Stereo-Headset-Over-Ear-Multimedia-Ακουστικά-με-μικροφωνο-και-σύνδεση-3-5mm-Jack-σε-Ασημί-χρώμα.html Αυτα λενε οτι ειναι παρα πολυ αβολα. Ειδικα για 8 ωρες δουλεια δεν ειναι ιδανικα. Εγω θα του ελεγα να δωσει κατι παραπανω για να εχει τα αυτια του ανετα. Mh 752/752, cloud 2/alpha.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα