polemikos Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Την ώρα που η αγορά σύντομα θα υποδεχτεί τις νέες Radeon RX 6950 XT, 6750 XT και 6650 ΧΤ, διέρρευσε πρόσφατα μία λίστα με ορισμένες από τις προδιαγραφές των επόμενης γενιάς «Navi 3x» GPUs που βασίζονται στην αρχιτεκτονική RDNA3. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν και αναπαράχθηκαν από την γνωστή ιστοσελίδα VideoCardz, η Navi 31, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της σειράς καρτών γραφικών αρχιτεκτονικής RDNA3 θα ενσωματώνει 12.288 Stream Processors. Η Navi 31 GPU ενσωματώνει 6 Shader Engines, 12 Shader Arrays και 48 Work Group Processors. Η Navi 32 ενσωματώνει 4 Shader Engines, 8 Shader Arrays και 32 Work Group Processors και συνολικά 8.192 Stream Processors ενώ η πιο προσιτή GPU από τις τρεις, η Navi 33 ενσωματώνει 2 Shader Engines, 4 Shader Arrays και 16 Work Group Processors και τους μισούς Stream Processors από την Navi 32, δηλαδή 4.096 Stream Processors. Βεβαίως είμαστε ακόμα μακριά από το επίσημο λανσάρισμα των 3ης γενιάς Navi GPUs, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν τις επίσημες ονομασίες AMD Radeon RX 7900, 7700 και 7600. Να αναφέρουμε ότι είχαν διαρρεύσει και παλαιότερα οι προδιαγραφές, ωστόσο σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες απείχαν από την πραγματικότητα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Δημοφιλής ανάρτηση tombyraider13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ενώ οι περισσότεροι που δεν το φυσάμε το μαρούλι, έχουμε ακόμη μείνει στις gtx και radeon 580-590 κτλ., αυτοί συνεχίζουν και κάθε χρόνο βγάζουν όλο και πιο ακριβές και ενεργοβόρες κάρτες για τους "gamers". Πλέον, απευθύνονται μόνο σε hardware enthusiasts και οι υπόλοιποι πάμε άκλαφτοι, καθώς τα φτηνά μοντέλα που κατά καιρούς βγάζουν, μετά τις βασικές κυκλοφορίες είναι χειρότερα από τις κάρτες που ήδη έχουμε κουμπωμένες στα pc και ας είναι παλιότερες. Δυστυχώς το pc gaming έχει γίνει πού ακριβό hobby και θα αναγκαστώ να το γυρίσω σε xbox με game pass, παρότι η αίσθηση του gaming στο pc, παραμένει η αγαπημένη μου... Όσα αδέρφια του insomnia, συμπάσχουν, ας ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες και περισσότερο προσιτές μέρες για το pc gaming.Κουράγιο!!! Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από tombyraider13 54 5 1
umbrella co. Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλυτερα να μας δειχουν ποσο καλες ειναι στο σκαψιμο, γιατι μετα την τελευταια γενια εγινε σαφες πως μονο σε miners απευθυνονται πλεον. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από umbrella co. 2 2 2
techon1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Άρχισαν ήδη τα downgrades βλέπω. Και μετά θέλει να τα βάλει και με την Nvidia, εδώ γελάμε. AMD, το συντομότερο ανέκδοτο στον κόσμο των ηλεκτρονικών υπολογιστών. 3 8
Brutalos Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, tombyraider13 είπε Ενώ οι περισσότεροι που δεν το φυσάμε το μαρούλι, έχουμε ακόμη μείνει στις gtx και radeon 580-590 κτλ., αυτοί συνεχίζουν και κάθε χρόνο βγάζουν όλο και πιο ακριβές και ενεργοβόρες κάρτες για τους "gamers". Πλέον, απευθύνονται μόνο σε hardware enthusiasts και οι υπόλοιποι πάμε άκλαφτοι, καθώς τα φτηνά μοντέλα που κατά καιρούς βγάζουν, μετά τις βασικές κυκλοφορίες είναι χειρότερα από τις κάρτες που ήδη έχουμε κουμπωμένες στα pc και ας είναι παλιότερες. Δυστυχώς το pc gaming έχει γίνει πού ακριβό hobby και θα αναγκαστώ να το γυρίσω σε xbox με game pass, παρότι η αίσθηση του gaming στο pc, παραμένει η αγαπημένη μου... Όσα αδέρφια του insomnia, συμπάσχουν, ας ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες και περισσότερο προσιτές μέρες για το pc gaming.Κουράγιο!!! Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση σου, μακάρι να ισορροπήσει σύντομα η κατάσταση. Και που είναι επιτέλους αυτές οι Intel κάρτες? ΟΕΟ?! 1
Black Flag Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 5800x, 5700 XT σε 1080p, δεν χρειάζεται αλλαγή για πολλά χρόνια ακόμα. Εδώ στον 3700x η Rx480 θα κλείσει εξαετία. 6
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Ε εντάξει, νομίζω ότι είναι ολοφάνερο ότι πλέον οι εταιρείες ενδιαφέρονται μόνο για τους miners και μας σπρώχνουν ολοένα και περισσότερο στο console gaming
Ntinaras Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Black Flag είπε 5800x, 5700 XT σε 1080p, δεν χρειάζεται αλλαγή για πολλά χρόνια ακόμα. Εδώ στον 3700x η Rx480 θα κλείσει εξαετία. 5700XT παραειναι δυνατη για 1080p. 3
Black Flag Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε 5700XT παραειναι δυνατη για 1080p. Εννοείται! Ευτυχώς την πήρα 315 ευρώ τον Μάρτη του 2020 πριν την Καραντίνα!!! 2 1
logistoulis Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, tombyraider13 είπε Ενώ οι περισσότεροι που δεν το φυσάμε το μαρούλι, έχουμε ακόμη μείνει στις gtx και radeon 580-590 κτλ., αυτοί συνεχίζουν και κάθε χρόνο βγάζουν όλο και πιο ακριβές και ενεργοβόρες κάρτες για τους "gamers". Πλέον, απευθύνονται μόνο σε hardware enthusiasts και οι υπόλοιποι πάμε άκλαφτοι, καθώς τα φτηνά μοντέλα που κατά καιρούς βγάζουν, μετά τις βασικές κυκλοφορίες είναι χειρότερα από τις κάρτες που ήδη έχουμε κουμπωμένες στα pc και ας είναι παλιότερες. Δυστυχώς το pc gaming έχει γίνει πού ακριβό hobby και θα αναγκαστώ να το γυρίσω σε xbox με game pass, παρότι η αίσθηση του gaming στο pc, παραμένει η αγαπημένη μου... Όσα αδέρφια του insomnia, συμπάσχουν, ας ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες και περισσότερο προσιτές μέρες για το pc gaming.Κουράγιο!!! κι εγώ με 480 είμαι, αλλά έλυσα μια χαρά το πρόβλημά μου αγοράζοντας ps5 δεν έχω μπει καν στη διαδικασία να υπολογίσω πόσο θα μου πήγαιναν οι αντίστοιχες επιδόσεις σε pc 6 1
mordred Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tombyraider13 είπε Ενώ οι περισσότεροι που δεν το φυσάμε το μαρούλι, έχουμε ακόμη μείνει στις gtx και radeon 580-590 κτλ., αυτοί συνεχίζουν και κάθε χρόνο βγάζουν όλο και πιο ακριβές και ενεργοβόρες κάρτες για τους "gamers". Πλέον, απευθύνονται μόνο σε hardware enthusiasts και οι υπόλοιποι πάμε άκλαφτοι, καθώς τα φτηνά μοντέλα που κατά καιρούς βγάζουν, μετά τις βασικές κυκλοφορίες είναι χειρότερα από τις κάρτες που ήδη έχουμε κουμπωμένες στα pc και ας είναι παλιότερες. Δυστυχώς το pc gaming έχει γίνει πού ακριβό hobby και θα αναγκαστώ να το γυρίσω σε xbox με game pass, παρότι η αίσθηση του gaming στο pc, παραμένει η αγαπημένη μου... Όσα αδέρφια του insomnia, συμπάσχουν, ας ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες και περισσότερο προσιτές μέρες για το pc gaming.Κουράγιο!!! Συμφωνώ κι αγώ ακόμα με μία 1060 είμαι και η αλήθεια είναι ότι σε 1080p δεν έχω ακόμα ανάγκη ουσιαστική (ότι παίζω φτάνει 60άρι ίσως όχι σε ultra αλλά οκ who cares). Κονσόλα δεν υπάρχει περίπτωση... Δε μπορώ απλά με χειριστήριο το νιώθω τελείως ξένο (και αστείο). Καλά και σαν fan των rts δεν υπάρχει περίπτωση. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από mordred 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 AMD & Intel .. θα έχει ddr7 pci ultra surta superb ultimate undisputed specs με υποσχέσεις τα επόμενα 3 χρονια super fast duper efficient on steroids etc. Σκάει η Apple ... M2. Day 1. Destroys everyone else in any aspect in real world. Τα λέμε ξανα σε 1-2 χρόνια, γεια σας. Και μη ξεχνάμε αυτη η χρονιά (οπως καθε αλλη εδω και 15 χρόνια) είναι η χρονια του linux desktop/laptop 😜
Chocobo Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, logistoulis είπε κι εγώ με 480 είμαι, αλλά έλυσα μια χαρά το πρόβλημά μου αγοράζοντας ps5 δεν έχω μπει καν στη διαδικασία να υπολογίσω πόσο θα μου πήγαιναν οι αντίστοιχες επιδόσεις σε pc Καναπές - οθονάρα - 1 controller.Τίποτα άλλο για μένα δε πα να πέσουν και 200€ οι rtx κλπ κάρτες. Πέρνεις και φυσικά cd όπου μεταπουλάς και είσαι άρχοντας. 1
Ntinaras Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 39 λεπτά πριν, Chocobo είπε Καναπές - οθονάρα - 1 controller.Τίποτα άλλο για μένα δε πα να πέσουν και 200€ οι rtx κλπ κάρτες. Πέρνεις και φυσικά cd όπου μεταπουλάς και είσαι άρχοντας. Ωραιο ειναι αυτο το σεταπ, αλλα ειναι μονο για casual gaming. Και αυτοματως αποκλειεις παιχνιδια που απαιτουν kb- mouse. Βεβαια γουστα ειναι αυτα, και πανε αναλογα του τι παιζεις και ποσο χρονο ελευθερο εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα