Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Είμαι κάτοικος εξωτερικού εδω και 5 χρόνια,  δεν το δήλωσα στην εφορία ποτέ ούτε έκανα φορολογικη δήλωση αυτά τα χρόνια  αλλά δεν υπήρχε και τίποτα απολύτως στο όνομα μου. Φέτος επιστρέφω, έκανα μηδενική δήλωση τον Απρίλιο και ήθελα να μάθω αν μπορώ να αγοράσω μια μεταχειρισμενη μοτοσυκλέτα 1000 κυβικών , χαμηλή τιμή κάπου στα 5000€ (αν και αυτό μπορεί να δηλωθεί και ακόμα χαμηλότερα από ότι ξερω) , και αν θα επιβαρυνθω με οποιοδήποτε τρόπο λόγω της μηδενικής δήλωσης κλπ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Nicklo είπε

Καλησπέρα. 

Είμαι κάτοικος εξωτερικού εδω και 5 χρόνια,  δεν το δήλωσα στην εφορία ποτέ ούτε έκανα φορολογικη δήλωση αυτά τα χρόνια  αλλά δεν υπήρχε και τίποτα απολύτως στο όνομα μου. Φέτος επιστρέφω, έκανα μηδενική δήλωση τον Απρίλιο και ήθελα να μάθω αν μπορώ να αγοράσω μια μεταχειρισμενη μοτοσυκλέτα 1000 κυβικών , χαμηλή τιμή κάπου στα 5000€ (αν και αυτό μπορεί να δηλωθεί και ακόμα χαμηλότερα από ότι ξερω) , και αν θα επιβαρυνθω με οποιοδήποτε τρόπο λόγω της μηδενικής δήλωσης κλπ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Οι μοτοσυκλετες δηλώνονται μονο κατα την αγορά και μπορεις να συνεννοηθείς με τον πολίτη να γράψετε ενα χαμηλο ποσο, τωρα ποιο ειναι το όριο δεν ξερω, ρωτα ένα λογιστή γιατι παιζουν και άλλα πράγματα πέρα της μηδενικής δήλωσης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...