Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα ένα φορτηγό μου διέλυσε τον καθρέφτη του οδηγού (μηχανισμό και απ' όλα).

Με ενδιαφέρει η όσο το δυνατόν γρηγορότερη αντικατάστασή του.

Πού υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βρω φαναρτζή με το ανταλλακτικό έτοιμο σε στοκ; Είναι παντού οι ίδιες πιθανότητες να το έχει κάποιος ή σε αντιπροσωπεία πχ είναι πιθανότερο να υπάρχει έτοιμο;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Καλησπέρα, σήμερα ένα φορτηγό μου διέλυσε τον καθρέφτη του οδηγού (μηχανισμό και απ' όλα).

Με ενδιαφέρει η όσο το δυνατόν γρηγορότερη αντικατάστασή του.

Πού υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βρω φαναρτζή με το ανταλλακτικό έτοιμο σε στοκ; Είναι παντού οι ίδιες πιθανότητες να το έχει κάποιος ή σε αντιπροσωπεία πχ είναι πιθανότερο να υπάρχει έτοιμο;

Σε τι αμάξι ; Ψάξε σε μάντρα μεταχειρισμένων για αρχή η σε εμπορίου ρώτησε και στο Γεωργακόπουλο.

Αντιπροσωπεία δύσκολα να το έχει ετοιμοπαράδοτο,μόνο κατόπιν παραγγελίας .

Δημοσ.

Δυστυχώς μαζί με την αγορά νέου αυτοκινήτου, εχει πολλές καθυστερήσεις και ελλείψεις, καθώς και ανεβασμένες τιμές, σε κάποιες περιπτώσεις, η αγορά ανταλλακτικών. 

Ξεκινάς από αντιπροσωπεία, car.gr κτλ

Βάσει της ασφαλιστικής εταιρείας βέβαια 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Σε τι αμάξι ; Ψάξε σε μάντρα μεταχειρισμένων για αρχή η σε εμπορίου ρώτησε και στο Γεωργακόπουλο.

Αντιπροσωπεία δύσκολα να το έχει ετοιμοπαράδοτο,μόνο κατόπιν παραγγελίας .

Opel Astra μοντέλο 08, καλή ιδέα για τη μάντρα αλλά θα δεχτεί φαναρτζής να μου το εγκαταστήσει αν του το πάω εγώ;

1 λεπτό πριν, terry308 είπε

Δυστυχώς μαζί με την αγορά νέου αυτοκινήτου, εχει πολλές καθυστερήσεις και ελλείψεις, καθώς και ανεβασμένες τιμές, σε κάποιες περιπτώσεις, η αγορά ανταλλακτικών. 

Ξεκινάς από αντιπροσωπεία, car.gr κτλ

Βάσει της ασφαλιστικής εταιρείας βέβαια 

Δεν υπάρχει ασφαλιστική, ο τύπος έφυγε. Βρήκα το φορτηγό του λίγη ώρα μετά χωρίς αυτόν μέσα, ας πούμε ότι πατσίσαμε ανεπίσημα.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lucifer είπε

Opel Astra μοντέλο 08, καλή ιδέα για τη μάντρα αλλά θα δεχτεί φαναρτζής να μου το εγκαταστήσει αν του το πάω εγώ;

Δεν υπάρχει ασφαλιστική, ο τύπος έφυγε. Βρήκα το φορτηγό του λίγη ώρα μετά χωρίς αυτόν μέσα, ας πούμε ότι πατσίσαμε ανεπίσημα.

Εάν είσαι Αθήνα , πέρασε στη Φραντζή - Ν. κόσμος ή τηλεφώνησε του , έχει ανταλλακτικά μετ/σμένα μόνο για Opel . Ηλιόπουλος λέγεται το μαγαζί.

Γιατί να μη δεχτεί , απλώς θα σου πάρει τη εργασία του .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lucifer είπε

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Φρατζή θα βρεις τα πάντα για το αστρα, ακόμα και το ίδιο χρωμα, ειναι βαμμένοι νομίζω μπορεί να κανω και λάθος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...