Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gasgorth είπε

Δεν παρέλαβα τίποτα ακόμη τελικά. Πήρα τηλ τώρα πριν λίγο και ενω μου είχαν πει ότι είναι διαθέσιμο την προηγούμενη βδομάδα τώρα μου λένε ότι δεν ξέρουν πότε θα έχουν απόθεμα. Ότι να ναι. @datio παρέλαβες εσύ τίποτα;

Πήγα υπέγραψα κανονικά για τις δόσεις στο κατάστημα την Πέμπτη. Η 1η δόση είναι προγραμματισμένη να γίνει 6 Ιούνη.
Η Κατάσταση Πληρωμής της παραγγελίας δείχνει μεν Επιβεβαιωμένη αλλά η σελίδα συνεχίζει να αναγράφει "Αναμονή διαθεσιμότητας".

Στο κατάστημα στην υπάλληλο που με εξυπηρετούσε της φάνηκε περίεργο ότι έχει δοθεί ήδη έγκριση από την τράπεζα για δόσεις, ενώ στα συστήματά τους της έδειχνε ότι τα διαθέσιμα τεμάχια ήταν 0. Ίσως είχε τελειώσει πλέον η προσφορά και θα σκέφτηκε ότι συμφέρει να με ακυρώσει, δεν ξέρω σίγουρα. Η συνάδελφός της της είπε να προχωρήσει τη διαδικασία κανονικά.
Αυτό που ξέρω είναι ότι έκανα την παραγγελία 1 ώρα αφού ανέβηκε το thread και το 1250άρι συνέχιζε να είναι διαθέσιμο για αρκετές ημέρες μετά.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μετά το άκυρο απο τον Κώτσο επέλεξα το Websupplies που το βρήκα διαθέσιμο και σήμερα εστάλει με tracking μιλάω για το Thermaltake Toughpower PF1 850W ARGB Full Modular 80 Plus Platinum  έβγαινε κάπου +7 ευρώ πάνω απο Κώτσο...

Επεξ/σία από Thomas_Boz
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επικοινωνησαν μαζι μου , με ενημερωσαν οτι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για το 1250αρι και μου αντιπροτειναν το asus το 1000αρι το gold, αυτα ...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, allen9 είπε

Επικοινωνησαν μαζι μου , με ενημερωσαν οτι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για το 1250αρι και μου αντιπροτειναν το asus το 1000αρι το gold, αυτα ...

To ιδιο. Τους ειπα οτι η μοναδικη αντιπροταση ειναι ιδια χαρακτηριστικα (1250w platinum) στην ιδια τιμη. Αλλιως ας ακυρώσουν ΑΥΤΟΙ την παραγγελια.

Ετσι μπορει να γινει καταγγελία για παραπλανητικη διαφήμηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, narta είπε

To ιδιο. Τους ειπα οτι η μοναδικη αντιπροταση ειναι ιδια χαρακτηριστικα (1250w platinum) στην ιδια τιμη. Αλλιως ας ακυρώσουν ΑΥΤΟΙ την παραγγελια.

Ετσι μπορει να γινει καταγγελία για παραπλανητικη διαφήμηση.

Titanium είναι το 1250άρι, 2 κλάσεις ανώτερο από το Gold.
Εμένα μου αντιπρότειναν ένα 800άρι Gold, δεν πάνε καλά..

Έχασα την ευκαίρια να παραγγείλω το ίδιο προϊόν από websupplies όταν και σε αυτούς ανέγραφε κανονική διαθεσιμότητα και ήταν μόλις 10 Ευρώ ακριβότερο.

Έκανα την παραγγελία μια ώρα αφού βγήκε η προσφορά. Το προϊόν παρέμεινε για πάρα πολλές μέρες διαθέσιμο. Ήμαρτον!

Επεξ/σία από datio
  • Like 3
Δημοσ.

Χαχα ειναι τραγικοί, εγώ χθες το απογευμα βρήκα 2 αναπαντητες κλησεις από Κώτσο λογικά τα ιδια θα ηθελαν να πουν και σε εμενα. Τι να πεις οτι να ναι.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, datio είπε

Titanium είναι το 1250άρι, 2 κλάσεις ανώτερο από το Gold.
Εμένα μου αντιπρότειναν ένα 800άρι Gold, δεν πάνε καλά..

Έχασα την ευκαίρια να παραγγείλω το ίδιο προϊόν από websupplies όταν και σε αυτούς ανέγραφε κανονική διαθεσιμότητα και ήταν μόλις 10 Ευρώ ακριβότερο.

Έκανα την παραγγελία μια ώρα αφού βγήκε η προσφορά. Το προϊόν παρέμεινε για πάρα πολλές μέρες διαθέσιμο. Ήμαρτον!

Εμενα μου ειπαν οτι στελνουν το rm750 gold . τους λεω γραπτα και ΝΑΑΑΑ

Καλημερα σας, σε συνεχεια της επικοινωνιας μας σας στελνω την αντιπροταση με τα χαρακτηριστικα της.

Αναμενουμε τηλεφωνικη επικοινωνια.

0?ui=2&ik=c7968be7c7&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1733238004733971265&th=180db2c83f600b41&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ8mQrKBHv5MkkKKF6CWkK2xltPguThVCGbFfD-1a4064TnggIw_B9UGt3kIWzNRBQVKRtMzoTLJSQA-wpwsLp5unoUg3ElRBnKlB-2ZMBRy-43N6J6FU8j31G8&disp=emb
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η τελευταια επικ. που ειχα ειπαν 3 διαφορετικοι οτι Titanium δε ξαναφερνει ο προμηθευτης τους οποτε τα συμπερασματα δικα σας  .... Δε μπορεις να σταματησεις τις δοσεις που χωνουν απο τη τραπεζα  χωρις να εχουν στειλει τιποτα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

δε ξαναφερνει ο προμηθευτης τους

Και σε μένα αυτό είπαν.

Έβλεπαν στα συστήματά τους ότι δεν το έχουν σε απόθεμα, όταν πήγα να υπογράψω το δάνειο, και δεν μου είπαν να μην υπογράψω την σύμβαση!!!

Πριν από λίγες μέρες σταμάτησαν να έχουν οτιδήποτε καλύτερο από Titanium 1250W. Από την πρώτη αντιπροσφορά τους ζητάω να με αποζημειώσουν με το Be Quiet Dark Power 12 1500W ή κάτι αντίστοιχο με αυτό που παρήγγειλα και διαπίστωσα σήμερα ότι τίποτα καλύτερο δεν εμφανίζεται πλέον στο site τους.

Τους ανέφερα ότι θα ζητήσω συμβουλή από τον Συνήγορο του Καταναλωτή, καθώς δεν μου απαντούν σε γραπτά αιτήματα ουσιαστικά, δεν μου δίνουν deadline και ενώ μου έχουν πει ότι δεν θα το φέρουν, μου λένε να περιμένω απάντηση από τον προμηθευτή. Δηλαδή με κοροϊδεύουν επιδεικτικά.

Έχω δώσει ήδη 13 ευρώ για την πρώτη δόση και έχω άλλες 11.

1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Δε μπορεις να σταματησεις τις δοσεις που χωνουν απο τη τραπεζα  χωρις να εχουν στειλει τιποτα ;

Δεν το γνωρίζω αυτό, ξέρω ότι ήδη με χρέωσαν 30 ευρώ επιπλέον για το πλάνο δόσεων και με ενοχλεί που με κοροϊδεύουν.

Screenshot from 2022-05-19 11-59-50.png

Επεξ/σία από datio
Άλλαξαν τα αποθέματά τους, δίνουν τώρα Be Quiet PSU Dark Power 12 750W 850W 1000W 1500W αλλά όχι 1200W!! https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?q=psu+titanium&storeId=10151
  • Sad 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχει βγάλει κανείς άκρη με τον Κωτσόβολο παιδιά; Εγώ είχα παραγγήλει το Thermaltake 850W Platinum και δυο (2) μήνες μετά συνεχίζουν να προσπαθούν να μου κάνουν μια αντιπρόταση της προκοπής. Η τραγικότητα είναι ότι μου προτείνουν χειρότερα τροφοδοτικά με περισσότερα χρήματα. Κάθε φορά τους λέω ότι το μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι προϊόν με τα ίδια χαρακτηριστικά στην ίδια τιμή, μου λένε θα το δούμε με το εμπορικό τμήμα και θα επανέλθουμε και πάλι τα ίδια. Έτσι φάγαμε 2 μήνες και περιμένω κάτι που έχω πληρώσει από 5/5/2022.

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά την καταγγελία στο ΣτΚ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, atom7 είπε

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά την καταγγελία στο ΣτΚ...

......ήδη επρεπε να το ειχες κανει

γιατι δεν ζητας τα χρηματα σου πισω? σε 2 μηνες αλλος αμαξι παιρνει και οχι τροφοδοτικο

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έκανα καταγγελία στις 11/06/2022 και 03/07/2022 τους την έστειλα στο template που ζήτησαν μαζί με updates. Δεν έχω απάντηση ακόμα.

Μακάρι να διαβάζουν τις καταγγελίες μας καθώς πρώτη φορά μου συμβαίνει να πληρώνω δάνειο (!) για αέρα.

Επεξ/σία από datio
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αργησες 

Τι εννοείς; Υπάρχει χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο πρέπει να γίνει μια καταγγελία;

3 ώρες πριν, triplex1 είπε

γιατι δεν ζητας τα χρηματα σου πισω?

Αν ακυρώσω την παραγγελία θα μου τα επιστρέψουν. Δεν θέλω να τους κάνω αυτή τη χάρη. Εξάλλου χρειάζομαι τροφοδοτικό και δεν μπορώ να βρω άλλο σε αυτή την τιμή με αυτά τα χαρακτηριστικά (ήταν πραγματικά καλή προσφορά).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...