Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GATE123 είπε

2GB.

Όσο ποιο πολλα gb έχει το κινητό τόσο ανεβαίνει και το λειτουργικό λόγο απαιτείσεων.

Σκέψου σε 3GB το 1.5 περίπου πάει στο λειτουργικό.

Εγώ που έχω 8GB μου πιάνει 3.7 GB.

Screenshot_20220509-192011.jpg.8ed80cfd9665633c39010c255f6cd987.jpg

Μιλάς για τη RAM, έτσι;

Δεν το προσδιόρισα, ρωτούσα για το πόσο πιάνει στον εσωτερικό χώρο εγώ.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε

Μιλάς για τη RAM, έτσι;

ο ηχος στο a52s ειναι καλυτερος και οντως, εφοσον προερχεσαι απο 1 ηχειο, θα ακουσεις διαφορα στο stereo.στο Α52s παντως το λειτουργικο παιανει 21.69gb (σαν system το παρουσιαζει). τωρα το gorilla glass δεν εχω να σου πω κατι, δεν ριχνω τα κινητα μου ποτε και ειναι συνεχως στην τσεπη μονα τους οποτε, γρατζουνιες και λοιπα δεν εχω παρατηρησει. ωστοσο προτεινω να πας στο 8/256 στο gt master, δεν θα μετανιωσεις τα 30 ευρω.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε

Μιλάς για τη RAM, έτσι;

Ναι για Ram.

Εσωτερικό χώρο σκέψου στα 128 GB θα έχει 112-116GB περίπου.

Επεξ/σία από GATE123
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vaggos231 είπε

ο ηχος στο a52s ειναι καλυτερος και οντως, εφοσον προερχεσαι απο 1 ηχειο, θα ακουσεις διαφορα στο stereo.στο Α52s παντως το λειτουργικο παιανει 21.69gb (σαν system το παρουσιαζει). τωρα το gorilla glass δεν εχω να σου πω κατι, δεν ριχνω τα κινητα μου ποτε και ειναι συνεχως στην τσεπη μονα τους οποτε, γρατζουνιες και λοιπα δεν εχω παρατηρησει. ωστοσο προτεινω να πας στο 8/256 στο gt master, δεν θα μετανιωσεις τα 30 ευρω.

Έχω ακούσει stereo σε κινητά φίλων και όντως είναι σαφώς ανώτερος ο ήχος από το μπρίκι το δικό μου... Απλά το GT Master ΔΕΝ έχει ούτε αυτό stereo, ωστόσο από τα σχόλια χρηστών που το έχουν, διαβάζω ότι είναι καλό το ηχείο του, αυτό είπα σε προηγούμενο post. Ok νομίζω ότι μπορώ να συμβιβαστώ με κάτι τέτοιο. Εσύ πως το ακούς;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε

Έχω ακούσει stereo σε κινητά φίλων και όντως είναι σαφώς ανώτερος ο ήχος από το μπρίκι το δικό μου... Απλά το GT Master ΔΕΝ έχει ούτε αυτό stereo, ωστόσο από τα σχόλια χρηστών που το έχουν, διαβάζω ότι είναι καλό το ηχείο του, αυτό είπα σε προηγούμενο post. Ok νομίζω ότι μπορώ να συμβιβαστώ με κάτι τέτοιο. Εσύ πως το ακούς;

νταξει, τιμιο. αλλα ειναι ηχειο κινητου, δεν θα πω ποτε οτι κατι ειναι καλο. ακουγεται στις κλησεις.

Δημοσ.

Oook νομίζω καλύφθηκα πλήρως παιδιά. Θα απόφασίσω μεταξύ των δύο τελικά αυτές τις μέρες.

Αν προκύψει κάτι, θα επανέλθω. Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...