Gingerbread Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Θα με έψηνε στον ελεύθερο μου χρόνο να ασχοληθώ λίγο με αυτή τη γλώσσα. Μαρέσουν πολύ τα manga, τα anime και μου αρέσει φοβερά η ακουστική αυτής της γλώσσας. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν τίποτα δωρεάν μαθήματα από κάποιο ινστιτούτο; Ακόμα και online και στα αγγλικά δεν με πειράζει. Αυτά τα "μάθε μόνος σου" δεν μου αρέσουν. Αλλιώς ίσως ψαχτό για μαθήματα επί πληρωμή . 1
Kagome Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Έχεις κάνει μαθήματα σε αυτό; Αν ναι, πόσο κοστίζει το μάθημα; Για να το προτείνεις φαντάζομαι είσαι ευχαριστημένος.
DrKo Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Θα με έψηνε στον ελεύθερο μου χρόνο να ασχοληθώ λίγο με αυτή τη γλώσσα. Μαρέσουν πολύ τα manga, τα anime και μου αρέσει φοβερά η ακουστική αυτής της γλώσσας. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν τίποτα δωρεάν μαθήματα από κάποιο ινστιτούτο; Ακόμα και online και στα αγγλικά δεν με πειράζει. Αυτά τα "μάθε μόνος σου" δεν μου αρέσουν. Αλλιώς ίσως ψαχτό για μαθήματα επί πληρωμή . Πέρα από όλα αυτά, νομίζω ότι τα Ιαπωνικά ταιριάζουν σε γιατρούς. Άσε δε που έχουν και παραδοσιακή Ιαπωνική ιατρική.
Kagome Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Α καλά, τώρα είδα σε ποια περιοχή είναι..! Κάτι πιο κεντρικό έχει να προτείνει κάποιος;
michael92 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Απλά να γνωρίζετε ότι τα Ιαπωνικά είναι από τις δυσκολότερες γλώσσες να μάθει κανείς και θέλουν σοβαρή ενασχόληση ακόμα και για ένα μέτριο επίπεδο Β1. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα