Προς το περιεχόμενο

Η AMD επιβεβαιώνει τους επόμενους επεξεργαστές Ryzen 7000 Series αρχιτεκτονικής Zen 4

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Επειδή αυτό που θα γίνει θα είναι κάτι το ασύλιπτο θα οδηγήσει στην καταστροφή της Αμερικής.

Επίσης θα οδηγήσει σε μεγάλο παγκόσμιο οικονομικό κραχ που με τη σειρά του θα οδηγήσει σε αβάσταχτη πείνα (όπως και στη δραματική μείωση των καυσίμων). Σε αυτό θα συντελέσει και η κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θεωρώ ότι από τον Ιούνιο και έπειτα σιγά σιγά θα αρχίσουμε να τα βλέπουμε. Ήδη Υπουργός της Γερμανίας έδωσε οδηγίες για το τι τρόφιμα πρέπει να αρχίσουμε να αποθηκεύουμε.

ΥΓ: Ναι στο ηφαίστειο.

Φιλε μου πασαλειψου με αυτο εδω και δεν θα σε πιανει τιποτα....

de7b8dae-92f6-4364-a1e2-ff1223f7665d.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

όχι τυπογραφικό λολ

Ναι το καταλαβα :-) Παρολα αυτα ισως να προτιμούσες την aorus ftw3 gaming x ultra super nitro της zotac.

43 λεπτά πριν, Progfusion είπε

Ναι το καταλαβα :-) Παρολα αυτα ισως να προτιμούσες την aorus ftw3 gaming x ultra super nitro της zotac.

ναι έτσι και αλλιώς βλακείες ειναι αυτά εγώ την αγορασα με γνώμονα την τιμή (το κατάστημα μάλιστα μετα την αγορά την ανέβασε 89 ευρώ ) και το stock OC  οκ και λίγο η εμφάνιση. 

ειχε μερικές στα 1400 αλλά ήταν 100 ευρώ διαφορά και ήταν άσχημες + χαμηλότερο boost οπότε αγόρασα την evga είναι η πρώτη φορά που έχω κάρτα απο την evga αλλά ξέρω ότι ειναι καλή μάρκα οπότε δεν ανησυχώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένω να δω τους Dragon Range! Εάν πραγματικά έχουμε 16πύρηνους σε laptops θα ήταν τρομερά ενδιαφέρων να δούμε υλοποιήσεις με αυτούς τους επεξεργαστές σε mobile workstations! 

Επεξ/σία από anax111

1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

ναι έτσι και αλλιώς βλακείες ειναι αυτά εγώ την αγορασα με γνώμονα την τιμή (το κατάστημα μάλιστα μετα την αγορά την ανέβασε 89 ευρώ ) και το stock OC  οκ και λίγο η εμφάνιση. 

ειχε μερικές στα 1400 αλλά ήταν 100 ευρώ διαφορά και ήταν άσχημες + χαμηλότερο boost οπότε αγόρασα την evga είναι η πρώτη φορά που έχω κάρτα απο την evga αλλά ξέρω ότι ειναι καλή μάρκα οπότε δεν ανησυχώ. 

Ναι σούπερ θα εισαι. Εγώ έχω την 1080 ti hybrid της EVGA και είναι καρτάρα. Χαμηλές θερμοκρασίες, αθόρυβη και όμορφη. Γενικά ακούγεται (αν και ευτυχώς δεν το χρειάστηκα ποτέ) ότι έχει και πολύ καλό customer support.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...