Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι α λυκειου και ένας καθηγητής μου είπε αυτό: Πρέπει να έχεις μέσο όρο 10 για να περάσεις. Αυτός ο μέσος όρος υπολογίζεται από τα μαθήματα που γράφουμε μόνο π.χ 
Αλγεβρα στο πρώτο τετράμηνο 13 και στο δεύτερο 14 και πες ότι γράφεις 5 στις τελικές εξετάσεις  αυτό το διαιρεις με το 3 και βγαίνει 10.6. Το κάνεις αυτό σε όλα τα μαθήματα που γράφουμε,μετά προσθέτεις τον Μ.Ο απο κάθε μάθημα και το διαρεις με το  πλήθος τον μαθηματων. Και αν αυτός ο μέσος όρος βγει από 10 και πάνω περνάς.    Γνωρίζει κανείς αν ισχύει αυτό για να περάσεις την τάξη?  ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο δύσκολο ένα ψάξιμο. Επίσης δεν είναι δύσκολο να περνάς τα μαθήματα, το βρίσκω λυπηρό να υπάρχουν ακόμα κάτι μαθητές που  όλη τη χρονιά το ξύνουν και τους παει να μην κοπούν. Δηλαδή πόσο διάβασμα θέλει στην α λυκείου;

https://edu.klimaka.gr/sxoleia/genika/204-proagwgi-apolysi-mathites-gymnasio-lykeio

Α. Προαγωγή, απόλυση και απόρριψη μαθητών

1.α Ο μαθητής κρίνεται άξιος προαγωγής ή απόλυσης,

1. όταν έχει σε κάθε μάθημα βαθμό ετήσιας επίδοσης τουλάχιστον δέκα (10) ή
  2. όταν έχει γενικό μέσο όρο βαθμών ετήσιας επίδοσης τουλάχιστον δεκατρία (13).

β. Αν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις προαγωγής ή απόλυσης, ο μαθητής παραπέμπεται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, πριν την έναρξη των μαθημάτων του επόμενου σχολικού έτους, σε επαναληπτική εξέταση στα μαθήματα στα οποία ο βαθμός ετήσιας επίδοσής του είναι μικρότερος από δέκα (10), εφόσον ο αριθμός των μαθημάτων αυτών δεν υπερβαίνει τα τέσσερα (4).

• Like 1
Δημοσ.

Οκ φίλε νασε καλα. Από το να ειρωνεύεσαι κόσμο πίσω από ένα πληκτρολόγιο βρες και κάνε κάτι πιο χρήσιμο να κάνεις στην ζωή σου. Καλό βράδυ 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Socufnciz είπε

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι α λυκειου και ένας καθηγητής μου είπε αυτό: Πρέπει να έχεις μέσο όρο 10 για να περάσεις. Αυτός ο μέσος όρος υπολογίζεται από τα μαθήματα που γράφουμε μόνο π.χ 
Αλγεβρα στο πρώτο τετράμηνο 13 και στο δεύτερο 14 και πες ότι γράφεις 5 στις τελικές εξετάσεις  αυτό το διαιρεις με το 3 και βγαίνει 10.6. Το κάνεις αυτό σε όλα τα μαθήματα που γράφουμε,μετά προσθέτεις τον Μ.Ο απο κάθε μάθημα και το διαρεις με το  πλήθος τον μαθηματων. Και αν αυτός ο μέσος όρος βγει από 10 και πάνω περνάς.    Γνωρίζει κανείς αν ισχύει αυτό για να περάσεις την τάξη?  ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 

Τα έχουμε ξαναπεί:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/790368-λύκειο-προαγωγη/#comment-59169310

Δες την ανάρτηση που είχα κάνει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι αδερφέ έτσι είναι. Ενημερώθηκα από την υποδιευθηντρια και πρπει να έχεις μέσο όρο 10 στα μαθήματα που γράφεις μαζί με τις τελικές εξετάσεις και βάζεις μαζί και αυτά που δεν γράφεις οπότε είναι ακόμα πιο εύκολο να περάσεις. Ευχαριστώ πάντως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...