Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν έλεγα εγώ ότι μεταφέρω κουτια από pc με τη μεταφορική του e-shop, κάποιοι με κορόιδευαν... 
Καλή τύχη ts, ελπίζω να βρεις το δίκιο σου... 

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα δέματα που φορτώνονται στις μπαγκαζιέρες των λεωφορείων , φορτώνονται απο την αποθήκη σε καροτσάκι το οποίο εχει υψος 50cm , και τα βαζουν ενα-ενα στην μπαγκαζιέρα. Ο παραλήπτης λέει οτι το πήρε απο την μπαγκαζιερα και το έβαλε στο αυτοκίνητο του κατευθείαν.

Εγώ βλέποντας την φωτογραφία , και τα σημάδια στις πίσω γωνίες του τροφοδοτικού ,  υποθέτω οτι έπεσε απο αρκετό ύψος στο τσιμέντο-πεζοδρόμιο... πώς μπορεί να έγινε αυτό ???

Λογικό ειναι να προσπαθούν να βγουν λάδι , κανείς δεν θέλει να πληρώσει. Καλύτερα απευθύνσου στα κεντρικά. Οσο για τα 17 ευρώ που έδωσες μάλλον ήταν λόγο βάρους-όγκου και οχι για ασφάλεια ζημιάς.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν θα πω ότι δεν φταίνε τα κτελ. Έχω πάρει αρκετές φορές δέματα από εκεί και κάθε φορά είναι ταλαιπωρημένα, λογικό αν σκεφτείς ότι στριμώχνονται μέσα στα λεωφορεία μαζί με άλλα και με αποσκευές. Δεν τους δίνω το δίκιο αλλά κι εσύ τι συσκευασία έκανες, προσωπικά κάθε πακετάρισμα που κάνω εγώ είναι με τη προοπτική ότι θα φάει πολλές κλωτσιές στο δρόμο, γιατί όντως έτσι γίνεται συνήθως. Για κουτί υπολογιστή, θα πήγαινα extreme πακετάρισμα με στρώσεις χαρτόνι, αεροπλάστ, ταινία και οτιδήποτε άλλο

Δημοσ.

σορρυ αλλα θα στο χαλασω.εσυ φταις διοτι η συσκευασια που αναφερεις δεν ηταν η σωστη για μεταφορα υπολογιστη.κανονικα πρεπει να μπει στην κουτα που ειχε αρχικα το κουτι με φελιζολ.ο υπολογιστης ειναι πολυ ευθραυστος και ειναι σιγουρο οτι κανεις δεν θα προσεξει το δεμα σου.

αν δεν εχεις την αρχικη συσκευασια τοτε αναγκαστικα εκτος απο φουσκες βαζεις και φελιζολ παντου σε περιπτωση που πεσει να μην γινει αυτο που εγινε.

σε οποιαδηποτε κουριερ αν πας και δεις πως δουλευουν θα καταλαβεις τι εννοω.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που ξέρω ότι είναι άχρηστοι θα ξέρω πως θα το χειριστώ...και όντως η συσκευασία μου δεν ήταν η καλύτερη δυνατή αλλά σκέφτηκα ....σηκώνω κουτί..το βάζω στην μπαγκαζιερα...το βγάζεις από την μπαγκαζιερα....δεν παίζουμε στο τηλεπαιχνίδι.."ποιος είναι πιο τρύπιος"

Στέλνεις τα σωθικά ξεχωριστά και παραγγέλνεις και 1 κουτάκι από βολικό μαγαζί και τέρμα....το ίδιο βγαίνουν.

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.
Στις 6/5/2022 στις 11:08 ΠΜ, masteripper είπε

Καλημέρα

Μάλλον τζάμπα και βερεσέ το γράφω αλλά μπας και βρούμε μια άκρη

Χθες το πρωί έστειλα 1 Υπολογιστή (κουτί κομπλέ)

Το είχα συσκευάσει όσο μπορούσα καλύτερα και με ενδειξη "ΕΥΘΡΑΣΤΟΝ" αλλά φυσικά δεν μπορούσα να προβλέψω την ζημιά που έγινε και νομίζω έπαιξε σενάριο στα όρια της φαντασίας (δηλαδή μιλάμε για τρελλή τούμπα)

Παραθέτω φωτογραφίες

image.png.258c4de18ea70e3948c5c30228e6b1a0.png

image.png.448b339a8548c61a8c22f98faaa3ee93.png

image.png.79cf0b0c5f2b4ae124eb774b7b06b26c.png

Το κουτί για όσους το γνωρίζουν είναι το Thermaltake Swing που ήταν ατσάλι όχι τσίγκος (με απλή αρίδα δεν μπορούσες καλά καλά να το τρυπήσεις)

Αν θα παρατηρήσετε έφαγα τρελλή στούκα πίσω και μετά ξανάφαγε τούμπα μπροστά με το να τσαλακωθεί κανονικά και το πίσω και να σπάσουν τα αυτάκια μπροστά

Φυσικά όλοι νίπτουν τας χείρας τους και το παίζουν Κινέζοι...είμαστε τυπικοί.. είμαστε καλοί...στην κάμερα δεν βλέπουμε τίποτα κτλ

Είναι φανερό ότι απο κάποιον του έπεσε απο τα χέρια (11 κιλά) και δεν είχε την ευθιξία..ναι έκανα βλακεία να πει 1 συγγνώμη στο φινάλε

Επειδή δεν βλέπω φως στο τουνελ το αφήνω μήπως κάποιος έχει κάποια ιδέα καθώς κανένας δεν δέχεται κάποιου είδους αποζημίωση ...ούτε καν αίτηση και κατα δεύτερο να ξέρετε τι μπορεί να συμβεί εαν δεν το έχετε κάνει "τεθωρακισμένο" ...και φυσικά για μηχανικά - κινούμενα μέρη ούτε λόγος...στο 1 μέτρο πτώση που το βλέπω δεν σώζεται τίποτα....

Ο παραλήπτης το έκανε έτσι 

έχει γρατζουνιές καταρχήν δεν γίνεται να ειναι μεσα στο χαρτόκουτο και να έφαγε τέτοια γρατζουνιά εκτός αν έφυγε και το χαρτόνι 

Έστειλα και εγώ σε έναν με κούριερ (έχω στείλει πολλές φορές και εκτός Ελλάδας) και η κάρτα γραφικών είχε γίνει κομμάτια δηλαδή βγήκε η λάμα απο την θέση της μαζί με την βίδα κτλ...

αυτό για να γίνει έτσι θα έπρεπε να ρίξουν το κουτι 10 μέτρα και θα έπρεπε να είχε χαλάσει και το κουτί

Μου φάνεικε πολύ περίεργο αλλά επειδή ήταν ασφαλισμένο του είπα να τα βρεί με την κούριερ. 

Αλλά επειδή απο τότε δεν μου εχει ξανασυμβεί και γενικά μου φάνηκε τέρμα περίεργο όλα να ήταν μια χαρα και μόνο η κάρτα να καταστράφηκε και βλέποντας και την δική σου περίπτωση και λες μάλιστα ΚΤΕΛ που πιστεύω ειναι ακόμη πιο ασφαλή μιας και δεν μεταχειρίζονται τα κουτιά κάπως κάθεται  σε μια γωνιά στο κτέλ και μετά το μεταφέρουν 5 μέτρα απο το λεωφορείο στην αποθήκη πιο δίπλα 

Νομίζω πως απλά οι πελάτες (όταν ειναι άμπαλοι) κάνουν μια βλακεία και μετά λένε "έτσι το παρέλαβα" 

Δημοσ.

εγω θα μεινω σε μια προταση.ειλικρινα γελαω οταν καποιος γραφει ευθραυστο πανω και νομιζει οτι θα το προσεξουν

καποια πραγματα πληρωνονται εξτρα. οπως και η ασφαλιση.αλλιως πανω κατω εισαι υπευθυνος εσυ να πακεταριστει σωστα ασχετα αν ο αλλος θα παιζει ποδοσφαιρο με το κουτι

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή πολύ αγάπη βλέπω προς τους δυσμοιρους πάντως τύπου μεταφορείς ας κλείσει το θέμα καθώς άκρη δεν βγαίνει.

Είθε να αμπαλαρετε πάντα άψογα τα πράγματα σας και να παραδίδονται σε άψογη κατάσταση ακόμη και αν κάποιοι αποφασίσουν ότι πρέπει να δοκιμάσουν τα όρια αντοχής αυτών

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, masteripper είπε

Επειδή πολύ αγάπη βλέπω προς τους δυσμοιρους πάντως τύπου μεταφορείς ας κλείσει το θέμα καθώς άκρη δεν βγαίνει.

Είθε να αμπαλαρετε πάντα άψογα τα πράγματα σας και να παραδίδονται σε άψογη κατάσταση ακόμη και αν κάποιοι αποφασίσουν ότι πρέπει να δοκιμάσουν τα όρια αντοχής αυτών

Παρε μια φωτογραφία πως περίπου πρέπει να ειναι η συσκευασία για να μεταφέρεις ενα tower. Πες ενα συγνώμη παιδιά δεν ειχα ιδεα ποιος ειναι ο σωστός τρόπος και τοτε μπορει να κλειδώσει το θεμα. 

element pc millenium gladiator review - box.jpg

• Like 4
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Παρε μια φωτογραφία πως περίπου πρέπει να ειναι η συσκευασία για να μεταφέρεις ενα tower. Πες ενα συγνώμη παιδιά δεν ειχα ιδεα ποιος ειναι ο σωστός τρόπος και τοτε μπορει να κλειδώσει το θεμα. 

element pc millenium gladiator review - box.jpg

Είμαι περίεργος αν φάει την στούκας την δικιά μου τι θα επιζήσει....

Κατά τα άλλα μπράβο σου που ξέρεις να βγάζεις φωτογραφίες συσκευασιών....αν  είχα έστω και υποψία πόσο κάποιοι δεν τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε θα είχα πάρει τα μέτρα μου .

Δυστυχώς έχουμε γεμίσει έξυπνους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα δείξουν ότι είναι πιο έξυπνοι από τους άλλους ..και μετά αναρωτιόμαστε τι φταίει...

Case closed....

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, masteripper said:

δεν ειναι αγαπη.απλα λεμε πως εχουν τα πραγματα και συνηθως ειναι καλυμμενοι απο αυτα που υπογραφεις.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Ο παραλήπτης το έκανε έτσι 

έχει γρατζουνιές καταρχήν δεν γίνεται να ειναι μεσα στο χαρτόκουτο και να έφαγε τέτοια γρατζουνιά εκτός αν έφυγε και το χαρτόνι 

Έστειλα και εγώ σε έναν με κούριερ (έχω στείλει πολλές φορές και εκτός Ελλάδας) και η κάρτα γραφικών είχε γίνει κομμάτια δηλαδή βγήκε η λάμα απο την θέση της μαζί με την βίδα κτλ...

αυτό για να γίνει έτσι θα έπρεπε να ρίξουν το κουτι 10 μέτρα και θα έπρεπε να είχε χαλάσει και το κουτί

Μου φάνεικε πολύ περίεργο αλλά επειδή ήταν ασφαλισμένο του είπα να τα βρεί με την κούριερ. 

Αλλά επειδή απο τότε δεν μου εχει ξανασυμβεί και γενικά μου φάνηκε τέρμα περίεργο όλα να ήταν μια χαρα και μόνο η κάρτα να καταστράφηκε και βλέποντας και την δική σου περίπτωση και λες μάλιστα ΚΤΕΛ που πιστεύω ειναι ακόμη πιο ασφαλή μιας και δεν μεταχειρίζονται τα κουτιά κάπως κάθεται  σε μια γωνιά στο κτέλ και μετά το μεταφέρουν 5 μέτρα απο το λεωφορείο στην αποθήκη πιο δίπλα 

Νομίζω πως απλά οι πελάτες (όταν ειναι άμπαλοι) κάνουν μια βλακεία και μετά λένε "έτσι το παρέλαβα" 

Και εγώ την ίδια εντύπωση έχω... Το κουτί είναι λες και έχει πέσει από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας...

Ισχύει ότι στο ΚΤΕΛ είναι αμπαλοι, αλλά θέλει πολύ ταλέντο να το κάνεις έτσι το κουτί και από τις δύο μεριές... 

Δημοσ.

Για αυτό όσο σπούδαζα, επέλεξα να αγοράσω ένα καροτσάκι (σαν αυτό που έχω πχ οι κάβες) και να μεταφέρω μόνος μου το pc. Το καροτσάκι το χρειάστηκα λόγω κτελ Θεσσαλονίκης στον Πειραιά -> πλοίο και πλοίο -> σπίτι. Δεν εμπιστεύομαι καμία μεταφορική για αποστολή ευθραστου αντικειμένου ως ιδιώτης. Από κατάστημα φροντίζω να τραβάω βίντεο στο σπίτι ότι ξεπακεταρω για να έχω μια απόδειξη τουλάχιστον. 

@masteripper από Θεσσαλονίκη είπες το έστειλες, ε? 

Φαντάζομαι η μαλακία έγινε όταν μετέφερε το pc (και τα υπόλοιπα) δέματα με το καροτσάκι που έχουν. Στάνταρ έπεσε είτε στις ευθείες, είτε όταν κατεβαίνουν από το πεζοδρόμιο μέσω της ράμπας, και λόγω της κλίσης έφυγε. Γενικά έχω δει μερικές φορές να τα πετάνε όπως να ναι 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για αυτό όσο σπούδαζα, επέλεξα να αγοράσω ένα καροτσάκι (σαν αυτό που έχω πχ οι κάβες) και να μεταφέρω μόνος μου το pc. Το καροτσάκι το χρειάστηκα λόγω κτελ Θεσσαλονίκης στον Πειραιά -> πλοίο και πλοίο -> σπίτι. Δεν εμπιστεύομαι καμία μεταφορική για αποστολή ευθραστου αντικειμένου ως ιδιώτης. Από κατάστημα φροντίζω να τραβάω βίντεο στο σπίτι ότι ξεπακεταρω για να έχω μια απόδειξη τουλάχιστον. 

@masteripper από Θεσσαλονίκη είπες το έστειλες, ε? 

Φαντάζομαι η μαλακία έγινε όταν μετέφερε το pc (και τα υπόλοιπα) δέματα με το καροτσάκι που έχουν. Στάνταρ έπεσε είτε στις ευθείες, είτε όταν κατεβαίνουν από το πεζοδρόμιο μέσω της ράμπας, και λόγω της κλίσης έφυγε. Γενικά έχω δει μερικές φορές να τα πετάνε όπως να ναι 

Δυστυχώς έπρεπε να το δώσω στο ΚΤΕΛ Κιλκίς ...και να κάνει ανταπόκριση Θεσσαλονίκη ... :(

Πάντως έτσι όπως έγινε και αν - αν- υποθέσουμε ότι δεν φταίνε οι άμπαλοι ...τότε μόνο κανένα σενάριο τύπου Mr Bean μπορεί να είναι η εξήγηση....δλδ ..στάση λεωφορείο...επιβάτης τράβηξε την βαλίτσα....τράβα..τράβα...δεν βγαίνει....πήρε το κουτί αμπάριζα....και αυτό άρχισε να γοργκυλάει στην κατηφόρα...αν δείτε κανένα βιντεάκι με κανένα κουτί να κάνει αεροπλανικές τουμπες το δικό μου θα είναι...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, masteripper είπε

Δυστυχώς έπρεπε να το δώσω στο ΚΤΕΛ Κιλκίς ...και να κάνει ανταπόκριση Θεσσαλονίκη ... :(

Πάντως έτσι όπως έγινε και αν - αν- υποθέσουμε ότι δεν φταίνε οι άμπαλοι ...τότε μόνο κανένα σενάριο τύπου Mr Bean μπορεί να είναι η εξήγηση....δλδ ..στάση λεωφορείο...επιβάτης τράβηξε την βαλίτσα....τράβα..τράβα...δεν βγαίνει....πήρε το κουτί αμπάριζα....και αυτό άρχισε να γοργκυλάει στην κατηφόρα...αν δείτε κανένα βιντεάκι με κανένα κουτί να κάνει αεροπλανικές τουμπες το δικό μου θα είναι...

Μπα, επειδη εκανα συχνα Θεσσαλονικη -> Πειραια και πισω, τις βαλιτσες και τα δεματα τα βαζουν χωρια. Περα απο αυτο, επειδη 1η σταση κανει Λιοσιων, μπαινουν πρωτα οι βαλιτσες εκεινου του προορισμου, και απο πισω τα υπολοιπα (πχ στο 2οροφο λεωφορειο). Στα κανονικα, τα δεματα μπαινουν δεξια απο την μερια του οδηγου (γτ ετσι σταματανε στο ΚΤΕΛ Κηφισου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...