Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;     250 ευρώ (ok και με κανένα 10αρικο πάνω δε χάλασε ο κόσμος, αλλά μέχρι εκεί)
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;     Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;   Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;   Καινούριες
5) Μέγεθος οθόνης;   Γύρω στις 6.5''
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);    Dual SIM, ΝFC και 5G (το τελευταίο περισσότερο σαν future proof spec, δεν καίγομαι κιόλας αυτή τη στιγμή που μιλάμε)
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;   Nαι, αλλά σε normal πλαίσια, δεν είμαι ψείρας με τις φωτος
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;   Είμαι ευχαριστημένος με το να φορτίζω μια φορά, το βράδυ, ύστερα από φυσιολογική χρήση. Αν το τεντώσω, ας φορτίσω και 2η φορά, δε χαλιέμαι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;    Όχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)   Facebook, Google Chrome, Messenger, WhatsApp, Viber, παιχνιδάκια (Clash Of Clans, Clash Royale).

Έχω σαφή προτίμηση σε Snapdragon CPU. Και κάτι ακόμα που δεν ανέφερα πιο πάνω, θα 'θελα να πάω σε AMOLED, εκτός αν υπήρχε ένα κινητό με όλα τα υπόλοιπα που θέλω, αλλά απροβλημάτιστο και ας ήταν και IPS.

Επίσης, ξέρω ότι θα πάρω μεγάλη ανάσα γιατί έρχομαι από Xiaomi Redmi Note 4X (Snapdragon) το οποίο το ξεζούμισα και δεν πάει άλλο και ξέρω ότι θα δω το φως το αληθινό σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν επιλέξω.

Μετά από αρκετό διάβασμα καταλήγω στα παρακάτω, αναφέροντας και τα + και - στα οποία στάθηκα:

Realme GT Master Edition

"+"   Ταχύτατη φόρτιση (στο μισάωρο περίπου)....... Τιμή (216 αυτή τη στιγμή που γράφω)

"-"    έλλειψη stereo ήχου...... έλλειψη Gorilla Glass

Samsung a52s 5G:

Ακριβώς τα αντίστροφα του Realme σε + και -. Και μάλλον έχει και λίγο καλύτερες κάμερες, αν κατάλαβα καλά.

Από εκεί και πέρα εννοείται ότι πήγε πολλές φορές το μάτι μου σε Xiaomi (είτε στο νέο Redmi Note 11 είτε στο Poco X3 Pro), αλλά ενώ σε specs θα με κάλυπταν, διαβάζω...... meh σχόλια εδώ και καιρό και έχω επηρεαστεί αρνητικά.

Γνώμες; Αν έχω ξεχάσει να βάλω κάποιο άλλο κινητό στη σύγκριση, ευχαρίστως να το ακούσω.

Επεξ/σία από GiOrGoSk21
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;     250 ευρώ (ok και με κανένα 10αρικο πάνω δε χάλασε ο κόσμος, αλλά μέχρι εκεί)
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);    Dual SIM, ΝFC και 5G (το τελευταίο περισσότερο σαν future proof spec, δεν καίγομαι κιόλας αυτή τη στιγμή που μιλάμε)
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;   Nαι, αλλά σε normal πλαίσια, δεν είμαι ψείρας με τις φωτος
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;   Είμαι ευχαριστημένος με το να φορτίζω μια φορά, το βράδυ, ύστερα από φυσιολογική χρήση. Αν το τεντώσω, ας φορτίσω και 2η φορά, δε χαλιέμαι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)   Facebook, Google Chrome, Messenger, WhatsApp, Viber, παιχνιδάκια (Clash Of Clans, Clash Royale).

Έχω σαφή προτίμηση σε Snapdragon CPU. Και κάτι ακόμα που δεν ανέφερα πιο πάνω, θα 'θελα να πάω σε AMOLED, εκτός αν υπήρχε ένα κινητό με όλα τα υπόλοιπα που θέλω, αλλά απροβλημάτιστο και ας ήταν και IPS.

Επίσης, ξέρω ότι θα πάρω μεγάλη ανάσα γιατί έρχομαι από Xiaomi Redmi Note 4X (Snapdragon) το οποίο το ξεζούμισα και δεν πάει άλλο και ξέρω ότι θα δω το φως το αληθινό σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν επιλέξω.

Μετά από αρκετό διάβασμα καταλήγω στα παρακάτω, αναφέροντας και τα + και - στα οποία στάθηκα:

Realme GT Master Edition

"+"   Ταχύτατη φόρτιση (στο μισάωρο περίπου)....... Τιμή (216 αυτή τη στιγμή που γράφω)

Samsung a52s 5G:

Ακριβώς τα αντίστροφα του Realme σε + και -. Και μάλλον έχει και λίγο καλύτερες κάμερες, αν κατάλαβα καλά.

Από εκεί και πέρα εννοείται ότι πήγε πολλές φορές το μάτι μου σε Xiaomi (είτε στο νέο Redmi Note 11 είτε στο Poco X3 Pro), αλλά ενώ σε specs θα με κάλυπταν, διαβάζω...... meh σχόλια εδώ και καιρό και έχω επηρεαστεί αρνητικά.

Γνώμες; Αν έχω ξεχάσει να βάλω κάποιο άλλο κινητό στη σύγκριση, ευχαρίστως να το ακούσω.

Στην κατηγορια περιξ των 250 € (στα 260€ χωρις μεταφορικα απο bestprice) το Α52s κυριαρχει (ιδιαιτερα αν δεν εισα  ψειρας στην καμερα οπως λες ,η αποδοση τις cameras  βεβαια βελτιωνεται κατα πολυ με χρηση gcam ).

Το realme gt master εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το A52s ,εχει γρηγορη φορτηση ειναι πιο φθηνο αλλα :

παρουσιαζει προβληματα αυτονομιας(παραπονα απο χρηστες ),οι καμερες ειναι κατωτερες του Α52s ,δεν εχει στερεοφωνικο ηχο,δεν εχει πιστοποιηση για πιτσιλιες και δεν εγγυατε την αναβαθμιση του android μεχρι το android 14 κι ενημερωσεις ασφαλειας μεχρι 2015 ( οπως το Α52s).

Η επιλογη δικη σου 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε

Realme GT Master Edition

Samsung a52s 5G:

Μια ολοκληρωμένη πρόταση που τα έχει όλα αυτά  που θες είναι αυτό https://www.netmobile.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=11181&ref=bestprice.gr 

• Like 1
Δημοσ.

Το XIAOMI REDMI NOTE 10 PRO Δε στο συστήνω καλό τηλέφωνο αλλά όσο έχει πρόβλημα ο αισθητήρας εγγύτητας μείνε μακρυά 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alan boy είπε

Το XIAOMI REDMI NOTE 10 PRO Δε στο συστήνω καλό τηλέφωνο αλλά όσο έχει πρόβλημα ο αισθητήρας εγγύτητας μείνε μακρυά 

Πότε έγινε αυτό?

Εγώ για τα Poco ξέρω.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Πότε έγινε αυτό?

Εγώ για τα Poco ξέρω.

Είχα το xiaomi red mi note 10 Pro το κρατήσα 1 εβδομάδα. Έτσι και ξέχναγα και  το έβαζα στο αυτί είχε πατησει τα πάντα. Όπως ειπα καλό τηλέφωνο αλλά αυτό με τον αισθητήρα δεν παλεύεται 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alan boy είπε

Είχα το xiaomi red mi note 10 Pro το κρατήσα 1 εβδομάδα. Έτσι και ξέχναγα και  το έβαζα στο αυτί είχε πατησει τα πάντα. Όπως ειπα καλό τηλέφωνο αλλά αυτό με τον αισθητήρα δεν παλεύεται 

Μήπως έγινε με την Miui 12.5 ?

Γιατί αυτή είχε τα περισσότερα προβλήματα. 

Μπορεί τώρα να έχει στρώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αυτή είχε.

Μακάρι να το έστρωσε η νέα έκδοση γιατί για τα λεφτά του είναι καλή συσκευή 

Επεξ/σία από alan boy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωωωχ μου βάλατε διαόλια τώρα.

Όσον αφορά το Xiaomi Redmi Note 10 Pro, νομίζω θα βολευόμουν με την έκδοση 6/128 (αν και συμφέρουσα περίπτωση και το 8/128 που μου πρότεινες @Gate123), για να γλιτώσω και κανα 35άρι.

Αλλά με προβληματίζουν κάπως αυτά που διαβάζω (διάβασα αρκετές σελίδες και στο thread στο myphone. Και στις πιο πρόσφατες λένε σε αρκετούς να μείνουν στη Miui 12.5.7 και να μην πάνε στην 13.0.8, τι να πω).

Κοιτάω τώρα και το Xiaomi Poco F3 που είναι και 5G και είναι και αυτό πλέον σε αυτά τα χρήματα. Λίγο που διαβάζω, έχει κάπως λιγότερες παθογένειες από το Note 10 Pro.

Με βλέπω να κάνω κλήρωση για να επιλέξω...

Επεξ/σία από GiOrGoSk21
Δημοσ.

Είχα και το poco f3 το ίδιο πρόβλημα είχε με τον αισθητήρα εγγύτητας. Έφυγε γρήγορα και αυτό. 

Ήμουν πολύ φαν της xiaomi αλλά αυτές οι 2 συσκευές με απογοήτευσαν. 

Αν δε στρώσει η xiaomi θα επαιρνα κάτι από realme. Λένε πολύ καλά λόγια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε

Όσον αφορά το Xiaomi Redmi Note 10 Pro, νομίζω θα βολευόμουν με την έκδοση 6/128 (αν και συμφέρουσα περίπτωση και το 8/128 που μου πρότεινες @Gate123), για να γλιτώσω και κανα 35άρι.

Αλλά με προβληματίζουν κάπως αυτά που διαβάζω (διάβασα αρκετές σελίδες και στο thread στο myphone. Και στις πιο πρόσφατες λένε σε αρκετούς να μείνουν στη Miui 12.5.7 και να μην πάνε στην 13.0.8, τι να πω).

Κοιτάω τώρα και το Xiaomi Poco F3 που είναι και 5G και είναι και αυτό πλέον σε αυτά τα χρήματα. Λίγο που διαβάζω, έχει κάπως λιγότερες παθογένειες από το Note 10 Pro.

Καλά άμα πάρεις Poco εκεί είναι που θα έχεις τα χειρότερα προβλήματα 🤣

Εγώ λέω πάντως να πας στο Redmi Note 10 pro.

Εκτός και αν ανεβασεις το μπάτζετ και πας στα 300€.

Εκεί παίζει το Realme GT neo 2 (288€)και καθάρισες.

https://www.bestprice.gr/item/2157163647/realme-gt-neo-2-5g-8gb-128gb.html

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Παρα πολλες συσκευες xiaomi και poco εχουν προβλημα με τον αισθητηρα εγγυτητας.Ακομη και ακριβες.....Πεταμενα λεφτα....συν το αθλιο λειτουργικο συν τις απαραδεκτες διαφημισεις....συν....συν...συν....συν.....Και πριν μου απαντησετε.....ναι ημουν κατοχος ενος note 9s μολις ενα μηνα.Δεν το αντεχα αλλο.Το realme 6s που εχω τωρα κλασεις ανωτερο,για τον απλο λογο οτι.....δουλευει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε

Μαλλον καποιοι γραφεται για να περναει η ωρα κι για χαβαλε .

Κι καθομαστε εμεις να εξηγουμε με βαση αυτα που ζητατε στην αρχη και εσεις μετα αλαζετε τις προτημεισεις κι αντε να βγαλεις ακρη

Σου ειπαμε για gt master και A52s που μας ρωτησες κι μετα εμφανιζεται το xiaomi redmi note 10 pro (που αν εχει κατι που το ξεχωριζει εινε η Camera που εσυ αρχικα δεν καιγοσουν ) και poco f3  που προτοστατουν σε προβληματα σχετικα με proximility sensor κι λειτουργικο.

Μας λες διαβασες για προβληματα κι σκεφτεσε το poco f3 !!!!!!!!!!!!!

Ασε που φτασαμε ο gate123 να προτινει  xiaomi redmi note 10 pro (να το διαβασουν απο το servise του realme στο ελληνικο να του κοψουν την καλημερα .

Update : Mαλλον τον τηλεφωνησαν απο τη realme γιατι τωρα  προτεινει το gt neo 2 (πολυ καλο κινητο σε επιδοσεις,μετρια camera κι καλο λειτουργικο  αλα ξεφευγει απο το baget κατα 35€)

Επεξ/σία από power_1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...