Προς το περιεχόμενο

6 μήνες περιμένω τον ΟΤΕ..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι εργασίες για την εγκατάσταση της οπτικής ίνας στο διαμέρισμα αλλά και σε ολόκληρη την πολυκατοικία ολοκληρώθηκαν το Νοέμβριο.

Από τότε κάθε μήνα μιλάω 2 φορές με τον ΟΤΕ και η απάντηση που παίρνω είναι ότι "υπάρχει καθυστέρηση με τις άδειες", καμία παραπάνω εξήγηση γι αυτή τη μπαρούφα όσο κι αν επιμένω.

Κάθε μήνα η υπάλληλος (έχω μιλήσει με πάνω από 10 και όλες είναι ιδιαίτερα ευγενικές και εξυπηρετικές) μου λέει ότι βλέπει το πρόβλημα, ότι το προωθεί σαν κατεπείγον, μου βάζει και μερικά GB στο κινητό και μου λέει να περιμένω να επικοινωνήσου μαζί μου.

Η διαδικάσια έγινε με το γνωστό κουπόνι/επιδότηση αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία ή ενημέρωση για καθυστερήσεις στην εγκατάσταση οπτικών? Καμία συμβουλή?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι ηδη στον ενα μηνα απο την τελικη εντος οικιας εγκατασταση και δοκιμη της Ινας. Ο cosmote αναφερει οτι εργολαβοι οκ, παραδωσαν και τωρα περιμενω τον τεχνικο του Cote να συνδεσει τον εξοπλισμο. Δεδομενου οτι αυτο μπορει να το κανει και ενας παραπληγικος τυφλος ημιτρελος πιθηκος της Μποτσουανα, θεωρω οτι καπου αλλου κολλαει.

Οπότε το φιλοσοφισα, τι ειχα τι εχασα (εχω γραμμη VDSL ήδη) , μπας και γλυτωσουν τα νευρα μου. 

Και εγώ ακριβώς στο ίδιο στάδιο είμαι, περιμένω τον τεχνικό του ΟΤΕ να έρθει να συνδέσει τον εξοπλισμό. Αν και σε φίλο πρώτα στείλαν με courier κάτι που συνδέει το καινούριο κουτάκι που σου βάζουν στο σπίτι με το router.

2 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Και εγώ ακριβώς στο ίδιο στάδιο είμαι, περιμένω τον τεχνικό του ΟΤΕ να έρθει να συνδέσει τον εξοπλισμό. Αν και σε φίλο πρώτα στείλαν με courier κάτι που συνδέει το καινούριο κουτάκι που σου βάζουν στο σπίτι με το router.

Αυτο με τον Οτε που θελει ειδικο συνεργειο για να συνδεσει το ρουτερ με ξεπερναει. Εμενα σε Wind ftth, αυτοι που μου βαλαν την ινα μεσα στο διαμερισμα, μου συνδεσαν το ρουτερ κ ενεργοποιησαν τη γραμμη με ενα τηλεφωνημα. Εφυγαν, αφου λειτουργουσαν ολα και σκουπισαν και τη σκονη απο το τρυπανι!

Εγώ περίμενα τρεις μήνες και ακύρωσα την αίτηση...Χθες έκανα αίτηση στη νοβα και σήμερα έστειλα τα δικαιολογητικά,μιλώντας με τη κοπέλα σήμερα μου είπε είστε τυχερός γιατί απο σήμερα για κάποιο λόγο έκλεισε η πλατφόρμα της sfbb και δεν μπορούν να καταχωρήσουν νέες αιτήσεις ...

• Thanks 1

18 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Οι εργασίες για την εγκατάσταση της οπτικής ίνας στο διαμέρισμα αλλά και σε ολόκληρη την πολυκατοικία ολοκληρώθηκαν το Νοέμβριο.

Από τότε κάθε μήνα μιλάω 2 φορές με τον ΟΤΕ και η απάντηση που παίρνω είναι ότι "υπάρχει καθυστέρηση με τις άδειες", καμία παραπάνω εξήγηση γι αυτή τη μπαρούφα όσο κι αν επιμένω.

Κάθε μήνα η υπάλληλος (έχω μιλήσει με πάνω από 10 και όλες είναι ιδιαίτερα ευγενικές και εξυπηρετικές) μου λέει ότι βλέπει το πρόβλημα, ότι το προωθεί σαν κατεπείγον, μου βάζει και μερικά GB στο κινητό και μου λέει να περιμένω να επικοινωνήσου μαζί μου.

Η διαδικάσια έγινε με το γνωστό κουπόνι/επιδότηση αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία ή ενημέρωση για καθυστερήσεις στην εγκατάσταση οπτικών? Καμία συμβουλή?

Περιοχή;

Συνήθως είναι θέμα δήμου οταν αναφέρουν αναμονή άδειας, να δοθεί δηλαδή άδεια να σκάψουν σε κάποιο σημείο. Έχω ακούσει για 1-5 μήνες αναμονή, στον Χολαργό δεν ξέρω τι παίζει όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...