Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alekout είπε

Παιδιά , για ένα τέτοιο μου ζητάγανε 2,80 νομίζω τα ΕΛΤΑ .

Πότε έγινε αυτό;

Νομίζω ότι πλέον που χρεώνουνε(ή έτσι λένε γιατί για το Banggood δεν είμαι σίγουρος τι πραγματικά κάνει) ΦΠΑ τα site τύπου Banggood, Aliexpress και σία, με τελωνεία και εκτελωνισμούς μπλέκεις μόνο αν χρειάζεται να πληρώσεις και δασμούς, δηλαδή για αξίες άνω των 120 €. Τουλάχιστον ότι ψιλολοϊδι(πολύ κάτω από 120 €) αγόρασα τελευταία από Aliexpress μου το έφερε ο ταχυδρόμος στην πόρτα μου και δεν πλήρωσα τίποτα εξτρά.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Κανένα καλό σετ κοντών καλωδίων για να συνδυάσουμε με τον φορτιστή παίζει;; Μην γίνεται καλωδιομανι πάνω στο γραφείο... 

https://techbox.com.gr/smartphones/aksesoyar-and-analosima/cables-mobile-adapter/baseus-simple-flat-cable-usb-usb-type-c-supercharge-5a-40w-quick-charge-3.0-qc-3.0-23cm-gray-catmbj-bg1/  /  https://www-shoffer.myshopify.com/products/baseus-simple-flat-cable-usb-usb-type-c-supercharge-5a-40w-quick-charge-3-0-qc-3-0-23cm-gray-catmbj-bg1

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, SV1EOD είπε

Πότε έγινε αυτό;

Νομίζω ότι πλέον που χρεώνουνε(ή έτσι λένε γιατί για το Banggood δεν είμαι σίγουρος τι πραγματικά κάνει) ΦΠΑ τα site τύπου Banggood, Aliexpress και σία, με τελωνεία και εκτελωνισμούς μπλέκεις μόνο αν χρειάζεται να πληρώσεις και δασμούς, δηλαδή για αξίες άνω των 120 €. Τουλάχιστον ότι ψιλολοϊδι(πολύ κάτω από 120 €) αγόρασα τελευταία από Aliexpress μου το έφερε ο ταχυδρόμος στην πόρτα μου και δεν πλήρωσα τίποτα εξτρά.

Πριν 4 μήνες περίπου . Και οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ απορούσανε . Δεν ξέρω αν είναι φόροι ή χαράτσι των ΕΛΤΑ γιατί μάλλον δεν βγάζουν τίποτα . Από Banggood δεν είχα ποτέ πρόβλημα με όλα τα priority .

Συγγνώμη για το off topic .

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα τον φορτιστη απο Ελτα , χωρις καμια αλλη χρέωση . Μένει δοκιμή στο σπίτι βραδάκι 😉   Πολύ γρήγορη αποστολή !

Δημοσ.

Ρε παιδια , εσεις που τα χρησημοποιειτε . 

Για ποιος ακριβος λογος θελετε τα QC ?  Ναι οκευ , γρηγορη φορτιση σε 20 λεπτακια , αλλα ρεαλιστηκα μιλωντας , υπαρχει περιπτωση να πατε ενα καποιο σημειο - οποιοδηποτε- και να μην εχετε 1ωρα ελευθερη να το αφησετε να φορτισει ανετα το κινητο ? 

Για την ιστορια και μονο , ειχα παρει blitzwolf φορτιστη με 4-5 usb επανω . Η γρηγορη θυρα μου καικε .... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekbusters είπε

Σήμερα το παρέλαβα και εγώ αλλά με χρέωση 2,5€ από ελτα. 

Για προιον εντος ευρωπαικης ενωσης;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, greekbusters είπε

Αποτι βλέπω από Γαλλία 

Screenshot_20220519-160639_Chrome.jpg

Απ οσο ξερω δε θα επρεπε να πληρωσει κανεις τιποτα. Τωρα αν αλλαξε προσφατα η νομοθεσια δεν το γνωριζω.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειπα να δοκιμασω το quick charge και βλέπω οτι δεν δουλευει σε poco f3 .. Ξεκιναει την γρηγορη φορτιση και μηδενιζει σε 1 sec . /// Σαν να κανει επανεκινηση ο φορτιστης . Οπότε το κινητο ανοιγοκλείνει την οθονη σαν να βαζεις βγαζεις το καλώδιο κάθε λίγο ....

Στην απλη φόρτιση συνεχιζει να δουλευει ... παλι καλα .

Εχει τυχει σε κανενα τετοιο πρόβλημα ?  Τοση αναμονή για ενα ελλατωματικο προιον ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2022 στις 7:55 ΠΜ, Galaxy είπε

Ειπα να δοκιμασω το quick charge και βλέπω οτι δεν δουλευει σε poco f3 .. Ξεκιναει την γρηγορη φορτιση και μηδενιζει σε 1 sec . /// Σαν να κανει επανεκινηση ο φορτιστης . Οπότε το κινητο ανοιγοκλείνει την οθονη σαν να βαζεις βγαζεις το καλώδιο κάθε λίγο ....

Εχει τυχει σε κανενα τετοιο πρόβλημα ?  Τοση αναμονή για ενα ελλατωματικο προιον ...

Εισαι σιγουρος οτι το poco f3 υποστηριζει Qualcomm Quick Charge 3.0?
(δεν ξερω, λεω μηπως και)

Αν οχι, οποιαδηποτε παραδοξη συμπεριφορα μπορει να συμβει.

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
Στις 17/6/2022 στις 7:55 ΠΜ, Galaxy είπε

Το καλώδιο που χρησιμοποιείς είναι κατάλληλο? 

Δημοσ.

Εγω παρελαβα πριν κανενα μηνα, χωρις εξοδα τελωνειου απο ευρωπαικη αποθηκη.Εχει τυχει να αγορασω αρκετα πραγματα τελευταια με πιο ακριβο το air fryer της blitzwolf στα 78 ευρω, ολα απο ευρωπαικες αποθηκες και δεν εχω πληρωσει ποτε εξοδα τελωνειου.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Tzimmys είπε

Το καλώδιο που χρησιμοποιείς είναι κατάλληλο? 

Ναι εβαλα του κινητου και δειχνει να λειτουργει τωρα. Ισως το πολυμπριζο ειχε κακη επαφη .

😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...