Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Απατεώνας ιδιοκτήτης που θέλει να σε βγάλει έξω νωρίτερα με λαμογιές και ψέματα για να τα κονομήσει περισσότερο, θα μου πείτε τι πιο σύνηθες

Μα δεν του είπε ο ιδιοκτήτης να φύγει. Ο ενοικιαστής θέλει να φύγει νωρίτερα πριν τη λήξη του συμβολαίου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Συμφωνα με τα ενοικιαστηρια που κυκλοφορουν κανονικα προβλεπουν και επισκεψη του ιδιοκτητη ανα καποιες μερες (30-45 αναλογα τι θα βρεις)ναι κανονιζετε μαζι ,

Δυστηχως φευγεις στη μεση της σεζον οποτε και αυτος πρεπει να κοιταξει το πορτοφολι του για να μην μεινει κενο το σπιτι

πρακτικα αν θελει μπορει να το διχνει και απο τωρα , σε συνενοηση μαζι σου παντα ομως , οχι να ερχεται να κτυπαει κουδουνια οποτε θελει χωρις καμια ειδοποιηση

Ο συγκεκριμένος αυτό θα κάνει, είναι πρώην οικοδόμος οπότε δεν υπολογίζει ωρες κοινης ησυχίας, μάλιστα και τις 3-4 φορές που έχει έρθει να μου πεί κάτι ήταν καταμεσήμερο (4-5μμ)!

Την τελευταία φορά του έκανα λόγο για τις ΩΚΗ και με κοίταζε σαν εξωγήινο! Είμαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζει καν τι είναι.

6 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μα δεν του είπε ο ιδιοκτήτης να φύγει. Ο ενοικιαστής θέλει να φύγει νωρίτερα πριν τη λήξη του συμβολαίου. 

Εμμέσως με τη συμπεριφορά τους μας είχαν κάνει σαφές ότι δε μας θέλουν άλλο και ότι καλύτερα θα ήταν να φεύγαμε από τον 3-4ο μήνα.

Επεξ/σία από Nightstalker
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...