Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπολογίσιμο το ποσοστό κριτικών στο skroutz με προβλήματα πτώσης των ασφαλειών του πίνακα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή αλλά και ελαττωματικά κομμάτια. Θέλει προσοχή η αγορά του αν και έχει καλή εγγύηση!!!!

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, attanaze είπε

Υπολογίσιμο το ποσοστό κριτικών στο skroutz με προβλήματα πτώσης των ασφαλειών του πίνακα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή αλλά και ελαττωματικά κομμάτια. Θέλει προσοχή η αγορά του αν και έχει καλή εγγύηση!!!!

πιστεύω αστοχία σε κάποια παρτίδα.

Το είχα παρει και εγώ (το είχα στα αγαπημένα γιαυτό μου έσκασε το offer) και στο μήνα έβγαλε πρόβλημα, αλλαγή μέσα στην εγγύηση και τώρα εχει να κλείσει μήνες χωρίς να κάνει κιχ.

Στα 79ε πιστεύω αξίζει και με το παραπάνω.

Δημοσ.

Πάντως και εγώ από τροφοδοτικό της thermaltake δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένος. Σε 1.5 χρόνο μου έκαναν 3 φορές αλλαγή. Και το θέμα δεν είναι μόνο οι αλλαγές αλλά και οι ώρες που έφαγα για να δω τι φταίει στο pc μέχρι να καταλήξω πάλι στο ότι έφταιγε το τροφοδοτικό. 

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Πάντως και εγώ από τροφοδοτικό της thermaltake δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένος. Σε 1.5 χρόνο μου έκαναν 3 φορές αλλαγή. Και το θέμα δεν είναι μόνο οι αλλαγές αλλά και οι ώρες που έφαγα για να δω τι φταίει στο pc μέχρι να καταλήξω πάλι στο ότι έφταιγε το τροφοδοτικό. 

Κάθε μάρκα κατά καιρούς έχει στη γκάμα της και απαράδεκτα τροφοδοτικά.

Τα μοντέλα GF1 και PF1/TF1 ARGB και iRGB είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ. Είναι top στα PSU Tier lists

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...